alfika 25.09.03, 07:45 Nie zmieścił Ci się napis "/txt)". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.malone Re: do Senina 25.09.03, 10:09 alfika napisała: > Nie zmieścił Ci się napis "/txt)". > > Witaj Alfiko! widzę, że kiedy się budzisz, Twoje poczucie humoru od razu ma "oczy szeroko otwarte". Brawo! Witaj o brzasku i papałki - rzecz jasna:DD Tylko dla Ciebie rzecz jasna, więc niech policja się odczepi:))) MM __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: do Senina 25.09.03, 10:27 Witaj, MM :))) O takiej morderczej porze - tutaj??? A to już po 10.?! Wracam zaraz do pracy. Muszę coś zrobic z Girl, wypija mi kawę przez słomkę. Pal licho, że z mojej filizanki - ale PRZEZ SŁOMKĘ! Policja może sobie pozgrzytać zębami skolko ugodno. Wpadły mi dziś w oko dwa ciekawe teksty: pierwszy z netykiety - że przestrzegania jej pilnują użytkownicy (nie admini), a jak się nie przestrzega, to sankcją jest przerwanie danej dyskusji z nieprzestrzegaczem. A drugi - że trzymanie się Świętych Racji płynących z przepisów, prawa itp. jest skostniałym podejściem - jak się zrozumienia nie włączy, to guzik te racje będą warte. Sprawiedliwość kodeksowa czy prawość? Przepisy czy człowiek? Oto jest pytanie! - jak pisał szejk Spirre. Pozdrawiam wszystkich zabłąkanych na tym wątku o kazdej porze dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
_ares Re: do Senina 25.09.03, 10:34 Witaj Alfiko :-)_____Senin to nick kobiecy ;-) miłego dnia życze. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: do Senina 25.09.03, 11:14 O, to nie mam wyjścia, jutro muszę założyć wątek "do Seniny"... Pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: do Senina 25.09.03, 10:37 Hej :)) Powiedz Girl cóś z gry półsłówek: DOMKI W SŁUPSKU. Będzie wiedziała, gdzie się trzyma słomkę:DDD Pozdrawiam całą jesuenną paletą MM Jak Bajeczka? Chcesz zobaczyć jak wygląda moja Jotka, co mnie tak wcześnie na spacer wyżęła? __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: do Senina 25.09.03, 11:26 Jak masz zdjęcia swojej psicy, to pewnie że chcę!!! :))) Właściciel też może byc, hi hi :))) Pokażę mamie, może zakrzyknie: znam! Albo: znam z uczelni! Albo: a skąd ja mam tego człowieka znać? Albo: Dziecko, nie kombinuj! Albo: to wujek Zenek, Albo: to ciocia Ksenia, albo - no cóż, moja mama wykrzykuje różne rzeczy, całkiem nieprzewidywalne. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: do Senina 26.09.03, 03:53 No to się pokaże Hm?? No i za to też tak lubię Twoją Mamę:) POzdrowienia MM __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: do Girl 25.09.03, 11:30 Odnosie wypijania kawy przez słomkę - dzięki podpowiedzi MM, muszę Ci coś powiedzieć: Pić kawę przez słomkę jest nieładnie nawet w domkach w Słupsku!!!!!!!! I innym Ośrodku Wypoczynkowym - zaraz wtrąci się komandos, ale mi nie o to chodzi - też jest nieładnie! No. :)))))))))))))))))))))))))) MM, czy to miałeś na myśli mówiąc SŁOMKI W D...domki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Ha! a ja piję ice coffee !!!! :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 11:56 Ice coffee bez słomki? Grzech ;) cześć :))))) właśnie zjadam drugie opakowanie chałwy? Macie ochotę? Lubicie chałwę? Kto nie lubi, ten jeszcze nie może się uważać za w pełni dojrzałego i świadomego swych czynów człowieka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Ha! a ja piję ice coffee !!!! :))))) 25.09.03, 12:18 Ale w mojej filiżance była nie ice! ;PPP Za tekst o dojrzałości zależnej od lubienia chałwy zostaniesz zapewne wychłostana, powieszona, zastrzelona i utopiona w łyżce wody ha ha :)))) Mam dziś Grześka i zjadam dziś Grześki - chałwa byla tylko mała fantazyjna, co ja z małą chałwa zrobię? Smak sobie podrażnię tylko... Czy na forum mamy jakiegoś Grześka? A ja tradycyjnie dzielę się swoim :) I herbatką bagienną. Kto nie pija herbatki jest grzeczny i gładki :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Ha! a ja piję ice coffee !!!! :))))) 26.09.03, 04:04 alfika napisała: > Ale w mojej filiżance była nie ice! > ;PPP > > Za tekst o dojrzałości zależnej od lubienia chałwy zostaniesz zapewne > wychłostana, powieszona, zastrzelona i utopiona w łyżce wody ha ha :)))) > > Mam dziś Grześka i zjadam dziś Grześki - chałwa byla tylko mała fantazyjna, co > ja z małą chałwa zrobię? Smak sobie podrażnię tylko... > > Czy na forum mamy jakiegoś Grześka? > A ja tradycyjnie dzielę się swoim :) > I herbatką bagienną. > > Kto nie pija herbatki jest grzeczny i gładki :) Można by to ująć ta: MASZ babo placek,ale nie wiem czy się nie pogniewasz na takie dictum acerbum. MM PS. Czy po herbatce bagiennej nie odbija sie czasem bagnem? To może już lepiej moo..c...szcz? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Ha! a ja piję ice coffee !!!! :))))) 26.09.03, 07:41 m.malone napisał: > PS. Czy po herbatce bagiennej nie odbija sie czasem bagnem? To może już lepiej > moo..c...szcz? > > Nie, poherbatce bagiennej jest się w pełni wszelkich sił, jak donosi opakowanie. Natomiast jeśli od mooooszcza się póki co odczepić i dać trochę więcej czasu, to całkiem dobrze mu to zrobi :) Pyszne winko będzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: do Girl 26.09.03, 03:57 alfika napisała: > [kut] > MM, czy to miałeś na myśli mówiąc SŁOMKI W D...domki??? > Nie inaczej Pani, nie inaczej!: > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend cześć MM :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 11:58 > Powiedz Girl cóś z gry półsłówek: DOMKI W SŁUPSKU. Stawiam tezę, że kręcisz się po obcych forach, hihi ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: cześć MM :))))) 26.09.03, 12:12 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > > Powiedz Girl cóś z gry półsłówek: DOMKI W SŁUPSKU. > > Stawiam tezę, że kręcisz się po obcych forach, hihi ;)))))))) Heeej! A wiesz ile lat temu opowiadaliśmy już półsłówka??? Bez obrazy, ale nie tylko Ciebie, ale też chiba Szanownych Rodziców jeszcze nie było na świecie:))) I niech to przeczyta też Alfika, to znaczy proszę:) MM __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: alfika przeczytała 26.09.03, 12:26 Tępota ją najszła jakas od tego siedzenia na kamieniu chyba, bo przeczytała jeszcze raz - i nie widzi. A co nie widzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senin Re: do Senina IP: *.19.221.203.acc03-moon-tow.comindico.com.au 26.09.03, 11:56 Zmiescil sie jak pisalam, tylko sie nie pokazuje ( ????) taki layout chyba.... ...i ,dzieki za troske i dostrzezenie wagi problemu. ... Ale zeby az caly watek temu poswiecic....????? Czyzby lepszych tematow nie bylo???? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: do Senina 26.09.03, 12:06 Do Senin(y): oczywiście, że można, Ale każdy temat je dobry Do Girl: A cóż to Girl:)hihi;) czyżby był szlaban na inne phora? Pozdrowienioa i te... <zerk, zerk> pa...pałki:D MM __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: do Senina 26.09.03, 12:24 MM, nie powinieneś pisać w poście do Seniny o Girl, bo zaraz senina założy kolejny wątek o nazwie "Girl, zdeponowałaś forum (n/" Senino, pozdrawiam Cię smętnie, kosmicznie komicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senin Re: do Senina IP: *.202.220.203.acc01-moon-tow.comindico.com.au 26.09.03, 12:46 alfika napisała: > MM, nie powinieneś pisać w poście do Seniny o Girl, bo zaraz senina założy > kolejny wątek o nazwie "Girl, zdeponowałaś forum (n/" > > Senino, pozdrawiam Cię smętnie, kosmicznie komicznie! > siem nie odmienia - jest Senin. I tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: do Senina 26.09.03, 12:47 Jak może być Senin, skoro jest Senina? E, zaciemniasz obraz podstępnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senin Re: do Senina IP: *.202.220.203.acc01-moon-tow.comindico.com.au 26.09.03, 12:56 Jesli tego ie wiesz: sa wyrazy obce jezyku naszym pieknym ... i one sie NIE ODMIENIAJA. (w kazdym razie tak bylo z jezykiem polskim jeszcze pare lat temu, i nie slyszalam o zadnej zmianie, czy reformie...) Wiele jest jezykow na swiecie, ktore nie odrozniaja rodzajow. "Senin" jest jednym z takich wyrazow. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: do Senina 26.09.03, 13:03 Senino, skarbie! Co z Ciebie za obcy, jak Ty sama swoja forumowa jesteś?! Dalej zaciemniasz obraz rzeczywisty, nie oszukuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: do Senina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 13:01 > Do Girl: A cóż to Girl:)hihi;) czyżby był szlaban na inne phora? > Pozdrowienioa i te... <zerk, zerk> pa...pałki:D > MM tak! szlaban! :)))) bo jak się szwendasz to my Cię nie mamy! :)))))))) papałki! za papałki grożą pałki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: do Senina 26.09.03, 13:08 A MM znowu się gdzieś włóczy, skaranie z nim, no!!! No, dobrze, MM, osobiście wyrzucam Cię poza wszelkie podejrzenia, co to wiecie, a nie wiadomo. Niech Ci będzie. Może teraz nie będzie łazikował, ha ha:))) Odpowiedz Link Zgłoś