Gość: soda IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 22:20 Słuchajcie jestem długonogim, długowłosym "blondi" Tylko nie wiem czy samiec czy samica? Bardzo ostry w łóżku. Mężem McDonalda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Jestem transwestytą! IP: *.unl.edu 09.01.02, 22:24 Gość portalu: soda napisał(a): > Słuchajcie jestem długonogim, długowłosym "blondi" > Tylko nie wiem czy samiec czy samica? > Bardzo ostry w łóżku. > Mężem McDonalda. Soda, a obiecala(e)s przestac pic. Oj, bo jak wpadne do Katowic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomora Re: Jestem transwestytą! IP: *.biz.mindspring.com 09.01.02, 22:28 sodo-ma! nareszcie cie znalazlam!!! ...em...am...em...khemm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Jestem transwestytą! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.01.02, 00:01 Tzn. ze zmieniles plec ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jestem transwestytą! IP: 10.136.128.* 10.01.02, 00:31 Gość portalu: mia napisał(a): > Tzn. ze zmieniles plec ??? Nie "ono". Ci co się poddali operacji, owszem. Ale ten tu kolega jaja sobie robi, nie martw się. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soda Re: Jestem transwestytą! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 18:39 Słuchajcie, to jest straszne, jestem facetem, normalnym biologicznie, ale nie sprawnym psychicznie.Doradźcie mi.Przebieram sie w staniki najlepiej te koronkowe, ubieram stringi, peruk mam sześć sztuk od blond do czarnych. Potem wychodzę na ulice, aha zapomniałem, że jeszcze wcześniej wykonuje makijaż, wychodzę na ulicę, odwiedzam przewaznie te sklepy o "tematyce żeńskiej", kiedyś chciałem skorzystać z usług prostytutki, ale uciekł. Co ja mam ze sobą zrobić, a może się zabić. Tylko w jaki sposób, ten najlżejszy, bez trudu, bez cierpienia. Pozdr. A moźe jakiś inny transwestyta mi coś doradzi? Jak pozbyć się tych wstrętnych jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnoll nie jestes transwestyta kochanie :) IP: 195.150.224.* 10.01.02, 19:16 transwestyci lubia swoje jaja, to transseksualisci chca miec w ich miejsce sliczna myszke, a czasy mamy obecnie tak szczesliwe, ze po raz pierwszy w historii moga dopasowac swe cialo do umyslu - oto swiadomosc ktora ksztaltuje byt! nie boj sie - do dziela powodzenia dr fnoll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: nie jestes transwestyta kochanie :) IP: *.unl.edu 10.01.02, 21:17 Gość portalu: fnoll napisał(a): > transwestyci lubia swoje jaja, to transseksualisci chca miec w ich miejsce > sliczna myszke, a czasy mamy obecnie tak szczesliwe, ze po raz pierwszy w > historii moga dopasowac swe cialo do umyslu - oto swiadomosc ktora ksztaltuje > byt! nie boj sie - do dziela > > powodzenia > > dr fnoll Cholera, dopiero robil magistrat z psychologi, a juz doktorem go zrobily ? Jak to jest panie Doktorze ? Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnoll Re: nie jestes transwestyta kochanie :) IP: 195.150.224.* 10.01.02, 21:31 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Jak to jest panie Doktorze ? kazdy orze jak moze... ;))))) i gazduje na swej oborze pzdr starszy asystent fnoll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jestem transwestytą! IP: 10.136.128.* 11.01.02, 08:22 Gość portalu: soda napisał(a): > Słuchajcie, to jest straszne, Przepraszam, że myślałam o żartach. Jeśli rzeczywiście jesteś w tym trudnym położeniu, to czeka Cię droga przez mękę, dużo kosztów, ale zmaina płci jest możliwa, dr Fnoll ma rację. Tylko za lekko ją ujął, bo tego nie czuje. Sądzę, że każdy człowiek ma w sobie porcję ambiwalencji płciowej. Trochę kobiety w mężczyźnie i odwrotnie. U Ciebie proporcje się pomieszały, może nieodwracalnie, może nie. Zacznij od bardzo dobrego seksuologa, najlepiej takiego, który pracuje w klinice dokonującej operacji zmiany płci. Oni tam się nie pchają do skalpela, dokonują wielu selekcji, myślą co dla pacjenta lepsze. Tylko taka droga pozwoli Ci wybrnąć z trudności. Powodzenia i dawaj znać co słychać. Marta Odpowiedz Link Zgłoś