malwinamalwina 01.10.03, 15:47 ratuuuunkuuuu ! jestescie wstretne czarownice moze nawet i wasate feministki bo naszych chlopow zupelnie przepedzilyscie oj oj co to bedzie.....? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kvinna Malwina, 01.10.03, 15:51 spokojnie. może poszli na obiad? a może do lasu? Mamusia Muminek zawsze mówiła, że Tatuś Muminek wróci :) ..a może poszli do lasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: babiniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 15:51 czy mam ściągnąć posiłki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: babiniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 16:00 ja nie wiem czy nie ostygną po drodze, bo oni się generalnie lękają, więc długo trwa ta droga :))) mowię takiemu jednemu bystremu i fajnemu "fear not" a on, że tu jest za fajnie, więc niebezpiecznie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vicca wrócą, wrócą... 01.10.03, 15:55 ... gdzie im tak będzie dobrze jak tutaj? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plotkarz Re: wrócą, wrócą... IP: 80.51.244.* 01.10.03, 16:23 Ja tam nie czytam wszystkich pojawiających się wpisów. Jakoś tak mnie tytuły nie interesują. Wolę wpisywać własne, kameralne wątki z maksymalnie kilkudziesięcioma wpisami, albo najlepiej żadnym, cóż, indywidualizm zobowiązuje. Poza tym kobiety są dziwne, ciągle coś je wkurza i mówią, że brudno. Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: wrócą, wrócą... 01.10.03, 16:27 Strasznie byście się nudzili gdyby kobiety nie były "dziwne" ;) Cóż za odświeżająca gimnastyka dla umysłu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Re: wrócą, wrócą... 01.10.03, 17:32 > Poza tym kobiety są dziwne, ciągle coś je wkurza i mówią, że > brudno. Świetne!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: babiniec 01.10.03, 16:08 Może nie spodobały im się wczorajsze życzenia ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfika Re: babiniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 17:04 To weźmy ich na sposób! Zakładajmy wątki męskie i po męsku ciekawe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: babiniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 17:06 o kolejkach i autkach? sportowe może jakieś? wiem! idę sprawdzić na FPan, co oni tam kombinują :)))) Odpowiedz Link Zgłoś