kvinna 02.10.03, 14:54 Trzymając ciebie Jeszcze we mnie Świergot wróbli ... poszukam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: girlfriend merci :) szukajcie Siostro dalej :))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 15:57 Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne moj ulubiony 02.10.03, 16:08 Stara sadzawka Zaba-skok- Plusk. Basho tlumaczenie Cz. Milosz Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne i jeszcze jeden 02.10.03, 16:16 Wychodze, Teraz mozecie sie kochac, Moje muchy. Issa z tego samego tomiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend inne tłumaczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 20:06 stary staw żaba wskakuje plusk wody Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: obiecane haiku 02.10.03, 16:08 Nie chciałem. Nie chciałem ci nic powiedzieć. Zobaczyłem w twoich oczach dwa drzewka oszalałe. Z wiatru, ze śmiechu i złota. Chwiały się. Nie chciałem. Nie chciałem ci nic powiedzieć. a na czym polega w koncu to harakiri literackie ? eee przepraszam, haiku ? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: obiecane haiku 02.10.03, 16:14 z przedmowy do tomiku haiku Cz. Milosza ..haiku nie jest wierszem,nie jest literatura,jest to skiniecie, polotwarcie drzwi, wytarcie lustra do czysta".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: obiecane haiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 16:28 haiku chyba polega na 17 sylabach? ustom skrzydła rosna w nocy spódnica cofnęła się gram lekko (mniejsze pół Pawlikowska-Jasnorzewska,większe pół Joyce, hihi, wolno tak?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.malone Re: obiecane haiku IP: 62.233.200.* 02.10.03, 18:09 Ale, ale na 17, ale w zasadzie 5-7-5 Girl, skąd to z Joyce'a?:)) Virag MM Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: obiecane haiku 02.10.03, 18:11 Gość portalu: m.malone napisał(a vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv pieknie malonie.czytujesz Jojsa?po hebrajsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: obiecane haiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 18:18 "Epifanie" chyba ale a/to są dwa niezwiązane ze soba wersy b/nie napewno z E. bo tak sobie na chibił...otworzyłam i teraz nie wiem gdzie to było, haha :) czyli jak nastepuje: ustom skrzydła ro sną w nocy spódnica cof ła się gram lekko :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: obiecane haiku 02.10.03, 22:17 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > "Epifanie" chyba ale a/to są dwa niezwiązane ze soba wersy b/nie napewno z E. > bo tak sobie na chibił...otworzyłam i teraz nie wiem gdzie to było, haha :) > > czyli jak nastepuje: > > ustom skrzydła ro > sną w nocy spódnica cof > ła się gram lekko > > :) ładne, joyce był poetą (każdy jest po trosze), Epifanii niestety nie mam, ale może wyciągnę cos z Finnegana, albo lepiej Ulissesa Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: obiecane haiku 02.10.03, 16:54 czarna plama na suficie depezos nieludzkie mial kopy(ta)* * ) 18_ta sylaba, wiec to chyba quasi_haiku, ale " twórczyni" zasady 17_s / g_f/ tez sie " machnęła" o jedną , wiec dlaczego ja nie mogę?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend a teraz, hihi ;)))) ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 17:16 ustom skrzydła rosna w nocy spódnica cofła się gram lekko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend znalezione w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 21:44 wieczorna mgła gdy tak pomyśleć o tym, co było ależ to daleko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend jeszcze raz niejaki Ryokan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 21:50 wiatr przynosi dość opadłych liści by rozpalić ogień (piszą, że to ichni św.Franciszek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Eric Amman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 21:59 pada śnieg na pusty parking noc wigilijna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Oliko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 22:09 ogród po deszczu razem ze strączkiem groszku zjadłam robaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Oliko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 22:23 okragłe krople z mokrych kosmyków wprost na klawiaturę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Oliko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 22:27 w pięknej świątyni ludzkiego miłosierdzia przerażony pies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Oliko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 22:30 siedem pestek i skórka - tyle zostało z mandarynki Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Oliko 02.10.03, 22:31 girlfriend przyszła tu będzie zima cieplejsza sępy maja bal Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Oliko 02.10.03, 22:34 policjantka śpi chmury przepływają nam koło nosa ćma Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: :))))))) 02.10.03, 22:37 Świetne!!! Tak można o wszystkim!!! Odkrycie roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfried :-)))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 22:37 Jest jedna Alfika, co fika i fika. Choć gryzą Ją sępy, nie straszne ich zęby Alfice - wbrew sępom nie znika :) sorry gregorry, ale ja umim ino limericki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: :-)))))))))) 02.10.03, 22:39 A Js od biologii zaraz połamie nam nogi sępy zęby nawet do rymu?! jedna do Krymu druga do Rzymu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: :-)))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 22:42 więc ja melduję że się w limerykach trzymam tylko rymu aabba, a jak jestem grzeczna to ewentualnie nazwy miejsca w 1.wersie :) wiecej zasad nie przestrzegam w myśl zasady "If You obey all the rules, You miss all the fun." :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: :-)))))))))) 02.10.03, 22:44 a ja ostrzegam, że rymy nie trzymają się u mnie ku... kolejności w żaden sposób ustalonej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend czuję się ostrzeżona ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 22:47 najlepszy był Ryb na gęsi, jak pisał w towarzystwie Jopek-Kydryńskiej, przez co rytm miał mocno synkopowany :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: czuję się ostrzeżona ;) 02.10.03, 22:53 A dzieci jeszcze nie śpią. A co na to Ryb? A co na Ryba na Gęsi Cossa?... Oj, będzie się działo, będzie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend no to jeszczio raz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 22:55 Jest jeden Malone. Uwodzi on one, a one się cieszą (specjalnie sie czeszą) i są one rozanielone. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: no to jeszczio raz :) 02.10.03, 22:58 O! A czemu mnie nie uwodzi??? Jak zwykle wszystko przespałam :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: no to jeszczio raz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 23:01 > O! > A czemu mnie nie uwodzi??? > > Jak zwykle wszystko przespałam :))))))) i fryzura Ci się potargała, to dla tego ;) musisz "sieszyć" do fryzjera, chiba ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: no to jeszczio raz :) 02.10.03, 23:03 No to sieszę do fryzjera :))))))))))) PS. A czy tamta Dama właściwie kiedykolwiek wróciła od tego fryzjera?... :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: no to jeszczio raz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 23:06 tak, raz sie nawróciła żeby napisać "dobrze melania gada". ale raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: no to jeszczio raz :) 02.10.03, 23:07 To dobrze, bo by trzeba po nią iść do tego fryzjera, a nie dość, że ciemno na dworze - czy jak mawial mój znajomy - "na polu" - to nie wiadomo, w jakim ona byłaby stanie po takiej wizycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: no to jeszczio raz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 23:10 i co, jakby w ogóle chciała wracać ? za włosy? a jak wyszczyżone? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: no to jeszczio raz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 23:22 > nie może nie chcieć :) prawda? wszak tu może do woli strzyc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: no to jeszczio raz :) 02.10.03, 23:34 Nawet głowę urwać - bo nożyczki za tępe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Oliko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 22:31 puchate drzewo koło górskiej scieżynki obsikały psy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Oliko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 22:39 www.metta.pl wygoogle'owałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Kyorai IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 23:32 nawet w moim mieście śpię teraz jak podróżny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Shiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 23:35 okropne! zrujnowały mur kochające się koty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Basho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 00:07 jakże chciałbym zobaczyć między kwiatami o świcie twarz Boga Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: Basho 03.10.03, 00:26 Girlfriend:)) Ciemnieją fale - Krzyk dzikich kaczek Białawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Issa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 19:51 świat rozpaczy i bólu kwiaty kwitną nawet wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: Issa 03.10.03, 20:20 wcale mnie nie dziwi ze te wypierdki mamuta pochodza z japonii a jak do tego muzyke (oh oni nazywaja to muzyka !) dodasz to juz masz totalke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend a tam Malwina! nie znasz się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 20:46 a sushi? a sake? a herbata? a ryż? a "Powrót Mechagodzilli" hihi? a pokaż mi jednego dobrego francuskiego poetę, cwaniaro ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: a tam Malwina! nie znasz się! 03.10.03, 21:14 sake tfu sushi ok herbata eetam madras indie zadne japonie zielone ryz - nooo ale ze wzgledu na "dodatki" posluchaj muzyki koto - spetaj sobie do tego stopy bo inaczej uciekniesz oh oh jakie to wszystko wysublimowane ! i ten maquillage i to kabuki !!! zzzzzzzzzz zreszta wystarczy ichnie piwo sprobowac i juz wszystko rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: a tam Malwina! nie znasz się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 21:18 nie no muza jak i manga - tfu! pivo...a chińskie piłaś? to jest dopiero wstrząs browarniczy! haha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: a tam Malwina! nie znasz się! 03.10.03, 21:21 pewnie ze pilam ! ja zawsze swinstwa wszelkie (czytaj oryginalne rzeczy) probuje - potem musialam sie nem'ami pocieszyc i prosie w karmelu zjesc manga ! faktycznie zapomnialam a to argument wielki - tfu tfu tfu Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: a tam Malwina! nie znasz się! 03.10.03, 23:13 Muzyka jest oki:) Tylko .."specyficzna":)))Ale ta z teatrow kabuki i no - szczegolnie shiamisen- calkiem calkiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Basho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 20:22 godny podziwu ten kto nie pomyśli: "życie mija" widząc błyskawice Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Pięknie grajcie... 02.10.03, 22:24 dalej, proszę. AS gdzie jest Jasmintea, Mowiła, że ma cały sepet hajków __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: Pięknie grajcie... 02.10.03, 22:51 Czując sie wywolana do tablicy - przybywam!:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Pięknie grajcie... 02.10.03, 22:54 witaj jasminowa ;))) milo Cie widziec ;) pozdrawiam cossa jasmintea napisała: > Czując sie wywolana do tablicy - przybywam!:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: Pięknie grajcie... 02.10.03, 22:57 Witaj Cosso:))) Mnie rowniez milo:))Dawno mnie nie bylo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Pięknie grajcie... 02.10.03, 23:02 a gdzie bywalas jak Cie nie bylo? i czy wpadlas na dluzej ?:) raz jeszcze: milo Cie widziec ;))) cossa Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: Pięknie grajcie... 02.10.03, 23:14 Wiesz, gdyby nie to,ze przy kazdej rozmowie telefonicznej sie przedstwaiam -to bym nie wiedziala jak sie nazywam - takie mam urwanie glowy:)))) Zagladalam na iine fora od czasu do czasu - ale FP za bardzo wciaga - wolalam nic nie pisac:))) Dzis i jutro troszke posiedze - pozniej znow sporadycznie. Ale ciesze sie,ze Cie widze:)) < i nie tylko Ciebie:)> Pozdrawiam PS. Cos w zwiazku z uwaga m.malone:) Jeden z moich ulubionych: Suzushisa-ya kane-o hanaruru kane-no koe Świt chłodny latem dżwięk dzwonu co odpływa od serca dzwonu Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Pięknie grajcie..i jeszcze:)) 02.10.03, 23:41 No tak, Jasmintea, właśnie tak:))) o to chodziło MM __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Pięknie grajcie... 02.10.03, 23:37 cossa napisała: > witaj jasminowa ;))) > milo Cie widziec ;) > > pozdrawiam > cossa Witajcie Obie:) Bardzo miło Was widzieć:)) MM > jasmintea napisała: > > > Czując sie wywolana do tablicy - przybywam!:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: Pięknie grajcie... 02.10.03, 23:39 Witaj MM:))) Jak to mowia " wieki cale!":))) Mnie rowniez milo bardzo:)) Pozdrawiam PS.Czy taka ilosc nowych haiku Cie statysfakcjonuje,czy mam jeszcze kilka dorzucic?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Pięknie grajcie... 02.10.03, 23:44 jasmintea napisała: > Witaj MM:))) > Jak to mowia " wieki cale!":))) > > Mnie rowniez milo bardzo:)) > > Pozdrawiam > > PS.Czy taka ilosc nowych haiku Cie statysfakcjonuje,czy mam jeszcze kilka > dorzucic?:)) Och tak, J:)) Ale wiesz - dobrego nigdy za mało Tak mysle MM Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: Pięknie grajcie... 02.10.03, 23:52 :)))) A ja sie zaczynam obawiac znudzenia i przesytu. Ale to moze jeszcze nie teraz:) Bowiem: Yado kasanu hikage-ya yuki-no ietsuzuki Szukam spoczynki a światło okien błyska spod śnieżnych strzech Pozdr:) m.malone napisał: > > Och tak, J:)) Ale wiesz - dobrego nigdy za mało > Tak mysle > MM > Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Pięknie grajcie... 02.10.03, 23:56 Nie obawiaj sie, A jeśli bedzie trzeba poczekać, bowiem...patrz sygnaturka:) __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea :) 03.10.03, 00:06 Aki-mo haya sano higurashi-no inochi-ka-na Już jesień bliska czy to wszystko jest życiem małej cykady --- .. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: :) Jasminteo.. 03.10.03, 00:15 czy znasz japoński?? Bo opowiedziałbym o numerze, jaki kiedys wyciąłem:) Ale w tym wątku nie wypada MM __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: :) MM 03.10.03, 00:22 Nie znam japonskiego niestety..:( Ale opowiedz- na nowym watku albo na priv:) Zaciekawiasz mnie..:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: :) Jasmintea 03.10.03, 02:19 To miłe z Twojej strony, Każdy jest ciekawy w jakis sposób MM __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Nic nie dostalam:(( 03.10.03, 02:38 Jesli poprzedni post oznaczal,ze cos mialam dostac.. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Nic nie dostalam:(( 03.10.03, 02:54 No własnie niestety pisali, pisali, a potem...coś oni grzebią, albo...na Fof są skargi, odpowiadaja, że wszystko cacy;( sprawa błaha, ale się powtórzy;)) Dobrej nocy (lub dobrego nadrana) MM __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: Nic nie dostalam:(( 03.10.03, 03:01 Ale gdyby sie wreszcie odblokowalo - to czekam z niecierpliwoscia:))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Nic nie dostalam:(( 03.10.03, 03:14 ok:) __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea *** 02.10.03, 23:20 Ja moze powinnam tylko moje sygnaturki w tym watku zostawiac?:)))) Oki to teraz bedzie bez sygnaturki - ale jeden z piekniejszych:) Utsukushi-ya toshikure kirishi yoru-no sora Piękno- nocą, gdy rok się kończy ten bezmiar nieba Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: *** 02.10.03, 23:47 jasmintea napisała: > Ja moze powinnam tylko moje sygnaturki w tym watku zostawiac?:)))) > Oki to teraz bedzie bez sygnaturki - ale jeden z piekniejszych:) > > > Utsukushi-ya > toshikure kirishi > yoru-no sora > > > Piękno- > nocą, gdy rok się kończy > ten bezmiar nieba > > > Pozdrawiam:) Dzięki:)) Już wklejam do albumu Pozdrawiam i dziękuję MM PS. A ta malwinamalwina pyta dlaczego... __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 hihihihihihihi 03.10.03, 01:15 co tu do kurwy nedzy jest ciekawego,co?pojeby musza sie realizowac?to to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: hihihihihihihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 10:31 cześć :) haiku nie lubisz? to jest ładne, mimo że nie jest tańcem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: hihihihihihihi 03.10.03, 21:15 hajka lubie.ty potrzebujesz nachaja by ci porzadnie wpierdolic pojebko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: hihihihihihihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 21:17 ale właściwie za co tym nahajem, Komandos? :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: hihihihihihihi 03.10.03, 21:25 JESTES BEZNADZIEJNYM,POJEBANYM,ZJEBANYM BABSZTYLEM.KURWA,TAK SOBIE WYOBRAZAM GDYBYS TY MNIE SIE TRAFILA. LEB OBCIETY I Z NIEGO ZROBIONY PISUAR.CZY TY NIE WIDZISZ TEGO,JAK JESTES JEBNIETA? Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: hihihihihihihi 03.10.03, 21:27 cenzuruje bo mi wytna razem z twoim a teraz pytanie : dlaczego girlka jest taka owaka ? dlatego ze tu pisze ? komandos57 napisał: > JESTES BEZNADZIEJNYM,BABSZTYLEM.,TAK SOBIE WYOBRAZAM > GDYBYS TY MNIE SIE TRAFILA. .CZY TY NIE > WIDZISZ TEGO,JAK JESTES Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: hihihihihihihi 03.10.03, 21:35 NIE DLATEGO ZE TU PISZE.WPIERDALA SIE WSZEDZIE,PIERDOLI OD RZECZY.PRZECIE TO KURWICY MOZNA DOSTAC.CZY TAKI BABSZTYL JEST O SPELNA ROZUMU?OZ TO RASOWA POJEBKA.ONA KATUJE WIELU LUDZI Z TEGO FORUM TYMI IDIOTYZMAMI.I NIKT NIC NIE MOWI BY SIE KOMUKOLWIEK NIE NARAZIC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: hihihihihihihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 21:56 > I NIKT NIC NIE > MOWI BY SIE KOMUKOLWIEK NIE NARAZIC. komu się nie narazić? co ja Rapaczyńska jestem??? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Hahahahahahaha ;-) 03.10.03, 22:49 komandos57 napisał: > NIE DLATEGO ZE TU PISZE.WPIERDALA SIE WSZEDZIE,PIERDOLI OD RZECZY.PRZECIE TO > KURWICY MOZNA DOSTAC.CZY TAKI BABSZTYL JEST O SPELNA ROZUMU?OZ TO RASOWA > POJEBKA.ONA KATUJE WIELU LUDZI Z TEGO FORUM TYMI IDIOTYZMAMI.I NIKT NIC NIE > MOWI BY SIE KOMUKOLWIEK NIE NARAZIC. Komandos, ja nie mogę, jakbym teksty na Twój temat czytała ;-DDDDDDDDDDDDDDDDD Trafił swój na swego czy jak?? ;-DDDDDDDDDDDDDD PS. Wiedziałam, że jak tu wejdę to mi sie humor troche poprawi, chociaż czuję sie paskudnie ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend CZEGO TAK WRZESZCZYSZ KOMANDOS??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 21:32 spoko maroko - nie trafię Ci się, haha :)))))) napisałbyś jakis limeryk, milutki :))) Odpowiedz Link Zgłoś