Dodaj do ulubionych

Czy to jest normalne?

IP: 195.136.33.* 08.10.03, 13:59
... ze partnerzy dzwonia do siebie 100 razy dziennie (zaczynajac 5 po ósmej -
gdzie rozstali sie godzine wczesniej) i zameczaja tym swoich
wspolpracowników? ;)
Nadmienie - jest to para z dlzuszym stazem malzenskim i sa to ludzie w wieku
srednim.
Czy to jest jakas dweiacja czy moze brak zaufania? prosze o pomoc bo nie moge
juz tego słuchac. Dzięks z góry!
Obserwuj wątek
    • Gość: liryk Re: Czy to jest normalne? IP: 195.136.33.* 08.10.03, 14:03
      dodam jeszcze ze pierwszy tele okolo 8 jest nastepujacej tresci: czesc to ja ,
      co słychac ?

Hilfeeeeeeeeeeeeeeee - pomożcie zrozumiec !!!!
      • alfika Re: Czy to jest normalne? 08.10.03, 14:35
        To jest normalne, choć rzadkie.
        • Gość: liryk Re: Czy to jest normalne? IP: 195.136.33.* 08.10.03, 14:44
          chyba nie mowisz powaznie?
          • alfika Re: Czy to jest normalne? 08.10.03, 14:50
            Mówię poważnie, nawet jak Cię cholera bierze.

Jak ktoś lubi kaloryfery i inne takie zabawy, to tęsknoty nie chce pojąć...

:)))
            • malwinamalwina Re: Czy to jest normalne? 08.10.03, 14:54
              Oszalalabym
              to jest powod do rozwodu
              serio - trafilby mnie szlag
              • alfika Re: Czy to jest normalne? 08.10.03, 17:34
                Oszalałaś - oni się kochają, przyjaźnią i robią za dwie połówki dla przykładu
                dla młodzieży :)))

Ja bym może nie oszalała, ale jednak ograniczyłabym tę setkę do 2ch może 3ch :)
            • Gość: jar Re: Czy to jest normalne? IP: 195.136.33.* 08.10.03, 14:54
              > Mówię poważnie, nawet jak Cię cholera bierze.
              >
              > Jak ktoś lubi kaloryfery i inne takie zabawy, to tęsknoty nie chce pojąć...

alfika, bez jaj.... co w tym normalnego?... jezeli to jest 100 razy, a
              zakladajac rzeczywistosc to pewnie co 15-20 minut wydzwaniaja do siebie, to co
              tu normalnego????.. bo moze to ty jestes zona tego faceta?
              • Gość: liryk Re: Czy to jest normalne? IP: 195.136.33.* 08.10.03, 14:58
                Alfiko kochana,
                zatem rozumiem juz czemu zasigasz rad odnosnie podrywu :)
                • Gość: roxi Re: Czy to jest normalne? IP: 5.3.1R4D* / *.saix.net 08.10.03, 15:06
                  Oczywiscie ze normalne, ja chyba zyje w takim zwiazku. Moj maz to moj caly
                  swiat. Spedzamy ze soba dokladnie 24h na dobe. i ciagle wydaje nam sie ze to
                  za malo.
                  • Gość: jar Re: Czy to jest normalne? IP: 195.136.33.* 08.10.03, 15:08
                    > Oczywiscie ze normalne, ja chyba zyje w takim zwiazku. Moj maz to moj caly
                    > swiat. Spedzamy ze soba dokladnie 24h na dobe. i ciagle wydaje nam sie ze to
                    > za malo.

ooo mateczko przenajswietsza.... bron mnie przed takimi zwiazkami..nawet w
                    meczecie zaczne zdejmowac buty...obiecuje....!!!
                    • Gość: roxi Re: Czy to jest normalne? IP: 5.3.1R4D* / *.saix.net 08.10.03, 15:10
                      Ha, ha jeszcze zobaczymy
                      • Gość: jar Re: Czy to jest normalne? IP: 195.136.33.* 08.10.03, 15:12
                        > Ha, ha jeszcze zobaczymy

nawet na tace dam dzisiaj (zamiast zabierac z niej)... i boze drogi... przeciez
                        ksiadz nie moze byc w takim zwiazku??? co na to moje dzieci by powiedzialy!!!!
                        • alfika Re: Czy to jest normalne? 08.10.03, 17:38
                          Co w tym nienormalnego, że ludzie lubią ze sobą rozmawiać i dzielą się
                          wszystkim???

Są takie związki, mają się dobrze, niektórym to przeszkadza, innym nie, a
                          jeszcze innych to wzrusza albo żenuje.
                          Mnie wzrusza.
                          I jeszcze, żeby było gorzej - podoba.

He he - Opatrzność czy co daje nam to, co lubimy?...

:))))))))))
                  • Gość: liryk Re: Czy to jest normalne? IP: 195.136.33.* 08.10.03, 15:43
                    Roxi, bede delikatny dlatego nie napisze nic :)
                    • alfika Re: Czy to jest normalne? 08.10.03, 17:40
                      Będę niedelikatna - po łebkach czytałeś taki jeden wątek i wydaje ci się, że
                      alfika szuka porady w kwestii oczy, kaloryfera i podrywu :)))
    • Gość: girlfriend Re: Czy to jest normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 15:05
      widocznie za sobą tęsknią lub też postanowili zagłaskać się na śmierć
      • Gość: jar Re: Czy to jest normalne? IP: 195.136.33.* 08.10.03, 15:06
        > widocznie za sobą tęsknią lub też postanowili zagłaskać się na śmierć

mi to bardziej wyglada na zdrowy odruch chorej zazdrosci, badz braku
        zaufania...badz czegos tam...
        • Gość: liryk Re: Czy to jest normalne? IP: 195.136.33.* 08.10.03, 15:09
          ...badz czegos tam... = porzadanej w ustawie ilosci zwojow mozgowych
      • Gość: liryk Re: Czy to jest normalne? IP: 195.136.33.* 08.10.03, 15:08
        yhmmm tesknia za soba tak? to niedorzeczne - skłanaim sie ku zagłaskaniu na
        smierc ...a najbardziej ku braku zaufania ...przeca wiadomo ze tyle
        niebezpieczenstw czyha wokol ze ... ;)
        • Gość: girlfriend Re: Czy to jest normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 15:21
          przecież wystarczy nie dzwonić przez 5 minut żeby pozwolić na
          niebezpieczeństwo ;)
          to już prędzej te zwoje coś szwankują ;)
      • m.malone Re: Czy to jest normalne? 08.10.03, 15:13
        Gość portalu: girlfriend napisał(a):

> widocznie za sobą tęsknią lub też postanowili zagłaskać się na śmierć

Hej:)))
        Ale czy sie tak umówili, czy każde samo z siebie tak zagłaskuje i daje się
        zagłaskiwać??

Poważniej:to bardzo fajne jeśli w długo trwających związkach tak jest. Tyle że
        liryk mówi o utrudnianiu pracy innym. Jeśli o mnie chodzi, byłoby troche
        krępujące słuchanie takich rozmów, a nie zawsze można wyjść z pokoju, żeby
        uniknąć podsłuchiwania (słuchania) intymnych rozmów innych ludzi.
        Pozdrowiemia
        MM
        ps. spadam na dyżur. papałki:)))
        • Gość: liryk Re: Czy to jest normalne? IP: 195.136.33.* 08.10.03, 15:26
          nie do konca to tak bracie malone ;)
          mi to przeszkadza intelektualnie - ich rozmowy mnie nie zawstydzaja tylko moj
          zdrowy rozsadek sie przeciw czemu takiemu buntuje ... bo np. co moze byc
          słychac 5 po osmej gdzie dopiero co sie rozstali? :) dzizus ludziska to SOM
          świry przez duze Ś! W domu to juz tylko TV i seks po wiagrzebo pogadac juz o
          czym nie ma co wp racy bo SOM na bierzaco ;)
        • Gość: girlfriend Re: Czy to jest normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 15:27
          ja nie wiem czy to jest takie fajne...ja bym się czuła jak w klatce :(

papałki, papałki :)))))
          • Gość: liryk Re: Czy to jest normalne? IP: 195.136.33.* 08.10.03, 15:41
            > ja nie wiem czy to jest takie fajne...ja bym się czuła jak w klatce :(
            Własnie! a w klatkach poki co mieszkaja goryle a i Ci nie dzwonia do siebie co
            5 minut :)

> papałki, papałki :)))))
            girlfriend - bez dwuznacznych tekstów - podpisano Admin ;)
            • Gość: roxi Re: Czy to jest normalne? IP: 5.3.1R4D* / *.saix.net 08.10.03, 15:53
              Liryk,pisze dopiero teraz bo bylam zajeta oczywiscie nie musze pisac kim?
              Jestescie smieszni coz zlego, a moze nie normalnego w takim zachowaniu. Ja na
              twoim miejscu liryk zajelabym sie praca, a nie calodniowymi myslenicami na
              temat swira innych.
              • Gość: girlfriend Re: Czy to jest normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 15:55
                roxi, nie ustawiaj ludzi! chłopaków zwłaszcza, hihi ;))
                • Gość: liryk Re: Czy to jest normalne? IP: 195.136.33.* 08.10.03, 15:59
                  :) Girlfriend ...jak to mawiaja popaprani amerykanie w filmach? " jestes
                  wielka" i nie mam na mysli cialka ;)
              • Gość: liryk Re: Czy to jest normalne? IP: 195.136.33.* 08.10.03, 15:58
                > Liryk,pisze dopiero teraz bo bylam zajeta oczywiscie nie musze pisac kim?
                Niech zgadne ... mmm eeee noooo mysle ze moze w koncu gore wzial zdrowy
                rozsadek i pracujesz i dajesz pracowac mezowi zeby cieszyc sie nim wieczorem,
                right?
                Ps. pracuje i jednoczesnie słucham :) mozliwe?
                • Gość: jar Re: Czy to jest normalne? IP: 195.136.33.* 08.10.03, 16:00
                  > Niech zgadne ... mmm eeee noooo mysle ze moze w koncu gore wzial zdrowy
                  > rozsadek i pracujesz i dajesz pracowac mezowi zeby cieszyc sie nim wieczorem,
                  > right?

nie nie.. zajeta byla bo meza kontrolo...oops.. sorki.. ..bo tesknila.. a w
                  chwilach przerwy pomiedzy ciaglymi czulosciami pisze na forum:)
                • Gość: roxi Re: Czy to jest normalne? IP: 5.3.1R4D* / *.saix.net 08.10.03, 16:04
                  malo wiesz, o milosci to nie tylko to, co ty masz namysli i ciagle wysuwasz na
                  punkt no.1 to rowniez inne aspekty bycia razem. Bo z tego co napisales bycie
                  razem to tylko lozko, przescieradlo,koldra,no moze bez poduszek i oczywiscie ty
                  i seks.
                  • Gość: girlfriend Re: Czy to jest normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 16:05
                    seks w łóżku?
                    szczyt braku fantazji!

:)
                    • alfika Re: Czy to jest normalne? 08.10.03, 17:44
                      Ale jednak szczyt.

Alfika z budzącą się fantazją :)))
                  • Gość: liryk Re: Czy to jest normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 21:08
                    szczerze mowiac to to cco piszesz jest dla mnie zupelnie niezrozumiale
            • Gość: girlfriend Re: Czy to jest normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 15:53
              > girlfriend - bez dwuznacznych tekstów - podpisano Admin ;)

ale to Malone sie zaczyna, to nie ja! ;)
              • Gość: liryk Re: Czy to jest normalne? IP: 195.136.33.* 08.10.03, 16:02
                jestes oskarzona o wspoludzial wobec tego ;)
                • Gość: girlfriend Re: Czy to jest normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 16:08
                  nie... o nie! ja jestem niewinną ofiarą podstępnie uwiedzioną ;)
                  to chyba oczywiste, że kobiety są z definicji niewinne ;)
                  • alfika Re: Czy to jest normalne? 08.10.03, 17:45
                    Liryk podglądca, liryk podglądca!
                    • Gość: liryk Re: Czy to jest normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 21:07
                      podgldca tak? :) hmmm no niech Ci bedzie - jak jest co podgladac to czemu
                      nie ;)
                      • alfika Re: Czy to jest normalne? 08.10.03, 21:25
                        Jak dobrze popatrzeć, to zawsze jest co podejrzeć ciekawego :)
                        A już za przyzwoleniem, niemą zgodą lub otwartą aprobatą - ho ho!
                    • Gość: girlfriend Re: Czy to jest normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 21:11
                      Alfika, "naszych" kopiesz? hihi ;)))))
                      • alfika Re: Czy to jest normalne? 08.10.03, 21:24
                        No, tak, znowu kogoś pokopałam, na szczęście do komputra zasiadam już boso.
                        Ale nie dość, że piszę od roku tak samo, to kopać to zaczęło niedawno?

Girl, nie mogę spokojnie patrzeć na to, że liryk podgląda :)))
                        Ale, ale - skoro wyłazi z Ciebie, Siostrzyczko, ekshibicjonistka - to się
                        podglądajcie.
                        Świntuszki jedne :)))
                        • Gość: girlfriend Re: Czy to jest normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 21:30
                          liryka nie kopaj Siostro ;))))))))

i wypowiedz się na moim wątku o nagości, pliz.
                          • alfika Re: Czy to jest normalne? 08.10.03, 21:53
                            Nie kopam, z założenia. Liryk jest do podyskutowania i na dodatek wykazuje
                            poczucie humoru - to dużo :)
                            Pozdrowienia dla tych, którzy prowadzą dyskusje i potrafią się uśmiechać :)

Dla przyczajonych jeszcze cieplejsze pozdrowienia, aby ogrzać chłód trzewi,
                            trzewiów i trzewików :)))
                  • Gość: liryk Re: Czy to jest normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 21:15
                    :) ha ha ha jasne ... kusicielka
    • komandos57 Re: Czy to jest normalne? 09.10.03, 22:36
      Gość portalu: Liryk napisał(a):
      ja do ciebie nigdy bym nie zadzwonil szkapo kopnieta.a czy ty czasami nie
      jestes ta ktorej stary seksi sie z gejem w samolotach?

opracowano na podstawie tworczosci fenola
      """wszystkie konie w zespermowanych slipkach spia spokojnie""""

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka