Dodaj do ulubionych

w formie informacji Ryba

14.10.03, 18:21
wspominasz o dodo.jak ona wszystkim radzila. koniecznie chciala pokazac ze........jest z..... tamtad,gdzie i kobiety jezdza samochodami.twierdzila ze jest na
forum mtylko dlatego,by nie zapomniec jezyka.byla i pania domu i dodo i jeszcze kims tam.
czyzby to moja matka?nic bardziej mylnego
Obserwuj wątek
    • Gość: ryb Re: w formie informacji Ryba IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 14.10.03, 21:48
      Mialem i mam duzy szacunek do postow Dodo. Mam rowniez i do Twoich, pomimo ze
      w wiekszosci rowno przeginasz. Nie przecze, ze mnie to do pewnego stopnia
      bawi, ale to juz bardziej swiadczy o mnie niz o Tobie. No, ale jestem jaki
      jestem i swoj typ rozrywki lubie, niewazne czy innym sie to podoba czy nie.

Ale po raz kolejny musze Ci przyznac ze bystry jestes. Moj post do procesorki
      byl pol zartem pol serio...Ty, w tej chwili pociagnales to dalej. No coz,
      chcesz wiedziec co mysle. Pozwol ze zatrzymam to dla siebie...:)

No i jeszcze jedno. Przeczytalem Twoj post o 6pm. Czekalem zeby zobaczyc kto
      sie dopisze. Nikt!!! Czyzby Twoja terapia dzialala? :)))

Pozdr.

ryb

• jmx Re: w formie informacji Ryba 14.10.03, 21:56

A pamiętacie ten wątek o męskich marynarkach? Mi się podobał...
        • komandos57 Re: w formie informacji Ryba 14.10.03, 22:02
          jmx napisała:

>
          > A pamiętacie ten wątek o męskich marynarkach? Mi się podobał...
          ///////////////////////
          to ja w takiej chodze.w ciapki,prawda?
          • jmx Re: w formie informacji Ryba 14.10.03, 22:23

Nie sądzę, raczej Cię "widzę" w grubych swetrach ;-))
            • komandos57 Re: w formie informacji Ryba 15.10.03, 00:04
              jmx napisała:

>
              > Nie sądzę, raczej Cię "widzę" w grubych swetrach ;-))
              > ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
              masz racje.zwlaszcza teraz.mama by mnie z domu nie wypuscila bez swetra.
              • jmx Re: w formie informacji Ryba 15.10.03, 00:22

Taak, grube, robione na drutach z wypukłymi wzorami - jakieś warkocze czy coś
                w tym stylu ;-)
      • komandos57 Re: w formie informacji Ryba 14.10.03, 21:57
        nie bawie sie w wyzsza psychologie.ZEM OD AZBESTOW.najbardziej smiesza mnie
        posty jak mnie pojmac.
        a jeszcze bardziej jak mnie mozna ucywilizowac.Malwina pisze ze kazdy osilek ma
        uczucia,i mozna do niego dotrzec.tak,tak....osilek
        piekne jest to forum,nieprawdaz?
        • Gość: girlfriend Re: w formie informacji Ryba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 22:03
          nie jesteś żadnym osiłkiem ani nie masz 23 lat - to było dla mnie jasne jak
          słońce, po lekturze kilku postów.

nie jesteś też ani prymitywny ani chory.

jesteś sprytny jak diabli :)
          ale przyznaje się że mam problem ze zgadnięciem, co Toba kieruje :)

także bedę Cie dreczyć i zaczepiać, póki się nie dowiem :)
          sorry.
          • komandos57 Re: w formie informacji Ryba 14.10.03, 22:05
            57. nie 75. czy cos cie urzadza? meczysz mnie i zmuszasz do......plizzzzzz
            • Gość: girlfriend Re: w formie informacji Ryba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 22:20
              Zwłaszcza Ciebie nie da się do niczego zmusić, więc nie wciskaj mi tu opowieści
              dziwnej treści.

57? ta wersja jest o wiele bardziej wiarygodna.
              niech zostanie.
        • malwinamalwina Re: w formie informacji Ryba 14.10.03, 22:05
          taaa, osilek _osiolek co mi tam...
          w kazdym razie za przedstawiciela plemienia bubu nigdy cie nie mialam
          a nawet gdyby - ja nie mam zapedow aby ich cywilizowac
          Chce jednego jedynego (wiem, mam sie wypchac ) wez na wstrzymanie z
          wulgarnoscia - w zyciu czegos takiego nie czytalam, nie slyszalam, uszy mi
          wiedna
          cala reszte oczywiscie poniala
          pozdrowienia
          M.

> nie bawie sie w wyzsza psychologie.ZEM OD AZBESTOW.najbardziej smiesza mnie
          > posty jak mnie pojmac.
          > a jeszcze bardziej jak mnie mozna ucywilizowac.Malwina pisze ze kazdy osilek
          ma
          >
          > uczucia,i mozna do niego dotrzec.tak,tak....osilek
          > piekne jest to forum,nieprawdaz?
          • komandos57 Malwino,bede Mata Hari 14.10.03, 22:13
            malwinamalwina napisała:

> taaa, osilek _osiolek co mi tam...
            > w kazdym razie do niego dotrzec.tak,tak....osilek
            ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
            praktycznie nie widze problemu.nikt tu nie zna wulgaryzmow wiec o co chodzi.nie
            se wale rowno
            • Gość: girlfriend Re: Malwino,bede Mata Hari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 22:22
              widzę, że przejąłeś się moją koncepcją.
              susznie, panie kolego, susznie.

:)
        • Gość: ryb Re: w formie informacji Ryba IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 14.10.03, 22:09
          To jest sama klasyka :)))

Pozdr.

ryb
          • malwinamalwina Re: w formie informacji Ryba 14.10.03, 22:11
            ja cie zabije jak mi nie wyjasnisz ! do klawiszy won !(no prosze jaki wplyw ;-)

Gość portalu: ryb napisał(a):

> To jest sama klasyka :)))
            >
            >
            > Pozdr.
            >
            > ryb
            • Gość: ryb Re: w formie informacji Ryba IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 14.10.03, 23:20
              Malwinko, przeciez wiesz ze nie lubie dlugich postow :)))

ryb
          • jmx Re: w formie informacji Ryba 14.10.03, 22:25

> To jest sama klasyka :)))
            >
            >
            > Pozdr.
            >
            > ryb

To chyba do mnie? ;-)))
            • Gość: ryb Re: w formie informacji Ryba IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 14.10.03, 23:23
              Nie pamietam marynarek :( O czym to bylo?

ryb
              • procesor specjalnie dla Ryba 14.10.03, 23:50
                > Nie pamietam marynarek :( O czym to bylo?

Prosze , ja tez lubiłąm czyatć dodo. Szkoda że to postac z bajki.. :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=3086158&a=3086158
                • jmx Re: specjalnie dla Ryba 14.10.03, 23:52

Ha, Procesor, w tym samym czasie! Dzięki za ten link :-)
                • Gość: ryb Re: specjalnie dla Ryba IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 15.10.03, 00:10
                  Dzieki procesorko :))) Na Ciebie zawsze mozna liczyc :)))

Pozdr.

ryb
              • jmx Re: w formie informacji Ryba 14.10.03, 23:50

O marynarkach, a właściwie o opiekuńczości mężczyzn ;-).
                Ciekawe czy jeszcze będzie w wyszukiwarce...
                Ale myślalam, że "klasyka" się do niego odnosi.
                • Gość: ryb Re: w formie informacji Ryba IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 15.10.03, 00:09
                  Tak odnosi sie :))) Przeczytalem, sliczne.

pozdr.

ryb
                  • jmx Re: w formie informacji Ryba 15.10.03, 00:17

Ciekawe czy masz marynarkę ;-)))
                    • Gość: ryb Re: w formie informacji Ryba IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 15.10.03, 00:18
                      Oj mam i to kilka :)))

ryb
                      • jmx Re: w formie informacji Ryba 15.10.03, 00:23

Jeeee..... A jakie? ;-))
                        • Gość: ryb Re: w formie informacji Ryba IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 15.10.03, 00:26
                          A to juz ocene pozostawie...:)))

ryb
                          • jmx Re: w formie informacji Ryba 15.10.03, 00:28

O cene nie pytam, chcialabym opis ;-)))))))))
      • malwinamalwina Re: w formie informacji Ryba 14.10.03, 22:07
        o co chodzi ? z jakims postem o 6pm ?
        jestem ciekawa
        cos opuscilam ?

> No i jeszcze jedno. Przeczytalem Twoj post o 6pm. Czekalem zeby zobaczyc kto
        > sie dopisze. Nikt!!! Czyzby Twoja terapia dzialala? :)))
        >
        >
        > Pozdr.
        >
        >
        > ryb
        >
        • Gość: ryb Re: w formie informacji Ryba IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 14.10.03, 22:13
          To bylo piekne :))) Czyli, watek czy post nie do ciebie, to sie nie wcinaj.
          Widzisz teraz, jaki szacunek Komandos zdobyl na tym forum, nauczyl wszystkich
          respektu :)))

Pozdr.

ryb
          • komandos57 Re: w formie informacji Ryba 14.10.03, 22:17

> To bylo piekne :))) Czyli, watek czy post nie do ciebie, to sie nie wcinaj.
            > Widzisz teraz, jaki szacunek Komandos zdobyl na tym forum, nauczyl wszystkich
            > respektu :)))
            //////////////////////
            hihihihihi,slicznie rybo. a moze w prasie cos napiszemy.uf,jak goraco
            >
            >
            > ryb
            • Gość: ryb Re: w formie informacji Ryba IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 14.10.03, 22:24
              hihihihi, musze sie zerwac na 30 min...wroce :)))

ryb
              • Gość: ryb Re: w formie informacji Ryba IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 14.10.03, 23:22
                Widze ze wszystko poszlo obok, no to moze juz niech tak zostanie :)))

ryb
          • Gość: mahoney Re: w formie informacji Ryba IP: 217.153.143.* 14.10.03, 22:19
            jakiego respektu , bo mzoe mnie tez cos minelo ?
            wychodzi na to ze konados prowokator ,
            ale jak prowokator , to sory ale dla mnie cienki ,
            otworz sie pokaz jaki jestes tak ?
            • komandos57 mahonek 14.10.03, 22:22
              wejdz na stolik i zobaczysz mnie.stoje teraz na czterech."ekran"w twoim
              kierunku.bedziesz dobrze widzial.mam taka nadzieje.lubisz takie obrazki,oj ty
              lobuziaczku,rozpieszczony
              • Gość: girlfriend no Komandos! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 22:24
                to teraz otwórz się i pokaż jaki jesteś, haha... :))
                • r.richelieu Re: no Komandos! 14.10.03, 22:32
                  Gość portalu: girlfriend napisał(a):

> to teraz otwórz się i pokaż jaki jesteś, haha... :))

najlepiej to wychodzi z ust lali co mówi: teraz zobaczycie jaka jestem
                  naprawdę. Gdyby powiedział to komandos to zobaczyłabym wylalowanego pajacyka
                  co mówi: ojej, byłem brzydki, ale teraz powiem Wam jaki jestem naprawdę
                  • komandos57 Re: no Komandos! 14.10.03, 22:39
                    r.richelieu napisała:
                    > najlepiej to wychodzi z ust lali co mówi: teraz zobaczycie jaka jestem
                    > naprawdę. Gdyby powiedział to komandos to zobaczyłabym wylalowanego pajacyka
                    > co mówi: ojej, byłem brzydki, ale teraz powiem Wam jaki jestem naprawdę
                    ////////////////////
                    bo zem sliczny!!!!i mowie to wszem ze mam "brania" na forum.
                  • Gość: girlfriend Re: no Komandos! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 22:39
                    jestem przekonana, że Komandos w gruncie rzeczy jest ładny :)

"chudy, ale uczciwy" jak to dziś w GW przeczytałam ;)
              • Gość: mahoney Re: mahonek IP: 217.153.143.* 14.10.03, 22:31
                sory komandos za szczerosc , wiesz ze to z troski a nie ze cos cie nie lubie ,
                nie nie lubie takich obrazkow jezeli dokladnie zrozumialem ,
                • komandos57 [...] 14.10.03, 22:35
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • mahoney Re: mahonek 14.10.03, 22:53
                    no ja mam nadzieje ze prawde ,
                    tylko zeby mi sie nie przewrocilo od tego uczucia w glowie :)
                    to pozdrawiam , i dobranoc bo ide juz spac
                    • komandos57 Re: mahonek 14.10.03, 22:54
                      mahoney napisał:

> no ja mam nadzieje ze prawde ,
                      > tylko zeby mi sie nie przewrocilo od tego uczucia w glowie :)
                      > to pozdrawiam , i dobranoc bo ide juz spac
                      ,,,,,,,,,,,,,,,
                      buzka bobasku.tylko nie podgladaj.
                      • mahoney Re: mahonek 14.10.03, 22:55
                        :)
                        nara
                    • Gość: girlfriend My Honey znalazł szukaną bogdankę ;))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 22:55
                      • mahoney oj girl , powiec otwarcie ze zazdroscisz , 14.10.03, 22:56
                        • mahoney Re: oj girl , powiec otwarcie ze zazdroscisz , 14.10.03, 22:57
                          ciekawym tylko na kogo sie tak napalilas na mnie czy na komandosa :)
                          • Gość: girlfriend ależ, nie będę się wcinać...gdzieżby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 23:00
                            wszak two is a couple, three is a crowd ;)))))
                            • mahoney i nie bedzie ci zal Twojego Honeya ?! 14.10.03, 23:12
                              pomysl tyle slodyczy :)
                              ja z komandosem , no skad ten pomysl girl ,
                              przeciez juz pisalem ze mam inne ciagoty ,
                              ale tak wlasciwie to moglabys sie nam przydac :) fajoski pomys , taki tlumek ,
                              nie wiem jak komandos na to patzry , ty tez napisz
                              ---
                              i w ten sposob czlowiek sie musi pzryznac ze podglada , choera :) to jeszcze
                              zostane 5 minut
                              • komandos57 Re: i nie bedzie ci zal Twojego Honeya ?! 14.10.03, 23:15
                                mahoney napisał:

> pomysl tyle slodyczy z komandosem
                                ///////////////////////////////////////////
                                NAJWIEKSZE POKRAKI CZUJA SLODYCZ Z KOMANDOSEM.czy kalafior jest slodki?
                                • mahoney Re: i nie bedzie ci zal Twojego Honeya ?! 14.10.03, 23:19
                                  komandos pisz za siebie :) mysle ze kalafior moze byc slodki jesli sie go
                                  dobzre przyrzadzi ,
                                  ciekawe co tam u girl ?
                                  • komandos57 Re: i nie bedzie ci zal Twojego Honeya ?! 14.10.03, 23:21
                                    mahoney napisał:

> komandos pisz za siebie :) mysle ze kalafior moze byc slodki jesli sie go
                                    > dobzre przyrzadzi ,
                                    > ciekawe co tam u girl ?
                                    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                                    masz na mysli jej kalafiora?juz przekwitl!!!!i wydziobaly go kruki
                                  • mahoney Re: i nie bedzie ci zal Twojego Honeya ?! 14.10.03, 23:22
                                    to napewno jest ladna dziewczyna , nie pisz ze pokraka bo nieladnie i sie nie
                                    zgodzi :)
                              • Gość: girlfriend Łomatko! co prawda juz po 22-ej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 23:20
                                Tfurczy jesteś, nie ma co ;)
                                Ale nieco się spóźniłeś - z miesiąc temu była tu taka jedna, z tym, że
                                musielibyscie jeszcze ze 2 kolegów znaleźć, bo jeśli dobrze pamiętam ona
                                chciała czterech...
                                Także ja na razie stanę z boku i poczekam na rozwój akcji ;)))
                                • Gość: ryb Re: Łomatko! co prawda juz po 22-ej... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 14.10.03, 23:26
                                  To u mnie jest po 22...hihihihi :)
                                  • Gość: girlfriend Re: Łomatko! co prawda juz po 22-ej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 23:28
                                    Bo też ja myślami jestem z Tobą, hihi ;)))))
                                    • Gość: ryb Re: Łomatko! co prawda juz po 22-ej... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 14.10.03, 23:36
                                      To by sie zgadzalo :))) O Boze...:)))
                                  • mahoney Re: Łomatko! co prawda juz po 22-ej... 14.10.03, 23:30

> To u mnie jest po 22...hihihihi :)

cicho , girl traci glowe :)
                                    • malwinamalwina Re: Łomatko! co prawda juz po 22-ej... 14.10.03, 23:34
                                      o cholera , przelom - teraz beda sie kochac
                                      osi(o)lki jedne ....
                                      ryb ty sie no zepnij bo tylko ty mozesz mnie przed niewiedza (tzw ignorancja)
                                      uratowac
                                      nacpali sie szczawiu czy co ?
                                      • Gość: ryb Re: Łomatko! co prawda juz po 22-ej... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 14.10.03, 23:38
                                        Nie wiem co napisac, bo mi troche palce sztywnieja...no, nie wiem czy to
                                        zasluga szczawiu :)))
                                        • malwinamalwina Re: Łomatko! co prawda juz po 22-ej... 14.10.03, 23:41
                                          no, jak bede brunetka to o ciebie zadbam
                                          na razie nos szaliczek i cieple skarpetki
                                          odstaw szczaw
                                          oszaleje
                                          z wami
                                          • Gość: ryb Re: Łomatko! co prawda juz po 22-ej... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 14.10.03, 23:47
                                            hihihi, co ja zrobie jak ja lubie szczaw :))) Nie dopisalem w poprzednim
                                            poscie ze "ona" wcale nie musi byc brunetka :)))
                                          • malwinamalwina Re: Łomatko! co prawda juz po 22-ej... 14.10.03, 23:48
                                            czy mam to potraktowac jako wyznanie ?;-)

Ruda Malwina
                                            • Gość: ryb Re: Łomatko! co prawda juz po 22-ej... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 14.10.03, 23:59
                                              To ja mysle ze powinienem juz pojsc spac :))) Szczegolnie jak jestes ruda :)))
                                • mahoney Re: Łomatko! co prawda juz po 22-ej... 14.10.03, 23:28
                                  Gość portalu: girlfriend napisał(a):

> Tfurczy jesteś, nie ma co ;)
                                  > Ale nieco się spóźniłeś - z miesiąc temu była tu taka jedna, z tym, że
                                  > musielibyscie jeszcze ze 2 kolegów znaleźć, bo jeśli dobrze pamiętam ona
                                  > chciała czterech...
                                  > Także ja na razie stanę z boku i poczekam na rozwój akcji ;)))

no dobra to bedziemy nad toba pracowali :)
                                  jaki rozwoj ? akcji bez ciebie :)
                      • mahoney Re: My Honey znalazł szukaną bogdankę ;))) n/t 14.10.03, 23:13
                        pamietacie jak napisala ze nie bedzie tego uzywac przeciwko mnie :)
                        punkt dla mnie :) dziekuje dziekuje
      • ta Kalafiory 14.10.03, 22:46
        Doktorze MM, czy pisząc o hmm, kalafiorach tu i tam, k. może mieć na myśli
        kłykciny kończyste?

Ta_
        • komandos57 Re: Kalafiory 14.10.03, 22:57
          ta napisała:

> Doktorze MM, czy pisząc o hmm, kalafiorach tu i tam, k. może mieć na myśli
          > kłykciny kończyste?
          ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
          staram sie byc zawsze przejrzysty.kalafior jest kalafiorem i basta.wiem ze
          kiedy forumowicze zajadaja kalafiora,zawsze mysla o mnie i z kad ten
          nieszczesny kalafior wyrasta. ty ta_ tez buziaczki.nie obawiaj sie ,azbest nie
          jest zakazny!!!!
    • komandos57 i to nazywa sie ignoracja. 14.10.03, 22:46
      oj,oberwie sie wam,oberwie.
      • mahoney Re: i to nazywa sie ignoracja. 14.10.03, 22:54
        komandos57 napisał:

> oj,oberwie sie wam,oberwie.

spokojnie kolego spokojnie ,
        poprostu zazdoszcza ze sie ludzie dobrze bawia ,
        i jeszcze raz dobranoc
        • komandos57 Re: i to nazywa sie ignoracja. 14.10.03, 23:04
          mahoney napisał:
          > spokojnie kolego spokojnie ,
          > poprostu zazdoszcza ze sie ludzie dobrze bawia ,
          > i jeszcze raz dobranoc
          /////////////////////////
          slysze cie.dobranoc
    • cossa nie na tamat ;) 14.10.03, 23:32
      coz tak dzis milosno na forum? ;)
      swieze pachnace sie marza
      i milosci skrywane wychodza na swiatlo dzienne ;)

czyzby przyszedl czas na odwyk? ;)
      czy moze to wszystko sie dopiero zaczyna? ;))

pozdr.cossa
      • komandos57 Re: nie na tamat ;) 14.10.03, 23:36
        cossa napisała:
        > czy moze to wszystko sie dopiero zaczyna? ;))

/////////////////////////
        tak wyglada banowanie po polsku.Cossa,pal szesc,szczerze Cie pozdrawiam.
        • cossa Re: nie na tamat ;) 15.10.03, 00:07
          rownie szczerze ;)
          czy masz na mysli to samo banowanie co ja? ;)

pozdr.cossa

komandos57 napisał:

> tak wyglada banowanie po polsku.Cossa,pal
          szesc,szczerze Cie pozdrawiam.
    • komandos57 Re: w formie informacji Ryba 14.10.03, 23:33
      interesujesz sie jazzem.mam pytanie.jest super suita jazzowa pt "Harbour of
      tears" moze wiesz kto to wykonuje? w/g mnie jest super.slyszalem to kilka razy
      ale nie znam wykonawcy.jest w tym "duzo gitary"
      • komandos57 mozesz mi podpowiedziec rybo 14.10.03, 23:42
        komandos57 napisał:

> interesujesz sie jazzem.mam pytanie.jest super suita jazzowa pt "Harbour of
        > tears" moze wiesz kto to wykonuje? w/g mnie jest super.slyszalem to kilka
        razy
        > ale nie znam wykonawcy.jest w tym "duzo gitary"
      • Gość: ryb Re: w formie informacji Ryba IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 14.10.03, 23:44
        To wykonuje "Camel", wydali pod koniec 1990 lat, chyba 1997. Trudno dostac ta
        plyte...
        • komandos57 Re: w formie informacji Ryba 14.10.03, 23:50

> To wykonuje "Camel", wydali pod koniec 1990 lat, chyba 1997. Trudno dostac ta
          > plyte...
          ///////////////////////////////////
          dzieki.ale cos mi piszczy.Camel jest grupa rokowa.Sprawdze dzisiaj
          jeszcze.soltys ma plytoteke w stodole.
          • Gość: ryb Re: w formie informacji Ryba IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 14.10.03, 23:57
            Sprawdzilem na amazon.co.uk. Maja za £15 plus wysylka okolo £2. Ale mysle ze
            ze Stanow bedzie taniej. To jest spokojna plyta.

ryb
            • komandos57 Re: w formie informacji Ryba 14.10.03, 23:59
              dziekuje.
            • malwinamalwina nie wiem czy to ma zwiazek... 15.10.03, 00:00
              z czymkolwiek ale ziemia mi sie trzesla trzy razy teraz

na wszelki wypadek powiem wam ze was kocham (tak trzeba co ?) i pojde spac
              • komandos57 Re: nie wiem czy to ma zwiazek... 15.10.03, 00:11
                wczoraj we wsi obok,tez sie zatrzeslo.tam tez mieszkaja zabojady.w
                Montrealu.4.6 powaznie. to kara dla grzeszacych ze slimakami.gardza
                komandosem....
              • cossa Re: nie wiem czy to ma zwiazek... 15.10.03, 00:12
                na noc dobrej nocy ;)
                a na wszelki wypadek - tysz Cie kochamy! ;))
                pozdr.cossa

malwinamalwina napisała:

> z czymkolwiek ale ziemia mi sie trzesla trzy razy teraz
                >
                > na wszelki wypadek powiem wam ze was kocham (tak trzeba
                co ?) i pojde spac
                >
                >
              • Gość: ryb Re: nie wiem czy to ma zwiazek... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 15.10.03, 00:12
                My Ciebie tez kochamy (tak na wszelki wypadek napisalem "my" zeby inni nie
                mieli robaczywych mysli :)))

Pozdr.

ryb

• cossa Re: nie wiem czy to ma zwiazek... 15.10.03, 00:13
                  jesli juz o tym mowa to..
                  Rybie jeszcze troszke to tak mnie lubisz? ;)
                  pozdr.cossa
                  • Gość: ryb Re: nie wiem czy to ma zwiazek... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 15.10.03, 00:15
                    Baaaaaaardzo Cie lubie :))) Naprawde :)))

Pozdr.

ryb
                    • cossa Re: nie wiem czy to ma zwiazek... 15.10.03, 00:19
                      wlasciwie to glupio zapytalam
                      i teraz nie wiem co odpowiedziec ;)

usmiechne sie szeroko :)
                      lod ucha do ucha ;)

pozdr.cossa
                • komandos57 Re: nie wiem czy to ma zwiazek... 15.10.03, 00:14
                  no i jeszcze cichusko powiem......ja.ale najbardziej lubie Cosse.
                • jmx Re: nie wiem czy to ma zwiazek... 15.10.03, 00:15

Wszyscy kochają wszystkich ;-)))
                  Ale jak wytną ten wątek to pójdę poskarżyć! ;-)
                  • komandos57 Re: nie wiem czy to ma zwiazek... 15.10.03, 00:20
                    jmx napisała:

>
                    > Wszyscy kochają wszystkich ;-)))
                    > Ale jak wytną ten wątek to pójdę poskarżyć! ;-)
                    ///////////////////
                    jak troche go upikance, to........wszystko mozliwe
                    • jmx Re: nie wiem czy to ma zwiazek... 15.10.03, 00:26

Ja Ci dam...!! :-))
                  • Gość: ryb Re: nie wiem czy to ma zwiazek... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 15.10.03, 00:22
                    :))) Powiem Ci co jutro powiedza...: Ze zostalismy zmaniplulowani przez
                    Komandosa albo on zostal zmanipulowany przez nas...I mnie sie dostanie za
                    prowokacje...:)))

ryb
                    • malwinamalwina Re: nie wiem czy to ma zwiazek... 15.10.03, 00:27
                      to wisi w powietrzu juz od dawna rybie

nie zasne :-(
                      szczerze mowiac to mnie te trzesienia ziemi teroryzuja :-(

> :))) Powiem Ci co jutro powiedza...: Ze zostalismy zmaniplulowani przez
                      > Komandosa albo on zostal zmanipulowany przez nas...I mnie sie dostanie za
                      > prowokacje...:)))
                      >
                      >
                      > ryb
                    • jmx Re: nie wiem czy to ma zwiazek... 15.10.03, 00:30

Jeśli to prawdziwa miłość to nie ma mowy o manipulacjach ;-D
                  • mahoney Re: nie wiem czy to ma zwiazek... 15.10.03, 00:24
                    no wlasnie niech sprobuja wyciac ,
                  • Gość: Richelieu* no wiecie co IP: *.localdomain / 192.168.0.* 15.10.03, 02:00
                    jmx napisała:

>
                    > Wszyscy kochają wszystkich ;-)))
                    > Ale jak wytną ten wątek to pójdę poskarżyć! ;-)
                    >

tak się migdalić
                    ;)
    • Gość: ryb Re: w formie informacji Ryba IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 15.10.03, 00:24
      No, ale ja sie naprawde zrywam spac :))) Dobranoc wszystkim i dzieki za mily
      wieczor :)))

Dobranoc

ryb
      • komandos57 bez obaw 15.10.03, 00:27
        wine biore na siebie.
    • Gość: girlfriend widzę, że tu wczoraj miała miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 15:08
      czysta żywa "kopulacja" (kopirajt baj kwieto)
      • tea_time Aja taki watek przespalam, ech:) 15.10.03, 22:50
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka