ta 15.10.03, 01:07 ...jeszcze nie zaszło, ale tornado cichnie. Jest nadzieja. Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: girlfriend nie martw się ta czy tamta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 13:16 będziesz częściej tu zaglądać - zmiecie Cię z powierzchni tego padołu. ti prometto. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: nie martw się ta czy tamta 15.10.03, 13:19 oh, girl to chyba jakies nieporozumienie ...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: nie martw się ta czy tamta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 13:33 nieporozumienie? a dlaczego? ja nie lubię tej czy tamtej i bedę temu dawać wyraz publiczny oraz pisemny :) czy ja muszę wsjech lubić? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: nie martw się ta czy tamta 15.10.03, 21:31 Gość portalu: girlfriend napisał(a): >... ja nie lubię tej czy tamtej i bedę temu dawać > wyraz publiczny oraz pisemny :) Twoje nielubienie mi bardzo pochlebia :D Zdecydowanie dobrze czuję się po tej "drugiej" stronie. Schowaj kastet. Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend plastikowa panno :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 21:40 wyjmę co zechcę i kiedy zechcę :) mam nadzieję, że ci pochlebia - kim jesteś wiem od dawna (księżycem na cudzej orbicie odbijajacym cudze swiatło). gdybys mnie polubiła, przekonałabym cie, ze się mylisz. p.s.obrazasz Malwinę próbując ją głaskiem uwieść - to tak jakbys jej rzekła:jesteś malo bystra... Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: plastikowa panno :) 15.10.03, 21:54 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > p.s.obrazasz Malwinę próbując ją głaskiem uwieść - to tak jakbys jej > rzekła:jesteś malo bystra... O tym co obraża Malwinę - to chyb aona sama powinna napisac? Nie bój żaby girl, Malwina sama umie o siebie zadbać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: plastikowa panno :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 21:57 ja nie bronię M, gdzieżbym śmiała... ino tłumaczę mniej bystrej kolezance, ze jest w błędzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ta ach, to ten zmysł tekstu :D 15.10.03, 21:23 malwinamalwina napisała: > oh, girl to chyba jakies nieporozumienie ...! Te dwie panny związane gumką recepturką sądzą, że cały świat o nich :D Malwino - punkt dla ciebie ;) ta_mar_ta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend błąd :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 21:28 musisz miec zaawansowaną megalomanie, skoro myslisz ze uwazam, ze to o mnie :) rzeczywistośc jest znacznie prostsza - nie lubie cie i będe dawać temu wyraz. a papatkować bedziemy z całą kompanią, ile nam się zechce :) takze masz przechlapane :) Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: błąd :) 15.10.03, 21:42 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > rzeczywistośc jest znacznie prostsza - nie lubie cie i będe dawać temu wyraz. Znaczy forbbing, brzydko, ale rozumiem, taką masz skłonność i brak innych podniet. Już wybaczyłam. > takze masz przechlapane :) Ktoś jeszcze ma? Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: błąd :) 15.10.03, 21:53 ta napisała: > Ktoś jeszcze ma? > Ta_ Tak droga Ta_ - ja! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: błąd :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 21:55 > Tak droga Ta_ - ja! :)) jak zwykle przypisujesz sobie procesor nadmierne znaczenie - nie masz... Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: błąd :) 15.10.03, 22:16 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > jak zwykle przypisujesz sobie procesor nadmierne znaczenie - nie masz... Jestes nudna girl.. :) Po twojemu "nooodna". Nigdy nie przypisywałam sobie tu jakiegos znaczenia. To ty masz w zwyczaju przylepiać wszystkim po kolei etykietki. Według twojego uznania - które jak chyba sadzisz inni powinni przyjąć jako obowiazujące. W ogóle forum zrobiło sie słodko-gorzkie. Pfuj. Ale dzięki girl za oszczędzanie mi czasu na czytanie watków na forum. Teraz większość tematów tak sie rozmywa że nawet mi się czytać odechciewa choć ciekawe niektóre.. :)) Bo strasznie cedzić trzeba.. Natomiast sobie chyb aprzypisałaś spore znaczenie na tym forum - bo skoro chcesz zwalczac tych co ich nie lubisz.. :)) A co jesli niektórzy z tych co TY ich LUBISZ - nie chca byc zwalczała nielubianych przez ciebie?? Ostatecznie ich sympatie nie musza sie 100% pokrywac z twoimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: błąd :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:21 > Nigdy nie przypisywałam sobie tu jakiegos znaczenia. owszem - przypisałas (w swoim pierwszym poście w tym watku) > To ty masz w zwyczaju > przylepiać wszystkim po kolei etykietki. bez wzgledu na to ile razy to powtórzysz, nie stanie sie to prawda tylko z tego powodu... >Według twojego uznania - które jak > chyba sadzisz inni powinni przyjąć jako obowiazujące. bzdura :) nic takiego nie sadzę... wręcz odwrotnie - liczę, jak kazdy liberał, na zróżnicowanie zdań :) > Natomiast sobie chyb aprzypisałaś spore znaczenie na tym forum - bo skoro > chcesz zwalczac tych co ich nie lubisz.. :)) takie prawo wolnego człowieka na publicznym forum :) > A co jesli niektórzy z tych co TY > ich LUBISZ - nie chca byc zwalczała nielubianych przez ciebie?? nic, nie przestane ich lubic z takiego powodu :) a kogo konkretnie masz na mysli czy tylko tak fantazjujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: błąd :) 15.10.03, 22:32 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > bez wzgledu na to ile razy to powtórzysz, nie stanie sie to prawda tylko z tego powodu... No ty te metode stosujesz konsekwentnie od poczatku na tym forum.Jesteś w tym mistrzynią. Nawet całą afera z papatkowaniem - wzięła sie z twojej nieumiejetności czytnia ze zrozumieniem - a dzięki powtarzaniu przeinaczonyhc treści wmówiłaś innym że szło o całkowity zalkaz okazywania sobei sympatii na forum. > bzdura :) > nic takiego nie sadzę... > wręcz odwrotnie - liczę, jak kazdy liberał, na zróżnicowanie zdań :) ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :))))))))))) Obsmiałam się jak norka! > > A co jesli niektórzy z tych co TY > > ich LUBISZ - nie chca byc zwalczała nielubianych przez ciebie?? > nic, nie przestane ich lubic z takiego powodu :) > a kogo konkretnie masz na mysli czy tylko tak fantazjujesz? Myślę że ani Ryb, ani kvinna, ani jmx, ani Kardynałka, ani nawet komandos - nie wyrzuca mnie z tego forum.. :) Nie wiem jak m.malone.. Lubisz tu jeszcze kogos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend hahaha :))))powinnaś pracować w Radiu Erewań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:40 procesor, jesteś po prostu nie do podrobienia... nie szło o zakaz okazywania sympatii - tylko o fakt, ze smutasom było jej za dużo! Czy ja Cie wyrzucam z forum???? Ty naprawdę masz wade wzroku... > Lubisz tu jeszcze kogos? Qw5, Alfa, fnoll, liryk, maratończyk, My Honey, dorota, alka xx, herezja, jasmin tea, tea time, vicca, ivek - i last but not least Imagine. to tak z tych co mi ad hoc przychodzą do głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend jeszcze lubię Komandosa z Malwiną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:47 osobno też, hihi ;)))) niestety nie mogę powiedzieć kogo najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: jeszcze lubię Komandosa z Malwiną 15.10.03, 22:48 bo sie mnie boisz, heeee (juz przestancie grabkami sie walic po lepetynach) > osobno też, hihi ;)))) > > niestety nie mogę powiedzieć kogo najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: jeszcze lubię Komandosa z Malwiną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:59 > bo sie mnie boisz, heeee trafiony! postanowiłam więc Cię zagłaskać, hihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor dobrze zaimpregnowana girl 15.10.03, 22:47 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > > Lubisz tu jeszcze kogos? > Qw5, Alfa, fnoll, liryk, maratończyk, My Honey, dorota, alka xx, herezja, > jasmin tea, tea time, vicca, ivek - i last but not least Imagine. I co myślisz że oni wszyscy uciesza sie jak spadnę z tego forum? :) Tak wiem alfika mnie nie lubi - bo juz mi to dałą do zrozumienia - ale nie zawsze tak było. :) Taaak Vicca na pewno mnie stąd wywali Ryb, i Wódz Imagine, resta też. :)) Girl juz przestań bo naprawdę czuje niesmak jak czytam te twoje osobiste wycieczki. Nie tylko do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend czy Ty jestes stoocknięta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:50 Kto Ci każe spadać niedobra kobieto??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend p.s. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:51 ja czuję niesmak, jak czytam mało bystrych. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: p.s. 15.10.03, 23:04 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > ja czuję niesmak, jak czytam mało bystrych. Któzry to wg ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: p.s. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 23:06 > Któzry to wg ciebie? chcesz przeczytać, ze Ty? masz naprawdę manię wielkości.... a na koniec tak: I'm whoever You say. pa Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: buuu 15.10.03, 22:48 malwinamalwina napisała: > nawet mi sie odp nie chceeeee Na które bo wątek sie rozkrzewił? Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: buuu 15.10.03, 22:54 malwinamalwina napisała: > na hyckoooo Nie dziwie ci się. :D Sama mnie to nudzi jak nigdy.. Girl przejmuje funkcje porządkowe - hihi. Teraz na poczatku nowi będą musieli uzyskiwac akceptacje girl na forum :)) A ja niedługo nie otrzymam zgody na wysyłanie postów, hihi. Idę spac Malwino, bawcie sie dobrze. :) (grabki schowane - ide opatrywac głowę) Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina przyznaje racje 15.10.03, 22:56 wszystkim tym ktorzy pragna ja miec hurtem czy teraz mozecie sobie dac wreszcie spokoj z tymi glupotami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: przyznaje racje 15.10.03, 23:01 malwinamalwina napisała: > czy teraz mozecie sobie dac wreszcie spokoj z tymi glupotami ??? yhm nawet na dlużej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend procesor, nie bądź taka cwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 23:02 nie robie porządków - nikogo nie wyrzucam Ministrze Propagandy, w przeciwienstwie do Ciebie i Twoich kolezanek. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: To jest forum czyli agora 15.10.03, 22:53 procesor napisała: > Myślę że ani Ryb, ani kvinna, ani jmx, ani Kardynałka, ani nawet komandos - >nie wyrzuca mnie z tego forum.. :) Nie wiem jak m.malone.. malone nikogo ani nie przyciąga siłą, ani nie wyrzuca, bo uważa,że każdy tu może być - jeśli taka jego wola, każdy może pisać albo nie pisać, czytać albo nie czytać i z tego prawa sam korzysta. Może mu sie nie podobać tylko to, że ktos chciałby mu wydawać zakazy lub nakazy, częściowe czy całkowite. Nie lubi też np. kiedy ktoś do kogoś wyjeżdża na Fpsy z czymś w rodzaju: "nie dam ci spokoju tak długo, aż przyznasz że JA mam rację". Howgh! MM Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: To jest forum czyli agora 15.10.03, 22:59 Dla mnie to nie była kwestia racji - tylko sposobu ich wyrażania. Doprawdy gdybym sie nudziła - zrobiłabym słowniczek lekceważacych określeń używanych przez girl wobec osób które nie sa przez nia akceptowane. Bardzo długo jestem na forum - ale chyba nikt az tak nie sypał tak na prawo i lewo. To juz wolę komandosa. Dobranoc. Zwalniam miejsce.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: To jest forum czyli agora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 23:01 > zrobiłabym słowniczek lekceważacych określeń > używanych przez girl wobec osób które nie sa przez nia akceptowane. yesoo zaczynam sie bać, że się we mnie podkochujesz... > To juz wolę komandosa :DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: To jest forum czyli agora 15.10.03, 23:01 oh, procesorko ! " To juz wolę komandosa". Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: To jest forum czyli agora 15.10.03, 23:02 malwinamalwina napisała: > oh, procesorko ! > " To juz wolę komandosa". No co? :)) On mnie lubi - a i ja nie ukrywałam nigdy że lubie nicponia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: To jest forum czyli agora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 23:03 watpię zeby K lubił akurat Ciebie, hihi... Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: To jest forum czyli agora 15.10.03, 23:05 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > watpię zeby K lubił akurat Ciebie, hihi... Spytaj go. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: To jest forum czyli agora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 23:08 nie, procesor, nie bede się Toba zajmowac w rozmowach z innymi - wybacz, haha :D Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: To jest forum czyli agora 15.10.03, 23:10 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > nie, procesor, nie bede się Toba zajmowac w rozmowach z innymi - wybacz, haha : Nie musisz - komandos nigdy na mnie nie bluzgał :) Rozmawiał normalnie. :) A to kolejny unik z twojej strony - wiesz co by ci odpowiedział.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: To jest forum czyli agora 15.10.03, 23:05 no faktycznie, co za "zmija" ! ide czytac kaluzynskiego (nie dotykac - milosc mojego zycia !) powznosze sie na wyzyny hooop siuuup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend co czytasz Kałużynskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 23:07 ja go uwielbiam (choć to brudas ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: co czytasz Kałużynskiego? 15.10.03, 23:11 Pamietnik Orchidei a ja go uwielbiam bardziej > ja go uwielbiam (choć to brudas ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: błąd :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 21:55 > Ktoś jeszcze ma? wyłącznie Ty czuj się wyróżniona Odpowiedz Link Zgłoś
yagnieszka Re: błąd :) 15.10.03, 22:01 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > > Ktoś jeszcze ma? > > wyłącznie Ty > czuj się wyróżniona To jest okropny cios w moje sece i plecy - liczylam, podobnie jak Processor, na przynaleznosc do SALONU ODRZUCONYCH a tu taki afront. Wielka Girlfriend raczy nie lubic wylacznie Ta_Mar_Ty. Ide grabic liscie - przestalo wiac wiec przynajmniej z natura mozna poobcowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: błąd :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:06 Ta czy tamta pytała o "posiadanie przechlapanego" nie o moje sympatie czy antypatie, także idź spokojnie grabić co tam chcesz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: błąd :) 15.10.03, 22:24 yagnieszka napisała: > To jest okropny cios w moje sece i plecy - liczylam, podobnie jak Processor, >na przynaleznosc do SALONU ODRZUCONYCH a tu taki afront. Masz przechlapane Yagnieszko ;) Pa pa całuski Powiem ci, że chyba sie dziś w kimś z forum zakochałam, albo zakocham. A ty czy lubisz chłopcooow z forum ? Powiedz mi koniecznie! Pa pa dobranoc, nie przezięb się przy tych liściach. Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Ta_!! 15.10.03, 22:34 Z radości omal nie oplułąm monitora! Ale czy to forum udzwignie podwójny cięzar?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend zwierajcie szeregi dziewczęta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:44 albowiem koniec wasz jest bliski :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: zwierajcie szeregi dziewczęta! 15.10.03, 22:46 co to jest esgieh ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: zwierajcie szeregi dziewczęta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:48 Szkoła Główna Handlowa, dawny SGPiS, za moich czasów najlepsza ekonomiczna uczelnia w Polandii :))) acz nudna... Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Ta_!! 15.10.03, 23:17 procesor napisała: > Z radości omal nie oplułąm monitora! > Ale czy to forum udzwignie podwójny cięzar?? ;) Tak się nie ciesz, tylko mi pomagaj w moich rozterkach. Bo nie wiem, wiesz? No to zakochać się, czy nie i w którym? Problem mam, a ty hihihi I nie bądź mi konkurencją plizzzz. Porozmawiajmy sobie o tym No to miłych snów i na razie ci życzę Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: Ta_!! 15.10.03, 23:19 trudno mi uwierzyc ze moglas to potraktowac powaznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: błąd :) 15.10.03, 22:14 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > czuj się wyróżniona Będę się czuła jak zechcę i kiedy zechcę :DDD ( parafrazując) Jak ładna piaskownica... pegazie... Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: błąd :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:16 > Jak ładna piaskownica... pegazie... a najlepsze owocówko, ze przez ciebie wykopana... Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: błąd :) 16.10.03, 19:35 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > a najlepsze owocówko, ze przez ciebie wykopana... Owocówki kręcą się przy owockach zlekka znieświeżałych, powiem WPROST - nadgniłych. Muszka owocówka jest domowym i tanim w obsłudze wskaźnikiem zgnilizny. Tak bedę trzymać dalej. Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend taaa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 19:50 owocówki kręca się, co ciekawe, również przy chlebie... wtedy byłam miła, teraz będę szczera: naprawdę jesteś tse-tse. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: taaa.... 17.10.03, 22:38 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > owocówki kręca się, co ciekawe, również przy chlebie... Owszem,tylko przy kwaśnym zakalcu ze złej mąki... > wtedy byłam miła, teraz będę szczera: naprawdę jesteś tse-tse. Naprawdę to ja jestem kim jestem, po prawdzie nikt nie wie kim, łącznie ze mną. Może Imagine wie więcej :) Ta_ ( T + a czytaj Ta, a tamtą pozdrów ode mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: taaa.... 17.10.03, 22:43 ta_ i co,kochasz mnie? sklam i powiedz ze tak.plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz i znow swieci w papatkowie? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: taaa.... 17.10.03, 23:14 komandos57 napisał: > ta_ i co,kochasz mnie? sklam i powiedz ze >tak.plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz A fe, nieładnie kłamać, wiesz, że ja z tych staromodnie zasadniczych ;) Cierpliwości, czasem wielkie uczucie rodzi się w bólach :D > i znow swieci w papatkowie? Teraz to my świecimy :) Pozdrawiam Nietamta Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: błąd :) 15.10.03, 21:58 Hehehe Zawsze mnie bawi jak ktos odpowiada na czyjegos posta slowami "jesli myslisz ze uwazam ze to o mnie..." - gdyby tak nie uwazal, to by nie odpisywal, proste. :")))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:15 zobaczyłam post tej czy tamtej (nieczesto da sie tą muszke owocówkę złapać) wiec postanowiłam jej o mojej antypatii przypomnieć :) takze strzał w płot, jak zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: bzdura 15.10.03, 22:19 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > wiec postanowiłam jej o mojej antypatii przypomnieć :) No, i jeszcze jezyk pokaz Te_j, hihi... Oj girl, pociągnij dalej liste nie lubianych przez ciebie - tych zaliczanych do niekumatych.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:22 język? tej? nie zasłużyła :) język pokazuję osiołkom mniejszego kalibru :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Uj. 15.10.03, 22:39 A obiecywalas, ze sie nie bedziesz juz do mnie odzywac, roztrabilas to na cale forum :")) Ci po SGH-u czesto tak maja, ze co innego mowia, co innego robia, co innego mysla. Niestety :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend nie dostaleś się na esgieh? masz kompleks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:42 to był ban czasowy :) dziś mnie sprowokowałes wyjatkowym nawet jak na Cię brakiem sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: nie dostaleś się na esgieh? masz kompleks? 15.10.03, 23:09 Gość portalu: girlfriend napisał(a): Och ten brak czasu... Ale pudlo, mam dwa dyplomy tej uczelni Natomiast Ty, zdaje sie, tez tam studiowalas, nieprawdaz? (to tak a propos anonimowosci w sieci) Po prostu to widac, niektore Twoje zachowania sa zywcem wziete z dowcipow o studentach SGH :") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: nie dostaleś się na esgieh? masz kompleks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 23:16 Prawdaż. Oraz na Uniwersytecie :) Ty wydajesz mi się o wiele bardziej typowy dla esgiehu...ale dość juz o tym i o wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: nie dostaleś się na esgieh? masz kompleks? 15.10.03, 23:28 A mój pies nadał mi tytuł profesora zwyczajnego. Ludzie !!!! Czas na desant :D Wsiem Pa Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: nie dostaleś się na esgieh? masz kompleks? 15.10.03, 23:52 Powiem Ci w tajemnicy, ze jestem Rektorem zalozonego przez siebie uniwersytetu, i Wielkim Mistrzem lozy masonskiej o ktorej nikt nie wie :") Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: nie dostaleś się na esgieh? masz kompleks? 15.10.03, 23:51 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > Prawdaż. Oraz na Uniwersytecie :) Rowniez mialem watpliwa przyjemnosc zetkniecia sie z UW. Niestety odnioslem wrazenie ze znaczna czesc wykladowcow belkoce bez sensu, albo podaje informacje czysto ksiazkowe. Nuuuuuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: nie dostaleś się na esgieh? masz kompleks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 23:55 > Rowniez mialem watpliwa przyjemnosc zetkniecia sie z UW. tym razem Ty spudłowałeś :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: nie dostaleś się na esgieh? masz kompleks? 16.10.03, 07:03 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > tym razem Ty spudłowałeś :)))) A-cha. To sporo wyjasnia :") Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
olt Re: Słońce nad Papatkowem... 15.10.03, 13:52 kurcze no, Ta, z jednym mi sie ktos tutaj nieodparcie kojarzy (glownie manierami i samomniemaniem lansowanym) - z takim modelowym, przecietnym studentem sghu, jakze przyslowiowym wsrod normalnych studentow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Słońce nad Papatkowem... 15.10.03, 14:16 Mi z kolei jedna osoba tutaj kojarzy się z dziewuszką, która nie ma wiele do powiedzenia poza chwilami, kiedy chce błysnąć dokuczliwością, nieszkodliwą zresztą. Coś w kształcie muszki owocówki. Takie mam skojarzonka - i pewnie nie brak mi odwagi, by pisać wprost, a nie podtekstami, ale może w ten sposób muszka rozumie prędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Słońce nad Papatkowem... 15.10.03, 21:25 ja tylko cos z fenola... "wszystkie konie w zaspermionych slipkach spia spokojnie" Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Słońce nad Papatkowem... 15.10.03, 21:48 ta napisała: > ...jeszcze nie zaszło, ale tornado cichnie. > Jest nadzieja. > > Ta_ jaką masz pewność, ta, że w nocy Papatkowo przestanie istnieć ba, Ty nie masz pewności tylko nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Słońce nad Papatkowem... 15.10.03, 21:58 r.richelieu napisała: > jaką masz pewność, ta, że w nocy Papatkowo przestanie istnieć > ba, Ty nie masz pewności tylko nadzieję Przeczytaj, proszę mój tekst uważnie. Twój post mija się z treścią mojego, znacząco i to w "sednie". Pozdrawiam ciepluśko Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend ach biedna RR... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:17 pewnie nie dość bystra... lub bez zmysłu tekstu... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Słońce nad Papatkowem... 15.10.03, 22:22 ta napisała: > r.richelieu napisała: > > > jaką masz pewność, ta, że w nocy Papatkowo przestanie istnieć > > ba, Ty nie masz pewności tylko nadzieję > > Przeczytaj, proszę mój tekst uważnie. > Twój post mija się z treścią mojego, znacząco i to w "sednie". > > Pozdrawiam ciepluśko > Ta_ > Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Słońce nad Papatkowem... 15.10.03, 22:23 r.richelieu napisała: > ta napisała: > > > r.richelieu napisała: > > > > > jaką masz pewność, ta, że w nocy Papatkowo przestanie istnieć > > > ba, Ty nie masz pewności tylko nadzieję > > > > Przeczytaj, proszę mój tekst uważnie. > > Twój post mija się z treścią mojego, znacząco i to w "sednie". > > > > Pozdrawiam ciepluśko > > Ta_ > > i jeszcze źle się wysyła, nic z tego, ja połowę rzeczy widzę inaczej, to znaczy na czarno i na tym polega to "biedna rr" girlniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Malone...Ty widzisz jak One o nas walcza? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 15.10.03, 23:58 Czy Ciebie wcielo? Jezeli tak, to mam nadzieje ze nie z jmx...:))) Pozdr. ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Malone...Ty widzisz jak One o nas walcza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 00:04 wiedziałam, że będziesz szczęśliwy ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Malone...Ty widzisz jak One o nas walcza? 16.10.03, 03:21 Gość portalu: ryb napisał(a): > Czy Ciebie wcielo? Jezeli tak, to mam nadzieje ze nie z jmx...:))) > > > Pozdr. > > > ryb Jestem, jestem, Ryb:) Nie wcięło, tylko mnie troche jakieś wirusy wkurzyły i musiałem sie nimi zająć. Pan Norton de Symantec pomógł je wydusić. No, a Dziewczyny... Fajnie:) A Tobie bym świństwa nie zrobił...na pewno Jak leci? MM Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Słońce nad Papatkowem... 16.10.03, 00:09 ta_, czy w tym twoim papatkowie jest dom glupow? bo zawsze swieci tam slonce Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Słońce nad Papatkowem... 16.10.03, 00:19 komandos57 napisał: > ta_, czy w tym twoim papatkowie jest dom glupow? bo zawsze swieci tam slonce Qoorcze, masz rację :), wchodzą i wychodzą, jak to w Papatkowie, wieczne południe Pa_Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Słońce nad Papatkowem... 16.10.03, 00:38 ta napisała: > jak to w Papatkowie, > wieczne południe > > Pa_Ta_ ///////////////////////////bo jakzem byl w Tworkach,tam tez ciagle swiecilo slonce. Bylas w Tworkach tez? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Słońce nad Papatkowem... 16.10.03, 00:45 komandos57 napisał: > ///////////////////////////bo jakzem byl w Tworkach,tam tez ciagle swiecilo > slonce. Bylas w Tworkach tez? Poniekąd ;) Dobra odpowiedź? Nie szokujmy forumowiczów przed snem aż tak :D Idę, dobrej nocy życzę Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Słońce nad Papatkowem... 16.10.03, 00:46 potrafisz byc czlowiekiem.fajnie.dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Takie sobie pytanko 16.10.03, 03:05 Dlaczego wszystkim(?) zależy na akceptacji Girlfriend? I, skoro myślą, że jej nie mają to stanowi to dla nich problem i czują się od/wy/rzucani? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=8499051&a=8539356 Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: Takie sobie pytanko 16.10.03, 08:21 jmx napisała: > > Dlaczego wszystkim(?) zależy na akceptacji Girlfriend? > I, skoro myślą, że jej nie mają to stanowi to dla nich problem i czują się > od/wy/rzucani? Wiesz co Jmx jestem przekonany, ze nikt kto czyta Twoj post zalaczony powyzej nie wezmie Cie za mezczyzne. pozdrawiam, jak to twierdzisz Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
jmx ?? 17.10.03, 00:10 ivek napisał: > jmx napisała: > > > > > Dlaczego wszystkim(?) zależy na akceptacji Girlfriend? > > I, skoro myślą, że jej nie mają to stanowi to dla nich problem i czują się > > > od/wy/rzucani? > > Wiesz co Jmx jestem przekonany, ze nikt kto czyta Twoj post zalaczony powyzej > nie wezmie Cie za mezczyzne. > pozdrawiam, > jak to twierdzisz > Ivek > > Może jakieś wytłumaczonko? Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: ?? 17.10.03, 08:22 Kiedys napisalas w watku mała obserwacja (24.09.2003 01:55) >A mnie baaaardzo często biorą za faceta. (...) Uwazam, ze facet by sie nie bawil w pisanie: >Dlaczego wszystkim(?) zależy na akceptacji Girlfriend? >I, skoro myślą, że jej nie mają to stanowi to dla nich problem i czują się >od/wy/rzucani? Po prostu szkoda byloby mu czasu na takie bzdury. Pozdrawiam Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: ?? 17.10.03, 23:47 Aha :-). Można wywnioskować, żem kobieta bo zajmuję się bzdurami... jakoś przeżyję ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: ?? 20.10.03, 11:27 jmx napisała: > > Aha :-). Można wywnioskować, żem kobieta bo zajmuję się bzdurami... jakoś > przeżyję ;-)))))))) ciesze sie. Niestety niepokoi mnie to, ze sie mijamy Pani Sowo ;) Skowronek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senin Re: Takie sobie pytanko IP: *.192.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 16.10.03, 08:50 jmx napisała: > > Dlaczego wszystkim(?) zależy na akceptacji Girlfriend? > I, skoro myślą, że jej nie mają to stanowi to dla nich problem i czują się > od/wy/rzucani? > nie na akceptacji chyba, tylko na "wylaczeniu sie" od czsu do czasu, bo klapie intelektem "czystym" i dla innosci szacunku nie ma. I ciagle jej sie wydaje ze swiat sie wkolo jej pepka kreci. Po co w ogole odpowiadala ta_?? to dopiero "self-centredness"! Ja tam juz mam dosyc tego blysku - no oslepia, po prostu oslepia! Az glowa boli! Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Takie sobie pytanko 16.10.03, 08:59 Gość portalu: senin napisał(a): > > > nie na akceptacji chyba, tylko na "wylaczeniu sie" od czsu do czasu, bo > klapie intelektem "czystym" i dla innosci szacunku nie ma. To dlaczego wyłączenie się polega na psioczeniu??? Bo do tej pory wyłączenie się polegało na odejściu od komputera, a przynajmniej przerwę w udziale... > > I ciagle jej sie wydaje ze swiat sie wkolo jej pepka kreci. Po co w ogole > odpowiadala ta_?? Bo ta założyła wątek na forum jak na razie publicznym :) Jak ta życzy sobie odpowiedzi tylko tych, którzy jej pasują, to niech ta to pisze i będziemy mieli problem z głowy. > > > Ja tam juz mam dosyc tego blysku - no oslepia, po prostu oslepia! > Az glowa boli! Weź apap i odetnij się od źródła bólu, senino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senin Re: Takie sobie pytanko IP: *.192.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 16.10.03, 09:19 alfika napisała: pytanie pierwsze: czy tak dla idei, alfiko? czy moze z zawodowej nadgorliwosci (jeslis "adwokat" z zawodu)? czy girl placi ci za to? a moze masz obawy o do tego, ze girl jest w stanie sama sie "okreslic"? stad ta odsiecz? > > przerwę w udziale... > > > > > > I ciagle jej sie wydaje ze swiat sie wkolo jej pepka kreci. Po co w ogole > > odpowiadala ta_?? > > > Bo ta założyła wątek na forum jak na razie publicznym :) > Jak ta życzy sobie odpowiedzi tylko tych, którzy jej pasują, to niech ta to > pisze i będziemy mieli problem z głowy. ta zalozyla watek , ktory skierowany byl bynajmniej nie do girl. Raczej do ludzi, ktorzy maja dosyc papatkowa i papatkow. Proste. A girl przewrazliwiona chyba jeakas jest, jesli wszedzie ataki na SWOJA WIELCE ISTOTNA osobe dostrzega. nie wrozy to dobrze, oj nie wrozy!!! ps. czytalam kiedys taka ksiazke "obled" nosil tytul. W latach 80-tych to bylo. Autora za Boga nie moge sobie przypomniec. Znasz moze, afiko? > > > > Ja tam juz mam dosyc tego blysku - no oslepia, po prostu oslepia! > > Az glowa boli! > > Weź apap i odetnij się od źródła bólu, senino. > Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Kangury do lektury 16.10.03, 10:46 Gość portalu: senin napisał(a): > ps. czytalam kiedys taka ksiazke "obled" nosil tytul. W latach 80-tych to > bylo. Autora za Boga nie moge sobie przypomniec. > I treści pewnie też. No to poczytaj > > Ja tam juz mam dosyc tego blysku - no oslepia, po prostu oslepia! > Az glowa boli! > > Włóż czarne okulary. Aha, to znaczy drugą parę ---- Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senin Re: Kangury do lektury IP: *.193.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 16.10.03, 11:00 m.malone napisał: > Gość portalu: senin napisał(a): > > > > ps. czytalam kiedys taka ksiazke "obled" nosil tytul. W latach 80-tych to > > bylo. Autora za Boga nie moge sobie przypomniec. > > > I treści pewnie też. No to poczytaj owszem, tresc jak najbardziej, i to ze ... ZROZUMIENIEM.Nastepny "adwokat" to moze choc autora podrzuc, bo zapomnialo sie, choc to taki Kieslowski owych czasow >> Włóż czarne okulary. Aha, to znaczy drugą parę NIEJAKI SCHILLER OISAL KIEDYS O "IRONII", paru innych tu na forum,ironie sarkazmem zastepujac, niezwykloscia tego srodka wyrazu sie podpieralo. Takoz to "oslepianie" rozumec nalezy, jako ironie..., paron sarkazm czystej wody i ...wcale sie nie boje sie riposty, ze"sarkazm jest "the lowest form of wit" a propos: czy ogladaliscie kiedys film od tym samym tytulem??? ("wit") w Polsce w latach 70?-80? na ekranach wystepowal zdaje sie jako "Smiech". Paru super "bystrym" na tym forum zdaloby sie obejrzec ten film. Nie byloby wtedy watkow "ta_" i super witty odpowiedzi girlfriend (jesli jest az taka bystra za jaka sie podaje) > ---- > Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo > - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: Kangury do lektury 16.10.03, 11:03 a czy ty adresu nie zmienilas ? (moja paranoja siega zenitu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senin Re: Kangury do lektury IP: *.193.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 16.10.03, 11:12 malwinamalwina napisała: > a czy ty adresu nie zmienilas ? > (moja paranoja siega zenitu :-) owszem, zmienilam, nikt mi stowy do pierwszego nie chcial porzyczyc, to sobie isp zakupilam tansze "no time, no downloads limits". pare dni temu znalazlam jeszcz tanszego providera, wiec znowu zmienie, wkrotce.. (wot ekonomiczeskij rachunek..) Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: Kangury do lektury 16.10.03, 11:14 to ty tak bez abonamentu ? ja bym tez chciala zmienic bo moj mnie wnerwia ale jeszcze rok poczekac musze, buuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senin Re: Kangury do lektury IP: *.193.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 16.10.03, 11:21 malwinamalwina napisała: > to ty tak bez abonamentu ? ja bym tez chciala zmienic bo moj mnie wnerwia ale > jeszcze rok poczekac musze, buuu > > Abonament mialam, nawet dwa konta z ta sam firma (moje i meza) moje wlasnie tuz przed wygasnieciem, zaplacilam 5 dolarow kary i zaoszczedzilam ze 20 przez nastepne 3 miesiace- ot tak wyszlo... szukajcie a znajdziecie... itd Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Takie sobie pytanko 16.10.03, 11:52 Wiesz, jest na forum pare takich osob, ktore za kazdym razem gdy mowa o jakichs sprawach drazliwych, musza udowodnic ze to nie o nich mowa. Najzabawniejsze, ze w tym udowadnianiu sa strasznie zaciete i dowodza swej niewinnosci nawet gdy nikt nie pokazywal ich palcem i nie sugerowal zwiazku sprawy z ich osoba. Czasem to "udowadnianie" ciagnie sie przez kilkaset postow... dziwne, prawda? Bo skoro nie o nich mowa, to po co to tak usilnie podkreslac? Analogiczne sa komunikaty typu: "nie zwracam uwagi na to co piszesz, wiec odpowiadam na kazdy twoj post" - co tez czesto widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Takie sobie pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 13:09 > czy girl placi ci za to? tylko na tyle Cie stać? słabo... > ta zalozyla watek , ktory skierowany byl bynajmniej nie do girl. Raczej do > ludzi, ktorzy maja dosyc papatkowa i papatkow. ta czy tamta założyła wątek, w którym wyraziła cos na kształt krzywej radości, że na FPsy jest teraz mniej powitań i pożegnań nie rozumiem dlaczego miałabym nie móc z tego nie zakpić i nie rozumiem jak ktoś moze uważać że postrzegam utwór tej czy tamtej jako skierowany pod moim adresem...a własciwie rozumiem i wiem skąd takie zniekształcone widzenia rzeczywistości się bierze :) rozumiem, że Cie drażnię, ale troche się nie starasz - mianowicie sens i Ty mijacie się. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Droga/i senin/-ine... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 12:39 > nie na akceptacji chyba, tylko na "wylaczeniu sie" od czsu do czasu, bo > klapie intelektem "czystym" i dla innosci szacunku nie ma. Jedyne, dla czego nie mam szacunku, to pustka w głowie. > I ciagle jej sie wydaje ze swiat sie wkolo jej pepka kreci. Po co w ogole > odpowiadala ta_?? To bardzo interesująca teza, ale odpowiedziałam juz na nią wyżej i drugi raz - wybacz - nie odpowiem :) > Ja tam juz mam dosyc tego blysku - no oslepia, po prostu oslepia! > Az glowa boli! Moge Ci doradzić ignora lub nieotwieranie moich postów. Lub będziesz się musiała dalej męczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: procesorku i ta :))) 16.10.03, 09:09 Czuję się przez was podszczypywana - jest to o tyle niepotrzebne, że kobiety w roli satyrów nie wyglądają zbyt imponująco :) Pomijając, że dziwi mnie, że nie lubicie papatków, a podszczypywanki jak widać tak. Świntuszki :))) Ta - dziękuję za analizę moich oczekiwań co do błyszczenia, aczkolwiek w wątku, który tak dobrze pamiętasz było napisane, że dużo więcej łączy mnie z Girl niż gumka recepturka. Wyjaśniałyśmy ci to wyraźnie :))) Procesorku - proszę nie wypowiadać się w moim imieniu - pisz o swoich odczuciach, które nie muszą być zgodne z prawdą, ale nie pisz o tym, co ja myślę i co do kogo czuję. To nie twoja rola, kochanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sennin Re: procesorku i ta :))) IP: *.193.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 16.10.03, 12:07 alfika napisała: > Czuję się przez was podszczypywana - jest to o tyle niepotrzebne, że kobiety w > roli satyrów nie wyglądają zbyt imponująco :) Pomijając, że dziwi mnie, że nie > lubicie papatków, a podszczypywanki jak widać tak. Świntuszki :))) > > Ta - dziękuję za analizę moich oczekiwań co do błyszczenia, aczkolwiek w wątku, > > który tak dobrze pamiętasz było napisane, że dużo więcej łączy mnie z Girl niż > gumka recepturka. Wyjaśniałyśmy ci to wyraźnie :))) > > Procesorku - proszę nie wypowiadać się w moim imieniu - pisz o swoich > odczuciach, które nie muszą być zgodne z prawdą, ale nie pisz o tym, co ja > myślę i co do kogo czuję. To nie twoja rola, kochanie. > Alfika, daj se, kurde na luz... dobra??? niezykle wyrafinowane stylistycznie i gramatycznie sa te twoje wypowiedzi... ale to tylko slowa, slowa... nic nie wnosza one do postrzegania rzeczywistosci Acha, alfika, przestan mowic "kochanie" gdy kazdy i tak widzi, ze masz ochote powiedziec cos zupelnie innego (prawdopodobnie tez na "K" zreszta..) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: a to do ciebie, senino :))) 16.10.03, 12:30 Kochanie, możesz sobie być adwokatem kogo tylko chcesz i za co tylko chcesz, ale odpowiadasz na post, który naprawdę nie był skierowany do ciebie. PS. Pytania o płacenie powtarzasz za yagnieszką, a jej też już pisałam, ze to bardzo niegrzeczne przyzwyczajenie zaglądać komuś do portfela :) I nie stresuj się tak, to forum dyskusyjne, a nie bitwa pod Grunwaldem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senin Re: a to do ciebie, senino :))) IP: *.193.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 16.10.03, 12:53 alfika napisała: > Kochanie, możesz sobie być adwokatem kogo tylko chcesz i za co tylko chcesz, > ale odpowiadasz na post, który naprawdę nie był skierowany do ciebie. > > PS. Pytania o płacenie powtarzasz za yagnieszką, a jej też już pisałam, ze to > bardzo niegrzeczne przyzwyczajenie zaglądać komuś do portfela :) > I nie stresuj się tak, to forum dyskusyjne, a nie bitwa pod Grunwaldem. > wiesz co, ja tam sie nie stresuje, jesli o tzw. placenie chodzi,to bylo to pytanie retoryczne (girlfriend , pardon me, nie potrzebuje ciebie, alfiko, do obrony. Znacznie lepiej niz Ty moze sobie poradzic z adwesarzami. Ty sie z uporem wasala czolgasz u stop girlfriend, ( stad moje przypuszczenie, ze placi ci, byc moze) ja tam do portfela nie zagladam, raczej probuje oewne mechanizmy ekonomiczne odkrywac, czy moje experymenty opre na 100 dolarow czy na 10 000, to nie ma znaczenia alfiko, wazne jest okreslone zjawisko spoleczne za jaka yagnieszka niby cos tam powtarzam, oswiec mnie??? co to kurde za komplex, alfiko, czy musisz (z jakichs wzgldow) czuc sie odpowiedzialna z girlfriend??? ... dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: a to też do ciebie, senino 16.10.03, 13:28 Brak odpowiedzi jest w tym wypadku zlekcewazeniem twojego chamstwa, koleżanko. Ale ośmieszaj się dalej, niedoszła, mam nadzieję!, psychoanalityczko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senin Re: a to też do ciebie, senino IP: *.193.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 16.10.03, 13:46 alfika napisała: > Brak odpowiedzi jest w tym wypadku zlekcewazeniem twojego chamstwa, koleżanko. brak odpowiedzi??? na co??? Pytania jakos "niet" > Ale ośmieszaj się dalej, niedoszła, mam nadzieję!, psychoanalityczko :))) co to znaczy:"osmieszaj sie dalej" "niedoszla psychoanalityczko" na dwa to pytanie rozdzielilam, po to, by Ci, alfiko, ulatwic odpoiedz. Chamstwo!!! - to duze slowo. czy moglabys mi wskazac, gdzie Twoim zdaniem, przejawia sie moje chamstwo??? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend senin...witamy w klubie kwieta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 13:44 > Ty sie z uporem wasala czolgasz u stop > girlfriend, ( stad moje przypuszczenie, ze placi ci, byc moze) rozumiem, że jestes zdenerwowana, ale żeby aż takie chamstwo z ust obrończyni dobrych manier i porządku??? ale z was, policjanci, potwory wyłażą, aż miło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senin Re: senin...witamy w klubie kwieta! IP: *.193.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 16.10.03, 14:05 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > \> rozumiem, że jestes zdenerwowana, ale żeby aż takie chamstwo z ust obrończyni > dobrych manier i porządku??? >\ haaa,hhaaa,hhaaa,... dobrych manier...??? Ze to niby ja??? porzadku... (masz na mysli, mnie jako obroczynie porzadku? hmmmm, ok, i tu slysze rechot wszystkich, co ze mna stykac sie mieli przyjemnosc. co do "zdenerwowana" - ? dlaczego? dlaczego sadzisz, zem zdenerwowana???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend bo strzelasz z biodra do Alfiki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 14:07 jeśli o mnie chodzi: koniec dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senin Re: bo strzelasz z biodra do Alfiki. IP: *.193.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 16.10.03, 14:17 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > jeśli o mnie chodzi: koniec dyskusji. to bylo chyba jasne, pare wpisow wczesniej??? nie prawdaz??? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: procesorku i ta :))) 16.10.03, 18:57 alfika napisała: > Ta - dziękuję za analizę moich oczekiwań co do błyszczenia, aczkolwiek w >wątku, który tak dobrze pamiętasz było napisane, że dużo więcej łączy mnie z >Girl niż gumka recepturka. Wyjaśniałyśmy ci to wyraźnie :))) Pomerdało ci się :) Nie odpowiadałam dotąd na żaden twój post w tym wątku. Bleff. Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: procesorku i ta :))) 16.10.03, 20:31 Wszystko w najlepszym porzadku. Nie wiesz, ze od dawna wszystkiemu winni Masoni, Zydzi, cyklisci i Ta_ ? :") Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: procesorku i ta :))) 17.10.03, 07:27 ta napisała: > > Pomerdało ci się :) > Nie odpowiadałam dotąd na żaden twój post w tym wątku. Bleff. > Ta_ Najprawdziwsza racja i odkrycie roku :))) to rzeczywiście nie było w tym wątku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Słońce nad Papatkowem... 17.10.03, 00:11 jmx napisała: > > Ach, ta lojalność... ;-))))) > ////////////////////////////////////////////// zem zawsze dla ciebie! masz cos dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś