moon_witch 16.10.08, 13:55 Że młode kobiety tracą dla nich głowę? -Pieniądze? -Sława? -Doświadczenie? A może coś z dobrego taty? PS. Przykładem niech będzie A. Żuławski i Weronika Rosati. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: Co takiego jest w tych starszych panach? 16.10.08, 15:26 "Przykładem niech będzie A. Żuławski i Weronika Rosati."- wybacz, ale to obleśne, a nie fajne. Czym innym jest trochę straszy partner, czym innym upodobania geriatryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
spinline Re: Co takiego jest w tych starszych panach? 16.10.08, 15:34 No tak, ale w druga strone to jak to nazwiesz, pedofilia? Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: Urok Osobisty :) 16.10.08, 16:06 tez, ale w polaczeniu z innymi walorami sugardaddyforme.com pan wabi jakas ciecza w szkle ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg-gy Re: Urok Osobisty :) 16.10.08, 17:03 Moje koleżanki z roku spoza Wrocławia często tłumaczyły swoje związki ze starymi facetami problemami z kaską. Miały swoich stałych młodych partnerów, ale też umawiały się ze sponsorami. Najczęściej były to dziewczyny z tzw rozbitych domów, więc ten staruszek wypełniał lukę po ojcu. Osobiście jak widzę starego lowelasa z młodą dziewczyną, to mam dziwne odruchy. I proszę nie mówić o uroku osobistym starego dziada. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Urok Osobisty :) 19.10.08, 22:00 meg-gy napisała: > Moje koleżanki z roku spoza Wrocławia często tłumaczyły swoje > związki ze starymi facetami problemami z kaską. Miały swoich > stałych młodych partnerów, ale też umawiały się ze sponsorami. > Najczęściej były to dziewczyny z tzw rozbitych domów, więc > ten staruszek wypełniał lukę po ojcu. > Osobiście jak widzę starego lowelasa z młodą dziewczyną, to > mam dziwne odruchy. Osobiscie jak czytam taki tekst to mam zupełnie jednoznaczne odruchy - wymiotne. Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais Re: Co takiego jest w tych starszych panach? 16.10.08, 16:51 > Przykładem niech będzie A. Żuławski i Weronika Rosati. to chyba nie jest typowy przyklad, to bylo naprawde ble Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais Re: Co takiego jest w tych starszych panach? 16.10.08, 17:16 btw: mieszkam za granica gdzie starsi panowe ok 50 juz rozwiedzeni, "sprowadzaja" sobie zony z np. Tajlandii czy Brazylii, tak 20 letnie, zostaja ojcami w poznym wieku. Widok starszego siwego pana z mlada dziewczyna i baby w wozku nie dziwi nikogo. Ale to sa wzgledy ekonomiczne (dla dziewczat w tym wypadku) Odpowiedz Link Zgłoś
dekadencja1 Re: Co takiego jest w tych starszych panach? 16.10.08, 18:56 Moze troche z innej perspektywy, choć nie do końca. Młode ciało w więszkości kultur było i jest " w cenie". Gdyby kobiety spostrzegane przez mężczyzn jako stare były jednocześnie spostrzegane jako atrakcyjne seksulanie to agencje towarzyskie byłby pełne emerytek i rencistek. I taki np. 50-latek,wiążoący się z 20-latką bo żona niedostatecznie podziwiała, nie dość rozumiała itp. z całą pewnością będzie świetnie podziwiany, wspierany, i doskonale rozumiany przez kobietę o pokolenie lub dwa młodszą. Można tu wysnuć cały aresnał dywagacji jakież to potrzeby psychologiczne są zaspokajane w takiej relacji, ale o dojrzałości to nie da się powiedzieć i to po obydwu stronach. Ale czy dojrzałość jest " w cenie"? Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: Co takiego jest w tych starszych panach? 16.10.08, 21:43 a caly sekret jest we ... wzwodzie! Panowie po 60 sa w stanie dluuuuuugo go utrzymac - jesli w ogole, oczywiscie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Co takiego jest w tych starszych panach? 16.10.08, 21:43 Oczywiście nie u wszystkich, ale u niektórych: doświadczenie mądrość większa wyrozumiałość znajomość kobiecych potrzeb docenianie bliskości większy szacunek Dla mnie najważniejsza jest miłość, a nie różnica wieku. A co do przykładu to nie słyszałam o tym związku wcześniej i ta różnica wydaje mi się zbyt wielka, aż tak tolerancyjna to nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka21 Re: Co takiego jest w tych starszych panach? 17.10.08, 20:34 milosc i dojrzalosc. roznica nie powinna jednak przekraczac 20 lat, u W.R. jest to chyba z 40:/ Odpowiedz Link Zgłoś
malakas Re: Co takiego jest w tych starszych panach? 17.10.08, 22:14 A co dobrego jest w starych, oblesnych, smierdzących moczem babach z plecakiem pigulek. Nic. Dlatego nie zaklada sie o nich wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
spinline Re: Co takiego jest w tych starszych panach? 18.10.08, 18:36 malakas napisał: > A co dobrego jest w starych, oblesnych, smierdzących moczem babach z > plecakiem pigulek. Nic. Dlatego nie zaklada sie o nich wątków. ....... Starosc dotyka ludzi jednakowo i ty malaks tez bedziesz tym bezzebnym starcem sikajacym w pampersa. Odpowiedz Link Zgłoś
flowerbomb5 Re: Co takiego jest w tych starszych panach? 18.10.08, 12:32 Nic w nich nie ma. Moze za granica i to zachodnia sa jacys eleganccy starsi panowie z kultura osobista i pieniedzmi. W Polsce takich jak na lekarstwo. Sa stare, stetryczale, wredne dziadki z prostata, pelne zalu na wszystko, na komune, na politykow, na pogode, na Balcerowicza, na lekarzy, na podatki, na telewizje i na rzad. Zrzedne gegajace stare pryki. Wkurzaja mnie na maksa. Jak stoje za takim w kolejce to mnie krew zalewa tak marudzi przy okienku i wykloca sie o 10 groszy. Takich wiekszosc w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Co takiego jest w tych starszych panach? 19.10.08, 22:05 jedne traca glowę dla starszych (i duzo starszych), inne dla młodszych (i duzo młodszych), jeszcze inne dla rówiesników. Wiek niewiele ma do rzeczy, kiedy idzie o miłosc. I moze nawet łatwiej spotkac ją tam, gdzie musi pokonac barierę konwenansu chociażby - moze wtedy bardziej rzeczywiste jest spotkanie dwoch osob, a nie dobor odpowiedniego towaru, ktory - jak się spodziewamy - najudatniej zaspokoi nasze potrzeby (lub to, co sobie jako nasze potrzeby wyobrazamy). Kiedy rzecz dotyczy - imponowania innym zdobyczą czy sponsorowania - to i tak nie ma o czym gadac. Odpowiedz Link Zgłoś