Dodaj do ulubionych

Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości homoseks

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 01:14
Rozumiem, że będzie to szczera, otwarta, pełna tolerancji realistyczna
opowieść co jest takiego pięknego w stosunku seksualnym osobnika rodzaju
męskiego z osobnikiem rodzaju męskiego.
Obserwuj wątek
    • rupaul Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom 21.10.03, 01:20
      Opisz swoje gejowskie przezycia.Nie sciemniaj.Lubisz oralnie czy w sraczkowaty
      zadek?
    • ivek Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom 21.10.03, 07:49

Najpiękniej to zostało pokazane w serialu Żwirek i Muchomorek.
      Polecam obejrzeć.
      • Gość: jar Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom IP: 195.136.33.* 21.10.03, 08:42
        > Najpiękniej to zostało pokazane w serialu Żwirek i Muchomorek.
        > Polecam obejrzeć.

oj tak, to bylo sliczne, szczegolie odcinek 'jak zwirek i muchomorek nie
        wiedzieli co sie dzieje' ;)
        • alfika Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom 21.10.03, 08:43
          Witam, panowie :)
          A co było w tym odcinku???

Żwirek i Muchomorek są najfajniejsi!
          • Gość: jar Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom IP: 195.136.33.* 21.10.03, 08:47
            tego sie nie da tak opowiedziec aby nie stracic tego niewypowiedzianego
            magnetyzmu ich wzjaemnego zauroczenia, to sie na dlugometrazowy film nadaje,
            jak budowali uczucia, jak zwirek wzial muchomorka.... koniecznie powinny to
            dzieci obejrzec... kiedys to byly bajki, nie to co teraz, jakies japonki 10
            letnie zrobione na dziwki... ;(

> Witam, panowie :)
            > A co było w tym odcinku???
            > Żwirek i Muchomorek są najfajniejsi!

• alfika Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom 21.10.03, 08:54
              Te Japonki to tylko w wydaniach specjal X, he he, a te nie są dla
              dzieci :)))))))
              • Gość: jar Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom IP: 195.136.33.* 21.10.03, 09:00
                > Te Japonki to tylko w wydaniach specjal X, he he, a te nie są dla
                > dzieci :)))))))

alez alfiko....przeciez to sa bajki o dzieciach, wiec...wiec jak to nie dla
                dzieci?.. tzn, ze to sa bajki dla...dla zboczencow?????!!!!!.. o dzizusku
            • ivek Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom 21.10.03, 09:01

Wlasnie malo kto pamieta, ze to kinematografia wschodnio-srodkowoeuropejska mimo
              jarzma komunizmu tym niezapomnianym serialem przyczynila sie do legalizacji
              zwiazkow homoseksualnych w Zachodniej Europie.
              • Gość: jar Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom IP: 195.136.33.* 21.10.03, 09:08
                > Wlasnie malo kto pamieta, ze to kinematografia wschodnio-srodkowoeuropejska
                mim
                > o
                > jarzma komunizmu tym niezapomnianym serialem przyczynila sie do legalizacji
                > zwiazkow homoseksualnych w Zachodniej Europie.

wlasnie...i cyklisci
              • ziemiomorze Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom 21.10.03, 09:58
                ivek napisał:
                > Wlasnie malo kto pamieta, ze to kinematografia wschodnio-srodkowoeuropejska
                mim
                > o
                > jarzma komunizmu tym niezapomnianym serialem przyczynila sie do legalizacji
                > zwiazkow homoseksualnych w Zachodniej Europie.

jesli sie dokladnie przyjzec tym filmikom, ktorymi niedawno karmiono dzieci,
                wlos sie jezy na glowie
                jest taki odcinek 'bolka i lolka w krainie bajek' o kopciuszku:
                lolek przebiera sie za dziewczynke (!)
                na balu uwodzi (!) swojego brata (!), ktory sie w nim zakochuje (!)
                bolek z pantofelkiem-fetyszem (!) udaje sie na poszukiwania

albo 'b. i l. na dzikim zachodzie' w ktorym zly i bardzo samotny kowboj
                przebiera swoja szkape w damskie ciuszki i bizuterie poczym urzadzaja sobie
                razem suto zakrapiany szalony wieczor...

tfu!
                ziemiomorze
                • ivek Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom 21.10.03, 10:40
                  ziemiomorze napisała:

> jesli sie dokladnie przyjzec tym filmikom, ktorymi niedawno karmiono dzieci,
                  > wlos sie jezy na glowie
                  > jest taki odcinek 'bolka i lolka w krainie bajek' o kopciuszku:
                  > lolek przebiera sie za dziewczynke (!)
                  > na balu uwodzi (!) swojego brata (!), ktory sie w nim zakochuje (!)
                  > bolek z pantofelkiem-fetyszem (!) udaje sie na poszukiwania
                  >
                  > albo 'b. i l. na dzikim zachodzie' w ktorym zly i bardzo samotny kowboj
                  > przebiera swoja szkape w damskie ciuszki i bizuterie poczym urzadzaja sobie
                  > razem suto zakrapiany szalony wieczor...

uuuuuuuu. hot stuff :)))

a gdzie to mozna zobaczyc konkretnie? Beda jakies powtorki?
                  Na minimaksie?

• ziemiomorze Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom 21.10.03, 11:18
                    b i l zdaje sie czasem leca na minimaksie
                    te historie sa do kupienia na dvd; lepiej uwazaj jakie filmy pokazujesz
                    dzieciakom

ale tak swoja droga - te historie byly przeciez calkiem niewinne; to dzisiejsza
                    perspektywa je tak zepsula

boze boze co za czasy
                    z.
                    • ivek Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom 21.10.03, 12:08
                      ziemiomorze napisała:

> ale tak swoja droga - te historie byly przeciez calkiem niewinne; to dzisiejsza
                      >
                      > perspektywa je tak zepsula
                      >
                      > boze boze co za czasy
                      > z.

Masz racje straszne czasy nastaly. Bo co by dzisiaj Sfinks powiedzial do Edypa
                      po tym gdy ten rozwiazal juz zagadki?

-You motherfucker!
    • ziemiomorze Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom 21.10.03, 10:00
      Gość portalu: Terry napisał(a):

> Rozumiem, że będzie to szczera, otwarta, pełna tolerancji realistyczna
      > opowieść co jest takiego pięknego w stosunku seksualnym osobnika rodzaju
      > męskiego z osobnikiem rodzaju męskiego.

a ja rozumiem, ze lubisz myslec o tym, jak kocha sie dwoch facetow?
      co robia, kiedy sa na siebie napaleni?
      jak sobie okazuja czulosc?

powiedz - duzo o tym myslisz?

zorro.
      • Gość: jar Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom IP: 195.136.33.* 21.10.03, 11:13
        > a ja rozumiem, ze lubisz myslec o tym, jak kocha sie dwoch facetow?
        > co robia, kiedy sa na siebie napaleni?
        > jak sobie okazuja czulosc?

oni...oni lubia myslec, pzeciez w pytaniu jest 'oczekujemy' :)
        • Gość: Terry [...] IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 22.10.03, 17:48
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: jar jeszcze raz terry IP: 195.136.33.* 23.10.03, 08:25
            bo zly admin usunal wiadomosc a byc moze bym cos odpowiedzial grzecznie, a tak
            nawet nie wiem, jaki watek zes poruszyl
      • Gość: Terry Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 18:01
        Nie, nie masz racji. Oczekuję, że tak piękna miłość - jak niektórzy twierdzą -
        zostanie wspaniale opisana przez jej fanów. A co ja myślę to tu jest mało
        ważne, powiedziałbym nieistotne wobec "prześwietnych" twoich idoli. Nie
        rozumiem dlaczego taki temat cię oburza skoro uważasz, że homoseksualizm jest
        super. A doklejanie mi twoich wypocin jest prymitywne.
    • Gość: girlfriend aż tak Cię to fascynuje? ;D n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 11:27
      • Gość: Terry Re: aż tak Cię to fascynuje? ;D n/t IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 18:03
        Nie, nie fascynuje mnie. Jak propagujecie zboczenia to do końca, z opisem
        fizycznym dokonań dwóch amantów. I tyle.
        • Gość: girlfriend Re: aż tak Cię to fascynuje? ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 18:48
          no siet, ale ja jestem dziewczynka i to hetero, więc Ci nie bardzo mogę pomóc :(
          • Gość: Terry Re: aż tak Cię to fascynuje? ;D IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 22.10.03, 13:36
            To nie bierz udziału w dyskusji jeśli nie masz nic do powiedzenia.
            • Gość: girlfriend hahaha :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 13:40
              owszem mam: bedę z Ciebie dalej kpić, bo jesteś dośc agresywnym homofobem ;)
              • Gość: Terry Re: hahaha :)))) IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 22.10.03, 13:57
                Nie bardzo ci te kpiny wychodzą. Jeszcze parę klas brakuje. Jesteś
                homoseksualistą ? Dawcą czy biorcą ? W sensie pozycji w związku i technik z tym
                związanych.
                • Gość: girlfriend Re: hahaha :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 13:59
                  Owszem, zakochuje sie wyłącznie w facetach...
                  Ale spokojnie, nie w homofobach ;)))))
                  • Gość: Terry Re: hahaha :)))) IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 22.10.03, 17:06
                    Ilu dziennie ?
                    • Gość: girlfriend Re: hahaha :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 17:11
                      w jednym - codziennie w tym samym na nowo.
    • Gość: as Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 13:50
      terry sprawiasz wrażenie jakbyś miał z tym jakiś kompleks związany. Od razu
      napisz, że boisz się gejów, boisz się podświadomego pociągu do mężczyzn,
      interesują Cię te tematy, a sarkazmem próbujesz to wyprzeć. Lubisz szczegóły
      związane z seksualnością homoseksualistów, ciekawi cię jak to robią, chętnie
      pooglądałbyś jakieś pisemka z gejami i powybrzydzał, jakie to nieładne, a w
      nocy śniłoby ci się że całujesz się z kloegą z zajęć. koszmar
      • Gość: Terry Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 18:05
        Możesz pisac co chcesz ale nie dyktuj mi co ja mam pisać. Nie biorę wzoru z
        byle kogo. Ty piszesz co chcesz i ja piszę co uważam. Jak uważasz, że homo są
        cool to napisz. Ja zaproponowałem aby entuzjaści j=homo opisali co robią w
        łóżku z drugim homo. A swoją drogą po co jeden udaje kobietę ?
        • yagnieszka Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom 21.10.03, 18:13
          A czemu chcesz sie skupic wylacznie na opisach seksualnych doznan dwoch
          mezczyzn? Homoseksualna milosc dwoch kobiet wydaje Ci sie nieciekawa? Co za
          dyskryminacja! A moze faktycznie masz jakis swoj wlasny, bardzo intymny powod
          zeby tak drazyc WYLACZNIE temat meski? No, no, no - kto by pomyslal...
          • Gość: Terry Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 22.10.03, 13:37
            Jak z twojego tekstu wynika ty napewno nie pomyślałabyś. Za trudne.
        • umbertos Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom 22.10.03, 09:13
          tak napradwę masz rację, nie ma nic złego w ciekawości dotyczącej stosunków tej
          samej płci. masz prawo się tym interesować, jedynie prześmiewczy ton w jakim
          pisane są twoje posty budzą sprzeciw. więc jeśli masz szczere intencje to
          przepraszam. najlepiej byłoby gdybyś poznał jakiegoś geja, on by ci wszystko
          opowiedział. Są też czaty gejowskie, geje są bardzo torelancyjni i rozmowni, z
          pewnością wszystko ci opowiedzą.
          w związku gejowskim nikt nie udaje kobiety, poprostu jest relacja, w której
          ktoś jest bardziej dominujący, tak jak w niektórych związkach
          heteroseksualnych, gdzie nie zawsze to mężczyzna dominuje.
          • Gość: Terry Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 22.10.03, 13:40
            Jezeli to "kochanie" inaczej jest takie wsp[aniałe to tymbardziej godne opisu.
            Przecież technika hetero tyle razy została opisana, że przecież ta lepsza
            miłość powinna szczególnie zostać zdefiniowana i pokazana. Jak to jest takie
            piękne to skąd oburzenie na moją propozycję opisu ?
    • komandos57 YAGNIESZKA I TERY 21.10.03, 21:04
      JA PIERDOLE!!!!TO DOPIERO PRZEZYCIA.YAGNIESIA Z KUTASEM ZWACA SIE ERYKIEM I
      TEREK. TO KTORY WALI KTOREGO W ZAKALCA?
    • otryt UWAGA ! Temat zastępczy. 22.10.03, 00:13
      Czy nie widzicie, że podrzucili Wam temat zastępczy, abyście nie widzieli co
      dzieje się w naszym państwie, gospodarce, służbie zdrowia, policji, sądach,
      abyście zapomnieli o aferach, korupcji, nieudolności tych którzy rzekomo mieli
      być fachowcami. Polecam lekturę ciekawszych fragmentów expose.

EXPOSÉ PREMIERA LESZKA MILLERA
      Warszawa, 25 października 2001 r.

Czasu wymaga także przywrócenie właściwego sensu słowu służba - bowiem władza
      musi oznaczać służenie społeczeństwu.

Dziś wszakże mogę powiedzieć na pewno, że gospodarki i życia społecznego nie
      będziemy dźwigać kosztem najuboższych, bezrobotnych i bezradnych. Nie przez
      zwiększanie kontrastów w poziomie życia i różnic między ludźmi. Nie przez
      budowę wysp bogactwa w morzu biedy. (...)

Po drugie - zamierzamy uczynić państwo tańszym i sprawniejszym. Oszczędności
      zaczęliśmy od siebie. Występujemy o zamrożenie płac w administracji rządowej.
      Już jest mniej ministrów, a będzie mniej dyrektorów, radnych, prezesów. Mniej
      agencji, funduszy, fundacji, w których znikają pieniądze z budżetu. Wprowadzimy
      regulacje prawne wymuszające zmniejszenie zatrudnienia w administracji. W morzu
      ludzkiej biedy, bezrobocia, braków budżetowych władza publiczna nie może być
      wyspą samozadowolenia i zasobności.(...)

Wzmocnimy odpowiedzialność rządu za politykę zdrowotną państwa. Powrócimy do
      zarzuconych przez poprzedników, a przynoszących korzystne efekty, programów
      zdrowotnych i promocji zdrowia, w szczególności: onkologicznego, walki z
      chorobami układu krążenia, programu opieki nad matką i małym dzieckiem oraz
      medycyny szkolnej.(...)

pozdr.
      • Gość: girlfriend Terry to Miller??? ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 00:16
        niestety muszę spadać :(
        • lila18 Re: Terry 22.10.03, 05:02
          Witam Wszystkich, to mój pierwszy wpis na tym forum.
          Terry, zaintrygowałeś mnie tym wątkiem. Gdy zobaczyłam tytuł "Oczekujemy
          opowiadnia o miłości...", to pierwsza myśl była taka, że jakaś instytucja,
          wydawnictwo, ogłasza konkurs literacki, zdziwiłam się tylko czemu ktoś nie
          wybrał forum Kultura, no ale gdy przeczytałam rozwinięcie tematu, zrozumiałam,
          że nie chodzi Ci o znalezienie następcy Tołstoja, czy innego Segala :-), tylko
          chcesz by ktoś Ci napisał o "pięknie stosunku...".
          Oki - dla mnie w akcie seksualnym "piękna" jest chęć uszczęśliwienia drugiej
          osoby, piękne jest oddanie się partnerowi, piękne jest wyrażanie w ten sposób
          miłości. Oczywiście nie każdy stosunek seksualny jest nośnikiem tak
          rozumianego piękna, czasem jest to pozbawiony intymności akt, mający
          rozładować napięcie seksualne, no, ale to przecież jasne, wszystko zależy od
          uczestnikó owego aktu, relacji ich łączących, wartości, jakie wyznają. Powiem
          tak, jeśli jestm "piękną" osobą, to mam szanse na "piękno" w stosunkach
          seksualnych,a jeśli z różnych przyczyn występują u mnie deficyty "piękna", to
          i moje życie może nie być dziełem sztuki.
          Dalej piszesz, że chcesz opisu aktu seksualnego, tego nie zrobię, zresztą
          wydaje mi się, że forum Psycholgia nie jest do tego najlepszym miejscem, ja
          gdy potrzebuję "informacji technicznych" związanych z seksem, wchodzę na te
          fora tematyczne, gdzie ludzie wymieniają się tego typu doświadczeniami.
          Na koniec pytasz "dlaczego mężczyźni udają kobiety?", niezupełnie rozumiem,
          ale chyba chodzi Ci o transwestytyzm, czyli skłonność do przebierania się oraz
          przejmowania sposobu bycia płci przeciwnej - nie wiem, nie znam przyczyn,
          teorii wyjaśniających, ale może sekuolg, który "urzęduje" na forum eksperckim,
          udzieli Ci wyjaśnień.
          Boże!!! Chyba mam za dużo wolnego czasu, skoro piszę tak długie posty,
          przepraszam i pozdrawiam, jeśli ktokolwiek wytrwał do końca mojej wypowiedzi:-)
          • Gość: xXx Re: Terry IP: 193.0.236.* 22.10.03, 06:54
            Nie przepraszaj, bo nie masz za co. Twoja wypowiedz jest naprawde wartosciowa i
            doskonale ujelas piekno uczucia, milosci miedzy ludzmi.
            Pozdrawiam
          • Gość: girlfriend cześć New :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 13:42
            Widzisz, Terry założył ten watek zeby zademonstrować swój numer popisowy czyli
            homofobię.

pzdr :)
            • Gość: Terry Re: cześć New :) IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 22.10.03, 13:52
              Nie jestem homofobem. Uważam, że homoseksualizm jest jednym ze zboczeń
              seksualnych i nie robią na mnie wrażenia opinie o pięknie tego sposobu życia, o
              tym, że kto ma inne zdanie to ciemnogród, nietolerancja. Jak jesteś taki
              tolerancyjny to zrozumiesz i nie będziesz traktował mnie homofobem.
              • Gość: girlfriend Re: cześć New :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 13:58
                > Nie jestem homofobem. Uważam, że homoseksualizm jest jednym ze zboczeń
                > seksualnych

no własnie na tym polega homofobia...
                WHO wykresliła dawno homoseksualizm z listy chorób

jeśli dorośli ludzie uprawiaja dobrowolnie seks to nic nikomu do tego
                • Gość: jar Re: cześć New :) IP: 195.136.33.* 22.10.03, 15:09
                  > jeśli dorośli ludzie uprawiaja dobrowolnie seks to nic nikomu do tego

ale bez zwierzat, to trzeba podkreslic...noo.. chyba, ze to teksas
                • Gość: Terry Re: cześć New :) IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 22.10.03, 17:08
                  Wyrazy współczucia. Miałeś się na kim oprzeć. WHO ale cyrk ! Może zapytasz tych
                  z labmdy ? Oni napewno wpiszą hetero na listę zboczeń. Pomyśl samodzielnie.
                  • Gość: girlfriend Re: cześć New :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 17:10
                    nie sądze, oni sa tolerancyjni i nie szafuja slowem "zboczenie"
                    ja mam mysleć samodzielnie? a Ty mozesz się upalonymi Holendrami podpierać?
                    • Gość: Terry W odpowiedzi bredzącemu IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 22.10.03, 17:24
                      Taki postępowy kraj, nawet "małżeństwo" dla zboczkó jest możłiwe a ty tak ? A
                      co z tolerancją ? Oj nieładnie. Nie dyskutuj o podpieraniu i innych gónianych
                      twoich wzdęciach. Jesli można leczyć zboko to dlaczego nie leczyć ? Dlaczego im
                      nie pomóc ? Pieprzysz o WHO a nie myslisz samodzielnie to to jest OK ?
                      • Gość: girlfriend Re: W odpowiedzi bredzącemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 17:26
                        No patrz, powołujesz sie na "kraj zboczków"? fju, fju...

uważam ze jedynym, ktorego naprawde trzeba leczyc i to pilnie (z
                        hospitalizacją!) jest Terry.
          • Gość: Terry Lila IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 22.10.03, 13:47
            Rzeczywiście masz za dużo wolnego czasu a mimo to nie załapałaś sensu mojego
            postu. Ale mniejsza. Chodzi mi o to po co jeden z homo ma udawać kobietę skoro
            można normalnie żyć i być z naturalną, normalną kobietą ?
            • Gość: girlfriend Re: Lila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 13:51
              Terry, weź sobie wyobraź, ze 90% ludzi na swiecie jest w zwiąkach
              jednopłciowych, a Ty należysz do kilkuprocentowej damsko-meskiej mniejszości i
              wszyscy chcą Cie wyprostować. Np.zakładając na FPsy wątki "jak facet moze nie
              chcieć być z facetem". Wyobraź to sobie, może coś zrozumiesz.
              • Gość: Terry Re: Lila IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 22.10.03, 13:54
                Poczytaj sobie o leczeniu homoseksualistów w Holandii to może ty coś
                zrozumiesz ?
                • Gość: girlfriend Re: Lila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 13:56
                  poczytaj sobie o kilkuletnich efektach tego "leczenia" w US to może jednak coś
                  zrozumiesz.
                  • yagnieszka Terry 22.10.03, 14:43
                    Czy Ty jestes wielki_czarownik? A moze masz jakies intymne kontakty z Wielkim
                    Czarownikiem? Wszystko jedno - byl niedawno taki watek na Forum Spoleczenstwo:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=8479023&a=8479023
                    Tam napisalam, co mysle na temat "leczenia" - nie bede sie powtarzac.
                    A dla rozrywki idz sobie na kanadyjski film "Mambo Italiano", moze juz jest
                    albo bedzie niedlugo w Polsce. Tam masz meska intymnosc ze szczegolami. I do
                    tego z poczuciem humoru.
                    • Gość: Terry All IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 22.10.03, 14:59
                      Te intymne szczegóły widziałem już kiedyś na filmie pornograficznym. Potem i do
                      dziś nie rozumiem co jest takiego pięknego w ....
                    • komandos57 Re: Terry 22.10.03, 22:06
                      yagnieszka napisała:

> Czy Ty jestes w Tworkach??
                      XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx
                      tery i yagnieszka vel eryk dwa pedaly stolcowe.
                  • Gość: Terry Re: Lila IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 22.10.03, 17:05
                    Jeszcze raz odsyłam cię do uzyskanych w Holandii. Jest to sprawa ostatnich lat
                    więc może lepiej brać wzór z ich osiągnięć niż z wpadek USA ? Kiedyś ZSRR a
                    teraz USA ?
                    • Gość: girlfriend Re: Lila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 17:08
                      zawsze mi sie wydawało, ze leczyć trzeba tych co czują sie chorzy lub
                      ewentualnie tych co sie nie czują pod warunkiem że zagrażaja społeczeństwu lub
                      samym sobie.
                      • Gość: Terry Tłumokowi o nazwie girlfriend IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 22.10.03, 17:21
                        Zagrażają, zagrażają. I w tym problem. Degenerują młodych chłopców, pod
                        płaszczykiem wielkiej miłości kupują biednych młodych ludzi. Propagują
                        największe bagno naszych czasów. Są chorzy, zagrażają społęczeństwu, należy
                        zatem ich leczyć. Tymbardziej, że jest to możliwe.
                        • Gość: girlfriend Re: Tłumokowi o nazwie girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 17:28
                          Pedofilia nie pomyliła Ci się z homoseksualizmem przypadkiem?
                          Czy tych co z dziećmi nie sypiają tez trzeba leczyć? Komu zagrażają?
                          Co z tymi co zagrażają małym dziewczynkom? Ich nie trzeba leczyć?

> Tymbardziej, że jest to możliwe.

skąd wiesz? z autopsji?
                          • Gość: Terry Re: Tłumokowi o nazwie girlfriend IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 22.10.03, 17:37
                            Widzisz jak Newton odkrył pewne prawa to ja nie mosze już wyważać otwartych
                            drzwi. Nie musze wszystkiego wiedzieć z autopsji. Wystarczy czytać codzienną
                            prasę, periodyki, oglądać telewizję, słuchać radia, rozmawiać z mądrymi ludźmi.
                            Jak wiem, że komin trzeba co jakiś czas czyścić to zaraz musze być
                            kominiarzem ? Jak ty twierdzisz, że homoseksualizm nie jest zboczeniem to
                            znaczy, że jesteś homoseksualistą i nie czujesz się zboczeńcem ? Nie zmienia to
                            wprawdzie sytuacji bo to jest zboczenie ale zawsze. Kiepsko argumentujesz.
                            Obracasz się w głupkowatym odszczekiwaniu.
                            • Gość: girlfriend Re: Tłumokowi o nazwie girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 18:01
                              biedny, odrzucony Terry - nikt go w homofobii nie wspiera :)
                              • Gość: Terry Re: Tłumokowi o nazwie girlfriend IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 22.10.03, 18:28
                                Bo nie maa tu homofobii. Jest mowa o zboczeńcach.
                                • Gość: girlfriend Re: Tłumokowi o nazwie girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 18:30
                                  Na tym polega właśnie homofobia. Przejawia sie uzywaniem słowa "zboczeniec" w
                                  odniesieniu do homoseksualisty.
                                  • Gość: Imagine Re: Tłumokowi o nazwie girlfriend IP: *.unl.edu 22.10.03, 23:10
                                    to sie nazywa nazywanie rzeczy po imieniu.
                                    • Gość: girlfriend Re: Tłumokowi o nazwie girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 23:14
                                      ale Ty mnie dzisiaj wkurzasz!!! ciesz się, ze Cię nie mam pod ręką ;)
                                      • Gość: Terry [...] IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 23:31
                                  • Gość: Terry Re: Tłumokowi o nazwie girlfriend IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 23:28
                                    O masz, spec od definicji. To jeszcze jedna: jak ktoś się podpisuje gurlfriend
                                    to napewno jest homoseksualistą. Zgadłem ?
                                    • Gość: girlfriend Re: Tłumokowi o nazwie girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 23:34
                                      nie chce mi się z Toba Terry gadać - jestes żałosny i masz problem ze swoja
                                      seksualnością.
                                      życzę Ci, zebyś go rozwiazał.

tak, chcę byc gejem (po prawdzie raczej lesbijką) wobec homofoba
                                      Żydem - wobec antysemity
                                      Murzynem - wobec rasisty
                                      i tak dalej, i tak dalej...
                                      • Gość: Terry Re: Tłumokowi o nazwie girlfriend IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 23:37
                                        Głupoty wypisujesz ćwoku. Takie nic. Nie obrażaj Żydów, Murzynów i innych
                                        porównując ich ze zboczeńcami.
                                      • Gość: Terry Re: Tłumokowi o nazwie girlfriend IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 23:39
                                        I jeszcze jedno: piszesz jednym tchem, że mam problemy ze swoją seksualnością i
                                        jednym tchem, że chcesz być lesbą. To raczej ty masz problemy. Do lekarza a nie
                                        bełkotac na forum.
            • lila18 Re:Terry 23.10.03, 10:28
              Terry
              Wydaje mi się, że jednak "załapałam sens", ale nigdzie nie spotkałam się ze
              stwierdzeniem, że jedną z cech związku homoseksualnego, jest rygorystyczne
              odgrywanie przez jednego z partnerów roli kobiecej. Raczej spotkałam się ze
              stwierdzeniem, że takie związki stwarzają szanse na niezależność i partnerski
              podział ról w związku, weź pod uwagę, że tradycyjnie rozumiana rola kobieca
              jest ściśle związana z macierzyństwem, sprawowaniem opieki nad domownikami i
              prowadzeniem gospodarstwa domowego, a to ma niewiele wspólnego z życiem pary
              facetów. Jak sam to pewnie obserwujesz, ściśle przypisane zachowania do ról
              kobiecych i męskich (także do ról seksualnych) odchodzą w przeszłość, min.
              mówi się nawet, że kobiety stają się coraz bardziej dominujące, a mężczyzn
              określa się czasem słabą płcią. Myślę, że ludzie coraz częściej dobierają się
              na zasadzie podobieństw charakterów, temperamentów, celów życiowych, a nie na
              zasadzie opozycji.
              Pytasz "czemu mężczyźni homoseksualni nie żyją z kobietami?", ano dlatego, że
              odczuwają pociąg seksualny do osób tej samej płci, tak samo jak
              heteroseksualiści odczuwają pociąg do osób płci przeciwnej. A dlaczego tak
              jest? Nie wiadomo, od lat próbują odpowiedzieć na to pytanie genetycy,
              socjologowie i psychologowie, ale na razie bez powodzenia.
              Pozdrawiam
    • Gość: Terry [...] IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 22.10.03, 17:43
      • Gość: girlfriend dlaczego uzywasz liczby mnogiej - "oczekujemy"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 18:00
        czyzby "My, Terry"?

dlaczego nie rozumiesz, ze nikogo to nie interesuje co 2 dorosłych facetów robi
        w swojej sypialni?
        • Gość: Terry Re: dlaczego uzywasz liczby mnogiej - "oczekujemy IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 22.10.03, 18:26
          I tu się zgadzam: w sypialni - oczywiście swojej - jak muszą to niech sobie
          nawet ... Chodzi mi o nie ropowszechnianie takich skrzywionych wzorców. Staram
          się dobierać słowa bo cenzor wycina każdą krytykę kochających inaczej.
          Homoseksualizm jest zboczeniem i nie da się tego zamazać. Nie ściemniaj.
          • Gość: girlfriend Re: dlaczego uzywasz liczby mnogiej - "oczekujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 18:29
            Nie ma czegoś takiego jak "wzorzec". Dzieci wychowywane przez homoseksualne
            pary nie stają się wcale homoseksualistami.
            • Gość: Imagine Re: dlaczego uzywasz liczby mnogiej - "oczekujemy IP: *.unl.edu 22.10.03, 18:51
              masz niezle sciemnione w glowie. dzieci wychowywane przez pary homoseksualne,
              buahahahahahahahahaha. wychowywanie to nie tylko zakazy, nakazy, przykazy
              to tez cieplo dawane dzieciom, a moze przede wszystkim !!! MOJ 9 LETNI SYNEK
              PRZECHODZI TERAZ PRZEZ OKRES WMOZONEJ MILOSCI DO SWEJ MATKI A MOJEJ ZONY.
              POTRZEBUJE JEJ CIEPLA, JEJ OBECNOSCI, TAK JAKBY CHCIAL POWIEDZIEC BYE BYE
              MAMUSIU, JUZ ZA NIEDLUGO STANE SIE MEZCZYZNA I BEDE ZAPOMINAL O TOBIE CORAZ
              CZESCIEJ. TERAZ CHCE BYC TWYM MALYM SYNKIEM, PRZYTULAJ MNIE I NIECH MNIE TO
              CIEPLO PROWADZI W ZYCIE...... umiesz sobie wyobrazic takiego chlopca, gdy
              jego naturalna potrzeba kochania swej mamy rozbija sie o meska brode i kalesony
              partnera ? czy ty wogole wiesz co ty pleciesz ?
              • Gość: girlfriend Re: dlaczego uzywasz liczby mnogiej - "oczekujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 22:05
                czy Ty znasz jakieś dziecko wychowane przez homoseksualna parę? nie? to nie
                gadaj.

czy jakbyś był samotnym ojcem, to wpłynęłoby to na orientację Twojego dziecka?

Twoją homofobią się jeszcze zajmiemy, wszystko w swoim czasie.
                • Gość: Terry [...] IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 23:23
                  • Gość: girlfriend Re: dlaczego uzywasz liczby mnogiej - "oczekujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 23:24
                    Ty Terry idź spać :)
                    • Gość: Terry Re: dlaczego uzywasz liczby mnogiej - "oczekujemy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 23:33
                      A ty co ? partner cię opuścił czy co ? Pokołysz bioderkami wdzięcznie, może
                      znajdzie sie następny ? Chłopaki : girlfriend szuka ukochanego.
                      • Gość: girlfriend Re: dlaczego uzywasz liczby mnogiej - "oczekujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 23:36
                        Terry, jak Ty nawet w dziewczynie widzisz geja, to moje kondolencje...
                        • Gość: Terry Girlfriend i dziewczyna: koń by się usmiał IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:33
                          • komandos57 to tak jak ty i mezczyzna 23.10.03, 00:35
                            kon by sie zesral ze smiechu
                          • Gość: girlfriend Terry i hetero, HAHAHA :DDDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:35
              • Gość: girlfriend p.s. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 22:07
                a jak Ci się wydaję, ze ciepło dzieci powinny dostawać tylko od kobiety, to
                raczej nie masz kwalifikacji na ojca. ot co.
                • Gość: Imagine [...] IP: *.unl.edu 22.10.03, 23:09
                  • Gość: girlfriend ale dzis opowiadasz bzdury... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 23:13
                    tracisz wenę.

i na dodatek wykręcasz psa ogonem!
                    > gdzie ja powiedzialem ze tylko od kobiety ?????????????
                    w pierwszym poscie do mnie w tym wątku!!!

antysemitą też jesteś?
                    • Gość: Terry [...] IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 23:26
                    • Gość: Imagine Re: ale dzis opowiadasz bzdury... IP: *.unl.edu 22.10.03, 23:27
                      jestem anty kazdej formie glupoty i oszustw. jedna z nich jest szukanie dziury
                      nie w homoseksualizmie a poza nim. jestem antysemita jesli nie wolno mi wyrazic
                      swego zdania w sprawie semitow. jestem przeciwko grubym, bogatym skurwielom
                      i ich rozzarzone cygara kiepowalbym im w ryjach. jestem przeciwko komukolwiek
                      podnoszacemu reke na niewinne dziecko i odcinalbym rece takim. jestem za
                      glodnymi i przeciwko nazartym cielakom, jestem za zyciem tych, ktorzy je
                      stracili ale przeciwko zyciu tych, ktorzy zabieraja je innym. jestem przeciwko
                      wojnom, w jakiejkolwiek formie i tych, ktorzy je wywoluja, polewalbym goracym
                      i dymiacym asfaltem .... cos jeszcze ?
                      • Gość: girlfriend tak, coś jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 23:31
                        no więc jakie jest Twoje zdanie w kwestii semitów?
                        osądzasz ludzi "po narodowości"?
                        • Gość: Terry Tępy girlfriend IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 23:36
                          Ty nie wiesz nawet jaka jest różnica między narodowością a zboczeniami
                          seksualnymi. Jesteś naprawdę tępol. Takie pierdoły to możesz sadzić tym z
                          lambdy. Ale się ucieszą.
                        • Gość: Imagine Re: tak, coś jeszcze IP: *.unl.edu 22.10.03, 23:36
                          nie mam zadnego zdania, tak jak o Slazakach, Indianach czy Aborygenach.
                          ani mnie grzeja ani ziebia. chce tylko zarezerwowac sobie prawo do wlasnego
                          zdania, jak sytuacja sie nadarzy. i wtedy wlasnie nie chcialbym slyszec ze
                          jestem taki anie inny FOB. co mnie najbardziej wkurza, to to, ze nie moge miec
                          odrebnego zdania, choc ci wlasnie ktorzy mnie chca tego zdania pozbawic,
                          promuja swoje z cala zaciekloscia. podalem przyklad homoseksualizmu czy
                          antysemityzmu jako szczegolne przypadki tej histerii.
                          • Gość: girlfriend Re: tak, coś jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 23:42
                            sorry, ale histeria to jest w wykonaniu homofobów...
                            nie mieszkasz w Polandii, więc nie masz zielonego pojęcia, co tu sie dzieje.

wkurzasz się?
                            dobrze :) znaczy, że jesteś młody :)))
                      • dingdong Re: ale dzis opowiadasz bzdury... 22.10.03, 23:38
                        Imagine, czasami nie przegiales? Jezeli jest prawda to co piszesz, to Ty
                        niezly numer jestes. No chyba ze miales kiepski dzien...Tylko nie pisz mi
                        prosze, ze mnie zaraz usmazysz, bo ja dzisiaj i tak mam garaczke...

Pozdr.

ryb
                        • Gość: Terry [...] IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 23:42
                          • dingdong Re: Ryb czy dup ? 22.10.03, 23:50
                            Juz kiedys rozmawialismy na temat Terry, nie pamietasz? Szkoda. A Imagine
                            przegial w wciskaniu palacego cygara w grube geby, polewniu kims tam asfaltem.
                            Ja jestem za wieszaniem ale tylko w ekstrymalnych warunkach, jest bardziej
                            ekologiczne, szczegolnie dla tych normalnych co maja zludzenie ze sa
                            normalnymi i pieprza glupoty o buddyzmie, karmach, paszy czy innym pozywieniu
                            dla oslow...

ryb
                        • Gość: girlfriend Re: ale dzis opowiadasz bzdury... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 23:43
                          Imagine ma dziś kiepski dzień - bez 2 zdań :)
                          Nie siedź przed kompem jak jesteś chory. Do łóżeczka, sio!
                        • Gość: Imagine Re: ale dzis opowiadasz bzdury... IP: *.unl.edu 22.10.03, 23:44
                          nic a nic nie przeginam. tak czuje. moje poczucie sprawiedliwosci nie zna
                          kompromisow. to nic nie daje tym co cierpia. nie boj sie mnie. mozesz sie
                          spokojnie wypocic.
                          Imagine.
                          • Gość: girlfriend Re: ale dzis opowiadasz bzdury... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 23:48
                            a nie wzrusza Cie to ze w Polsce chłopak, który trzyma za rekę na ulicy innego
                            chłopaka (niech nawet ma "bałagan w głowie") jest w najlepszym razie obrzucony
                            stekiem wyzwisk?
                            • Gość: Imagine Re: ale dzis opowiadasz bzdury... IP: *.unl.edu 22.10.03, 23:50
                              wzrusza mnie i to bardzo. tylko tacy jak ty robia zla robote tym chlopcom.
                              upewniaja ich o ich normalnosci. w rzeczywistosci jestes manipulowana
                              propagatorka czegos czego nie rozumiesz. ta polityka doprowadzi do jeszcze
                              wiekszego konfliktu. to celowa robota. wspomnisz moje slowa kiedys.
                              • Gość: girlfriend Re: ale dzis opowiadasz bzdury... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:02
                                ty chyba sam nie wiesz co piszesz - ja sie nie zajmuje ich normalnością czy nie
                                normalnością, mam to gdzieś!!! to sprawa naukowców i lekarzy!

mylisz ze oni się przekreca na Twoje??? bo im tak ludzie powiedzą?????
                                ale Ty naiwny jesteś, jezu...

to czemu homoseksualizm istniał 300 lat temu?????
                                kiedy był tylko 1 swiatopogląd???
    • Gość: maratończyk tego nie da się...opowiedzieć, to trzeba przeżyć IP: *.future-net.pl 22.10.03, 18:12
      z miłością(homoseksualną za pewne również)jest jak z pięknem i brzydotą...jak
      się pojawi każdy rozpozna, trudno jednak opowiedzieć
      • komandos57 Re: tego nie .............. 22.10.03, 21:57
        Gość portalu: maratończyk napisał(a):

> z miłością(homoseksualną za pewne również)jest jak z pięknem i brzydotą...jak
        > się pojawi każdy rozpozna, trudno jednak opowiedzieć
        xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        ty maratonie,imaginek terek i girl. to dopiero zboczony seks bylby. trzech odbytowcow i jedna odbytnica.
    • Gość: girlfriend no to Terry pokazał, po co wątek założył :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 23:45
      zeby sobie pojeździć na gejach. smutek mnie ogarnął.
    • komandos57 Terry,opowiedz.jestes nadzwyczajnym debilem 23.10.03, 00:00
      wracasz ciagle do pedalow.niby ich nie lubisz,ale smierdzisz super
      pedziem.znawca odbytu zes.
    • cossa Re: Oczekujemy opowiadania o wielkiej miłości hom 23.10.03, 00:19
      swoje zdanie na temat gejow mam
      juz kiedys o tym pisalam

Terry, Twoj watek jest prowokacja
      niczym wiecej
      zamiast uswiadamiac,
      ze to zboczency
      wez sie za propagowanie wynikow badan
      z Holandii czy skads tam
      i lecz ich!
      skoro fobem nie jestes
      a temat tak bardzo Cie gniecie

bedzie to mialo jakis sens
      nikt Cie nie przekona o tym, ze w homosksualizmie tez sa uczucia
      ze moim zdaniem to braki emocjonalne
      wyniesione z domu sa po czesci tego przyczyna
      g** Cie obchodzi ich osobiste poczucie niespelnienia
      obchodzi Cie jedynie Twoj poglad
      i wykrzyczenie i zakrzyczenie jakichkolwiek glosow
      bynajmniej nie mowiacych jedynie o cudzie jakim jesy milosc homo

padlo haslo - les
      nie ustosunkowales sie
      podniecaja Cie dwie laski jak sie miziaja?
      watpie bys nie reagowal na tak slodki widok

i pewnie marzy Ci sie
      o ile jeszcze nie uprawiales seksu analnego

tylko za przeproszeniem wepchnac babie
      to nie problem tak?

bulwersuje Cie ze facet facetowi w odbyt "laduje"
      jest jeszcze milosc francuska
      porzygales sie juz?

sa wsrod nich ludzie nieszczesliwi
      i wlasnie wobec nich
      okazujesz brak wrazliwosci
      i brak zrozumienia

ale wrazliwosc i zrozumienie widze, ze masz gleboko

pozdr.cossa
    • komandos57 oczekuje!!!! 23.10.03, 00:20
      twoja bedzie rewelacyjna.twoja wlasna.masz przeciez takie doswiadczenia.juz mi
      kutas stoi.chce ci sie odpryskac na ten idiotyczny rozumek
    • komandos57 oczekuje pedale na twoje wyznania 23.10.03, 00:22
      prosze,uchyl rabka odbytniczych ciekawostek
    • Gość: Terry Homoseksualizm jest szkodliwy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:56
      • Gość: Terry Czy posłanka ... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 22:28
        ... Anita Błochowiak zrobiła coś złego mówiąc o pedałach ? Jaki krzyk się
        podniósł. W mysl hasła: uderz w stół a nożyce się odezwą.
    • ginger_beer Dobra wiadomość dla Terry'ego ;-))))))) 23.10.03, 07:29
      Homofibię można leczyć? Wiedziałeś o tym? Na pewno nie, bo byś już dawno poddał
      się terapii i miał ten problem z głowy. Leczeniem tej przypadłości zajmują się
      w USA ci sami psychologowie, którzy leczą z homoskesualizmu. Niestety mają
      niwielu pacjentów, gdyż większość homofobów nie traktuje swej przypadłości jako
      choroby. Zwykle uważają, że to jedynie odmienny światopoglą i że mają prawo być
      takimi, jakimi są.
      Jak widzisz, Terry, możesz łatwo sobie pomóc. Jak donoszą znane naukowe
      periodyki, skuteczność leczenia homofobii jest bardzo wysoka. Cieszysz się? Mam
      nadzieję, że tak. :-)))))
    • ginger_beer Pytanie do Imagine'a 23.10.03, 07:38
      Pisałeś w tym wątku o swoim 9-letnim synku. Ja jestem ciekaw, co byś zrobił,
      gdyby sie okazało, że jest homoseksualistą. Wyobraź sobie, że pewnego dnia
      oświadcza ci, że kocha inaczej i nie zamierza nic z tym robić. Nie będzie się
      leczył, bo skłonności te odkrył w sobie już dawno, uważa, że po prostu taki się
      urodził i nie zamierza występować przeciwko swej naturze. Załóżmy taki
      scenariusz. I teraz chętnie przeczytam, jaka będzie twoja reakcja. Stawiam na
      to, że wyrzekniesz się swego potomka. Każesz mu iść precz i powiesz, że nie
      masz juz syna. Głęboko zraniony rozpoczniesz agresywną kampanię homofobiczną,
      bo o odmienną orientację swojego syna oskarżać będziesz bliżej nieokreślonych
      homoseksualistów, którzy sprowadzili na złą drogę twego syna. Będziesz o tym
      przekonany mimo zapewnień twojego syna, że jest zupełnie inaczej. Poświęcisz
      życie na walkę z niewidzialnym wrogiem i umrzesz jako zgorzkniały dziwak do
      końca nie potrafiący się pogodzić ze swym synem.
      Przykra wizja, prawda? Nie życzę ci takiego rozwoju wydarzeń, ale wyobraź to
      sobie i przemyśl swoją reakcję, bo życie jest pełne niespodzianek...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka