mona.blue 20.11.08, 13:14 "Spadnijmy w dół objeci wpół otuleni liściem ............. Kochajmy się!" z piosenki "Ich Troje" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xcvfpedsczjx małym drukiem: 20.11.08, 13:56 przed użyciem przeczytaj ulotkę bądź skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą... Odpowiedz Link Zgłoś
m-i-l-v-a Re: Kochajmy się! 20.11.08, 14:06 Dla mnie przygnębiające. Spadanie kojarzy mi się z jakąś degradacją, utratą poczucia bezpieczeństwa; dół z depresją. A spadanie z kimś kogo kocham sugeruje, ze razem zatracamy się w tym stanie. Wolałabym kochając się, iść do gwiazd..... ale to tylko moje odczucia.. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Kochajmy się! 20.11.08, 14:55 mo to przypomina totalne zatracenie się w miłości :) Odpowiedz Link Zgłoś
brak-chmur Re: Wirtualna narzeczono Baskerwinki! 20.11.08, 16:19 Co ty słuchasz?! Posłuchaj sobie Mozarta a wreszcie zaczniesz pisać ambitne wątki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio slucham i patrze... 20.11.08, 16:28 brak-chmur napisała: > Posłuchaj sobie Mozarta a wreszcie zaczniesz pisać ambitne wątki:))) Slucham... Ten delikatny zaspiew rozwijanej folii aluminiowej z Duchem mistrza Mocarta - przeobrazajacy sie w sama slodycz muzyki ciala ... jest zaiste zniewalajacy...:) www.mozartkugel.at/mozartkugel/downloads/atde1/7.2.3.Echte%20Salzburger%20Mozartkugel.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
brak-chmur Re: Dla mony, aby wiedziała co to muzyka:) 20.11.08, 16:41 pl.youtube.com/watch?v=IR8GFUTMP_E Odpowiedz Link Zgłoś
m-i-l-v-a Re: slucham i patrze... 20.11.08, 22:21 Uwielbiam mozartkugel z Salzburga (mniam mniam), prawie tak samo jak Mozarta i jego miasto.... Odpowiedz Link Zgłoś