komandos57 14.11.03, 00:22 czterolatka sie seksuje na rurze i ma wytryska imagina w lewe ucho sdfls..,wtedy witek daje swiadectwo ze mozna pokochac kaleke a 9-cio latek ktory bije konia da nam spokoj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cossa Re: dzisiejszy dzien 14.11.03, 00:33 wlasnie mialam rzucic okiem coz to sie dzialo jakie debaty mnie ominely ;) dzieki za skrotowca :) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dzisiejszy dzien 14.11.03, 00:35 cossa napisała: > wlasnie mialam rzucic ok XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Widzisz,nic nie stracilas.Wszystko zawarlem w jednym zdaniu.Caly wieczorek.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: dzisiejszy dzien 14.11.03, 00:40 znasz jakis dobry sklepik z milym sklepikarzem gdzie walonki o tej porze mozna dostac? ;) jakos chlodno sie zrobilo slomke juz mam ;) pozdr.cossa komandos57 napisał: > Widzisz,nic nie stracilas.Wszystko zawarlem w jednym zdaniu.Caly > wieczorek.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dzisiejszy dzien 14.11.03, 00:45 cossa napisała: > znasz jakis dobry sklepik z milym sklepikarzem > gdzie walonki XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Sam prowadze taki sklepik.A tu wczoraj burza z piorunami,dzisiaj huragan 120 km/h i....snieg.Tez juz zem w walonkach.Dzisiaj mam dola straszliwego...... Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: dzisiejszy dzien 14.11.03, 00:48 nawet walonki dola nie zmniejszaja? :( a powiedz mi .. czy taki interes z walonkami to dobra rzecz? forumowiczow wielu juz u siebie miales? ;) (chyba, ze tajemnica zawodowa zamyka Ci usta:) i czy slome dorzucasz extra czy tez zdzierasz z kli-entow? ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dzisiejszy dzien 14.11.03, 00:52 cossa napisała: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Wszystko darmo.Chce sie wyzbyc tego towaru.I sloma i kaloszki i walonki i siermiegi nawet.Ale jedna taka przykra sprawa.....Ty niestety nie pasujesz do walonkow.I tu mam problema.Chyba ze obetne i zrobie Ci bambosze. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: dzisiejszy dzien 14.11.03, 01:02 nie widziales mnie w walonkach, wiec nie gadaj :) bamboszki moga byc byle cieple byly i za kostke! ;)) smutkow mniej i dobrej nocy ;)) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dzisiejszy dzien 14.11.03, 01:04 cossa napisała: > nie widziales mnie w walonkach, > wiec nie gadaj :) > bamboszki moga byc > byle cieple byly > i za kostke! ;)) > > smutkow mniej > i dobrej nocy ;)) > > pozdr.cossa XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX o.k. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: dzisiejszy dzien 15.11.03, 01:55 z dzisiejszego dnia skrotu nie ma? ;( pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_to_tylko_ja Re: dzisiejszy dzien IP: 217.153.143.* 15.11.03, 02:06 a co? kronike robicie???< kronika zdarzen z cyklu nie do wiary:P> Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: dzisiejszy dzien 15.11.03, 02:08 gdy po calym dniu spojrzy sie w przelewajace sie od postow watki warto posluzyc sie jakas sciaga ;) komandos57 ma niesamowita zdolnosc wylapywania tego co najwaznijesze:) moze z czasem przypadnie mu rola kronikarza, kto wie? ;) pozdr.cossa Gość portalu: a_to_tylko_ja napisał(a): > a co? kronike robicie???< kronika zdarzen z cyklu nie do wiary:P> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_to_tylko_ja Re: dzisiejszy dzien IP: 217.153.143.* 15.11.03, 02:13 czeka go swietlana przyszlosc... co on zrobi ze swym rzadkich, ach tak rzadkim darem ... chlopak ma szczescie. --- orety, olaboga,androny ja plete ... tandety Odpowiedz Link Zgłoś