zbyfauch 29.12.06, 21:48 Podobno tak mówią "na Jackowie" na śmieci. (Po angielsku "garbage") Stworzyłem pod natchnieniem skaja, który zaśmieca inny wątek. Gorzkie żale, skargi, wnioski tudzież wycieczki personalne, proszę tutaj. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Garbeć 29.12.06, 22:20 Prośba do wszystkich innych. Nie podejmujcie pyskówki ze skajem na wątku o Appalachach. Bo do niego to jak grochem o ścianę. Odpowiedz Link
dado11 Re: Garbeć 29.12.06, 22:25 Ok. już mnie wkurzył, ale dobra, ani słowa więcej... Odpowiedz Link
monia.i Re: Garbeć 30.12.06, 00:32 Dobrze - to ja też nie podejmę - bo szkoda miłego wątku. Ale tutaj pozwolę sobie napisać, że jestem kapeńkę zdegustowana Odpowiedz Link
jutka1 Re: Garbeć 30.12.06, 07:52 Chcialabym sie wyzalic i poskarzyc. W samolocie zarazilam sie od kogos, i teraz kaszle, kicham i mam dreszcze. Za chwile odpelzne na drugie pietro do sypialni. I mam nadzieje, ze odespie i juz bedzie dobrze. )) J. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Garbeć 30.12.06, 09:26 A ja się skarżę, że kiedy nocka jest i słodko śpię forum dopiero ożywa Odpowiedz Link
skynews Re: Garbeć 30.12.06, 12:36 To jest nie fair - to jest skradziony wątek Verbeny pt. "Kozetka - odswiezona", służący właśnie do narzekań Enjoy it ! Odpowiedz Link
mantra1 Re: Garbeć 30.12.06, 12:46 skynews napisał: > > To jest nie fair - to jest skradziony wątek Verbeny pt. "Kozetka - odswiezona", > służący właśnie do narzekań **** A fcale bo nie! To jest wątek do osobistych wycieczek i pyskówek, zaśmiecających inne wątki. Kozetka Verbeny służy do wydawania stricte indywidualnych i nie skierowanych pod niczyim adresem jęków ) Odpowiedz Link
skynews Re: Garbeć 30.12.06, 12:57 Mantra, jeszcze napisz tylko do kompletu kto robi osobiste wycieczki i pyskówki - czekam z niecierpliwością)) Enjoy it ! Odpowiedz Link
mantra1 Re: Garbeć 30.12.06, 13:17 A po co mam pisać? Koń, jaki jest każdy widzi. Wydaje mi sie, że założeniem tego wątku jest właśnie to, by czynić to tu, a nie gdzie indziej? Czy się mylę, Zbychu? Odpowiedz Link
skynews Re: Garbeć 30.12.06, 13:28 Aha, dobre, doskonale wręcz..."koń, jaki jest każdy widzi" - ma raczej widzieć jak ty chcesz albo inaczej jak jakiś facecik ma problemy być mężczyzną to trzeba mu najlepiej okazywać...litość - kobiece serduszka robią to całkiem nieźle))))))) Enjoy it ! Odpowiedz Link
mantra1 Re: Garbeć 30.12.06, 13:38 skynews napisał: > Aha, > dobre, doskonale wręcz..."koń, jaki jest każdy widzi" - ma raczej widzieć jak ty chcesz **** Cytując to znane hasło encyklopedyczne Chmielowskiego miałam na myśli to, że każdy może sobie _sam_ zobaczyć tego konia własnymi oczami. A czy zobaczy rączego rumaka, czy wyleniałego perszerona to juz jego problem. > albo inaczej jak jakiś facecik ma problemy być mężczyzną to trzeba mu > najlepiej okazywać...litość - kobiece serduszka robią to całkiem > nieźle))))))) **** Jak "jakiś facecik" ma problemy z męskością, to chyba jednak lepsza byłaby kozetka Verbeny. Tam utulą - tu, zgodnie z przeznaczeniem wątku, można liczyć raczej tylko na obrzucenie "garbeciem". Czy już widzisz różnicę? ) Odpowiedz Link
skynews Re: Garbeć 30.12.06, 13:57 Dokładnie, problem tylko w tym że właśnie założyciel wątku ma wyjątkowe skłonności do, jak napisałaś, "osobistych wycieczek i pyskówek" oraz "zaśmiecania" nawet całego forum rożnymi "guciami", "puciami", "dobruciami" i innym bla, bla...,nawet swój watek zaśmiecił w przypływie emocji - później chciał żeby to Admin wykasował)) Kiedyś Antyproton świetnie podsumował tego typu wyczyny: "A ja proponuje założyć watek pt. "Poranne sprostowania po zakropionych nocnych markach" z podtytułem : "Rozmowy z kacem" ." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12248&w=43415010&a=43418930 Enjoy it ! Odpowiedz Link
joujou Re: Garbeć 30.12.06, 14:55 Sky,nie szkoda Ci czasu na net i chandryczenie się z Mantrą? Proponuję spacer...Chętnie obejrzę zdjęcia przez Ciebie zrobione.Tym bardziej ,że nie szybko będę miała okazję być w górach,a Ty tam właśnie jesteś. Dodam tylko,że nie ma tu złośliwego podtekstu. Odpowiedz Link
skynews Re: Garbeć 30.12.06, 15:09 Joujou, wróciłem wczoraj na chwile do domu - opuściłem towarzystwo bo trochę nieciekawie się zrobiło: w górach jest za mało śniegu żeby można było jeździć na nartach - 20 cm to mało, kamienie wystają - zbyt niebezpiecznie a poza tym pogoda nieciekawa, szaro, pada niekiedy i wiatr. Zdjęcia byłyby zbyt szare i ciemne - myślę że się to zmieni wkrótce. Dzisiaj wieczorem lub jutro rano wracam na Sylwestra Nie chandryczę się z Mantra - to są fascynujące, przynajmniej dla mnie rozmowy Enjoy it ! Odpowiedz Link