Gość: Gabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 15:24 Naszło mnie to określenie Lennona po wykonaniu w dniu dzisiejszym: prania, gotowania, zmywania, odkurzania, sprzątania, zakupów brania i po umyciu czwartego okna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malvvina Re: Kobieta murzynem tego świata 21.11.03, 15:26 :-) jasne ale jednej zadroszcze (bo nia nie jestem i juz nie ma szans bym zostala - nie spelniam warunkow :-) to Angela D. tu bym sie zgodzila na te kondycje ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
riada Re: Kobieta murzynem tego świata 21.11.03, 15:30 czule rzecze mąż do żony: uprasujże kalesony, na to żona jak z kopyta, grzecznie męża się zapyta: Mężu drogi, tak niebogi, czy wyrosły z ramion nogi? mąż zaś rzecze ku uciesze, iż ma nogi do podłogi, zaś u ramion mu wyrasta, coś co wyrwać może chwasta wtedy to kobita z hukiem, przyłożyła chłopu w du.. ..chu jej przyznałam rację Niechaj żyje żeńska nacja riada alias widza Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Kobieta murzynem tego świata 21.11.03, 15:36 "Słuchaj - uderz męża w mordę I wybiegnij w noc pod gwiazdy, Pomyśl o mnie, przedstaw sobie Mnie, strasznego chłopca z Łodzi! Bo ja krzyczę tam z tęsknoty I wytężam senne oczy, I zgarbiony, siedzę, piszę, Piszę groźny list do ciebie!" Odpowiedz Link Zgłoś
riada Re: Kobieta murzynem tego świata 21.11.03, 15:42 ja się boję w nocy chodzić, skąd ja wiem, o co ci chodzi chłopa mam ja niewinnego, nie zamienię na innego Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Kobieta murzynem tego świata 21.11.03, 15:53 "Wtedy, dziewczę, przyznam z miejsca, Że "Kopciuszek" to nie knajpa, Ale bajka czarodziejska, Najpiękniejsza w świecie bajka." i zmykam zmykam na piwo... dosc Tuwima:) Odpowiedz Link Zgłoś
riada Re: Kobieta murzynem tego świata 21.11.03, 16:01 pantofelka ja zgubiłam, pantofelka - co ja gadam, toż to przecież szpila taka, co przygwoździć ma chłopaka (a ameba to nie ryba co po oceanie pływa) przyjemnego piwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Kobieta murzynem tego świata IP: *.adsl.navix.net 21.11.03, 17:17 jest dokladnie jak mowisz. lennon-expert ci to mowi. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Re: Kobieta *Murzynem* tego świata 21.11.03, 17:35 Lennon, Lennon....? Czy to ten facet, który śpiewał: "Imagine no possessions I wonder if you can" jednocześnie procesując się ze swoim (byłym) najlepszym przyjacielem o kasę? Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Kobieta *Murzynem* tego świata 21.11.03, 17:39 chcialabym wiedziec co ma jedno z drugim wspolnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Kobieta *Murzynem* tego świata IP: *.adsl.navix.net 21.11.03, 17:41 nareszcie malwina po mojej stronie, juhu !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Kobieta *Murzynem* tego świata 21.11.03, 17:42 goraczki ci trza Jedrus zeby na oczy przejrzec ? > nareszcie malwina po mojej stronie, juhu !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Kobieta *Murzynem* tego świata 21.11.03, 17:43 5 kiwi dziennie i to juz ! execution ! Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Co ma wspólnego? 21.11.03, 17:48 Nic, chciałem tylko zdenerwować naszego lokalnego Imagine. Ja tam nie oczekuję, żeby drogowskaz poszedł do miasta... Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Co ma wspólnego? IP: *.adsl.navix.net 21.11.03, 18:31 hej, mk, a nie przypadkiem ... globalnego ? lubie jak sie do mnie odzywasz. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Globalny czy lokalny 22.11.03, 03:57 FP to taki nasz grajdół, więc 'lokalny' chyba na miejscu. Choć geograficznie to różnie bywa. Cieszę się, że lubisz - żałuję, że tak rzadko mam cokolwiek do powiedzenia. Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Globalny czy lokalny IP: *.adsl.navix.net 22.11.03, 04:32 o mk, myslalem ze mnie unikasz za moje wczesniejsze, niewybredne ataki na Ciebie. chce Cie zapewnic, to juz jest przeszloscia. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf hihihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 12:39 deklaracje maligniane... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Kobieta *Murzynem* tego świata IP: *.adsl.navix.net 21.11.03, 17:40 to chyba ten sam, ale nigdzie nie jest powiedziane, ze mamy pozwolic sie okradac, nawet jesli wierzymy w slowa "Imagine" Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Kobieta murzynem tego świata IP: 213.77.25.* 21.11.03, 18:58 a najlepsze z tego jest, że większość z tych rzeczy, które wymieniłaś trzeba codziennie powtarzać ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf hihi ;) RR, co Ty, dziecię, opowiadasz? ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 19:36 co z tej listy codziennie robisz? :D czyście tam na tym Ślunsku kompletnie powariowali? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: hihi ;) RR, co Ty, dziecię, opowiadasz? ;D IP: 213.77.25.* 21.11.03, 19:43 prania - raz na tydzień, czasem 2 razy gotowania - kiedy włączam gaz na kuchence to już jest gotowanie ;)) zmywania - no codziennie brr odkurzania - dywany raz na tydzień, a odkąd kopalnia Gliwice zrezygnowała z koksowni to i się nie kurzy jak dawniej sprzątania - to zależy, bo jak ja cokolwiek robię to zrobię wokół siebie niemiłosierny burdel a potem muszę go zbierać do kupy zakupów brania - zakupy idąc do sklepu (5 minut tam i z powrotem ;)to też jeden litr mleka albo 2 bułki umyciu czwartego okna - raz na pół roku, bo mi się nie chce o nawet się zsolidaryzować nie dasz ! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: hihi ;) RR, co Ty, dziecię, opowiadasz? ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 19:53 Zauważ ciekawą rzecz - kurz widać lepiej "za dnia". Rozwiązanie problemu: nie siedzieć w domu przed zmierzchem. No, jak Tobie się po 2 bułki opłaca wybierać na zakupy, to Ty faktycznie jesteś nieobijalska ;) Jednakowoż , jeśli 2 bułki to "zakupy", to zgódźmy się może, ze jesteś tylko Murzynek a nie zaraz Murzyn, taki nieduży ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: hihi ;) RR, co Ty, dziecię, opowiadasz? ;D IP: 213.77.25.* 21.11.03, 20:17 Gość portalu: gf napisał(a): > Zauważ ciekawą rzecz - kurz widać lepiej "za dnia". Rozwiązanie problemu: nie > siedzieć w domu przed zmierzchem. a ja mam połowę okien w dodatku od dość ruchliwej ulicy to się kurzy brrr > > No, jak Tobie się po 2 bułki opłaca wybierać na zakupy, to Ty faktycznie jesteś > > nieobijalska ;) > mówiłam, że po bułki mam 5 minut w dwie strony ;) niemal rękę z balkonu wyciągnąć. A co do obijania, to obijam się czasem o różnych ludzi. > Jednakowoż , jeśli 2 bułki to "zakupy", to zgódźmy się może, ze jesteś tylko > Murzynek a nie zaraz Murzyn, taki nieduży ;)))))))) murzynek bambo w gliwicach mieszka czarne ma włosy ten nasz koleżka nie wkuewa wcale przez całe ranki ze swej murzyńskiej pięknej czytanki opcjonalnie może być o dołowym co z szychty wrócił, lepszego murzynka nie trzeba a ja byłam kiedyś na dole, wowo co na przeżycie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend murzynku bambo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 22:38 choćbyś miała tylko minutę po bułki, to i tak kto poważny idzie po 2 bułki? hihi ;)))))) a gdzie byłaś na dole? tylko cię windą powieźli, czy też na kolanach łaziłas po takich klaustrofobicznych korytarzach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Kobieta murzynem tego świata 21.11.03, 22:40 Gość portalu: Gabi napisał(a): > Naszło mnie to określenie Lennona po wykonaniu w dniu dzisiejszym: prania, > gotowania, zmywania, odkurzania, sprzątania, zakupów brania i po umyciu > czwartego okna. XXXXXXXXXXXXXXXXXX no i jeszcze wykomp sie brudasie.przejrzysz na oczy ze nie jest tak zle. Odpowiedz Link Zgłoś
seksuolog Kobieta osłem tego świata? 22.11.03, 06:46 Gość portalu: Gabi napisał(a): > Naszło mnie to określenie Lennona po wykonaniu w dniu dzisiejszym: prania, > gotowania, zmywania, odkurzania, sprzątania, zakupów brania i po umyciu > czwartego okna. Jestes samotna czy nie? Jesli nie jestes samotna to dlaczego robisz to wszystko sama? A jesli jestes samotna to masz cos za cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Kobieta samowystarczlną jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 13:15 oprócz czynności, które juz wymieniłam, kobieta potrafi gwózdz wbić nie tylko do trumny, wymienić koło.. itd. itp. a nawet zaspokoić się całkiem niezle. Dzieci też może mieć bez większego udziału... Czy tak jest tez na odwrót? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Kobieta samowystarczlną jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 13:19 A nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro potrafię wbić gwódź i zaspokoić się sam IP: *.future-net.pl 22.11.03, 14:20 lecz nie muszę tego robić, kiedy mam do dyspozycji kobietę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Kobieta jest do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 15:07 dyspozycji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Kobieta jest do dyspozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 15:11 a może do pozycji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: Kobieta jest do dyspozycji IP: *.future-net.pl 22.11.03, 15:14 myślę,że w stosunkach z mężczyznami jest najczęściej... w opozycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Kobieta jest w stosunkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 15:25 podległych i do mężczyzny i do pozycji...opozycja nie wchodzi w grę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro a to co teraz wyprawiasz, nie jest opozycją? n/t IP: *.future-net.pl 22.11.03, 15:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: a to co teraz wyprawiasz, nie jest opozycją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 15:32 a co ja takiego złego robię, proszę pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro nie każda opozycja musi być zaraz zła n/t IP: *.future-net.pl 22.11.03, 15:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: nie każda opozycja musi być zaraz zła n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 15:40 słowo "wyprawiasz" ma dla mnie negatywny kontekst. dziewczynka została skarcona i ma wracać na swoje miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro jesteś tym co myślisz IP: *.future-net.pl 23.11.03, 09:30 a mnie "wyprawiasz" kojarzy się z czymś uroczystym, mogą to być imieniny,urodziny,zaręczyny,ślub,lub inna imprezka... "Słowa,których używasz,aby opisać i okreslić swoją rolę,w znacznym stopniu wpływają na sposób, w jaki ją wypełniasz" David Molden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: jesteś tym co myślisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 13:40 zgadzam się z tym, ale nie zmienia to faku, ze popełniłeś moim zdaniem małą niezręczność, którą puszczam w niepamięć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: jesteś tym co myślisz IP: *.future-net.pl 23.11.03, 15:16 z góry dziękuję za wyrozumiałość i przy kolejnych...łatwiej nauczyć się sprytnych trików niż dobrych manier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro dożyliśmy czasów, w których marzenia sie spełniają IP: *.future-net.pl 22.11.03, 10:21 nawet te najbardziej dziwaczne Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Kobieta murzynem tego świata 22.11.03, 10:35 Pranie - jest pralka gotowanie - toz to czysta przyjemnosc zmywanie - zmywarka odkurzanie, e, da sie przezyc sprzatanie - da sie przezyc, trzeba sobie dobrze przestrzen zorganizowac zakupy - trza albo kupowac hurtem, albo wrecz przeciwnie, zeby starczylo na jeden dzien Okna... raz na pol roku mozna sie przemeczyc P.S. Myslisz, ze tylko kobiety wykonuja te czynnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Kobieta murzynem tego świata IP: 213.77.25.* 22.11.03, 13:53 P.S. Myslisz, ze tylko kobiety wykonuja te czynnosci? tak, a Wy jesteście wstrętniutkie szowinistyczne świnki ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro praca kobiet w domu ogranicza... ich bezrobocie IP: *.future-net.pl 22.11.03, 14:16 gdyby pozbawić płeć żenską niemalże monopolu na wykonywanie czynności o których mowa w tym wątku, bezrobocie wśród kobiet przyjęłoby niewyobrażalne rozmiary, przynajmniej w krajach takich jak nasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: praca kobiet w domu ogranicza... ich bezroboc IP: 213.77.25.* 22.11.03, 16:03 a co ma bezrobocie do zajmowania się domem. Przecież Polska to nie Szwecja gdzie za to się płaci. A bezrobocie w postaci gospodyń domowych na pełnym darmowym etacie to ukryte bezrobocie, które i tak jest. a co do domu, to rzeczywiście, jest tyle udogodnień, że wcale to zajmowanie się domem nie jest straszne. No, chyba, że ktoś jest obrzydliwym pedantem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: praca kobiet w domu ogranicza... ich bezroboc IP: *.future-net.pl 23.11.03, 15:28 no nie, kobiety z wolnymi mocami przerobowymi, gdyby tylko je ujawniły, zaraz zostałyby wysłane do pracy przez mężów... zwiększając tym samym podaż rąk do pracy; co do drugiej kwestii; wystarczy mieć obrzydliwego lenia Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Kobieta murzynem tego świata 22.11.03, 14:27 Dlaczego wstretne?? Swinki sa fajne, a ze szowinistyczne - drobiazg :") Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Kobieta murzynem tego świata 22.11.03, 14:32 z doswiadczenia : zadeklarowany "feminista" sprzatajaco-prasujacy jest najgorszym rodzajem macho ukrytym pod plaszczykiem dyskursu intelektualnego. brrr ci ktorzy robia nie mowia o tym i zwlaszcza nie posluguja sie tym jako argumentem (bo to ze ja nie umiem szydelkowac nie znaczy ze wszystkie malwiny nie potrafia) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Kto to jest ten Dyskurs? 22.11.03, 17:54 I dlaczego nosi płaszczyk. Pozdrawiam, mk. (macho pod płaszczykiem lenistwa) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Kto to jest ten Dyskurs? 22.11.03, 18:44 jak ci ten Dyskurs przeszkadza to masz jedno wyjscie : nie czytac nie odpisywac a nawet lepiej : ignor M. (zniecierpliwiona) > I dlaczego nosi płaszczyk. > > Pozdrawiam, > > mk. (macho pod płaszczykiem lenistwa) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Maakabraa... Typ zmywający? 22.11.03, 18:52 Nie mogę wiedzieć, czy mi się podoba, czy nie podoba, skoro nie wiem, o co tak naprawdę chodzi. Ani o co chodziło Lennonowi, ani co tak naprawdę masz na myśli Ty. O zrozumieniu Imagine dawno przestałem już marzyć. Odezwałem się tym razem (wyjątkowo) nie mając nic szczególnego do powiedzenia, tak z czystej życzliwości wobec Twojej internetowej osoby. A tu takie traktowanie!? Cóżem uczynił, że zamknęłaś mnie w zamrażalniku na tak długo? Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Maakabraa... Typ zmywający? 22.11.03, 20:13 to ty najlepiej sobie pomilcz i z roza i "dorobkiem" przyjedzcie nogi wymoczyc w zupie cieplej raz na dobre zrozumiesz bo widze ze ci aspektow realowych brak jak ..nie wiem co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Kobieta murzynem tego świata IP: 213.77.25.* 22.11.03, 16:00 to prosiaczki są fajne, a świnki.. hm, ja nie lubię ich nawet na talerzu, wolę krówki Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Kobieta murzynem tego świata 22.11.03, 17:13 No ale swinki to troche wieksze prosiaczki, prawie to samo :"P Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Kobieta murzynem tego świata 22.11.03, 17:55 kwieto napisał: > No ale swinki to troche wieksze prosiaczki, prawie to samo :"P hm nie wiem co powiedzieć zaraz coś wymyślę że kilogram żywca kosztuje przeciętnie 3 zł, a prosię około 80zł. Przy wadze prosięcia góra 15 kg bo potem już jest warchlakiem cena kg prosięcia wynosi 5,33zł. Prawie 2 razy tyle. o ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu oo, to tak na temat 22.11.03, 18:26 www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=631&w=9165413 Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: oo, to tak na temat 23.11.03, 11:24 No widzisz, swinki sa fajne :"P A skad wiesz kiedy sie konczy prosiaczek a zaczyna swinka? Bo mniel kosztuje per kilogram? Eeeee Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: oo, to tak na temat 23.11.03, 16:29 kwieto napisał: > No widzisz, swinki sa fajne :"P > A skad wiesz kiedy sie konczy prosiaczek a zaczyna swinka? Bo mniel kosztuje pe > r kilogram? > Eeeee wtedy się kończy prosię gdy przestaje się prosić a zaczyna świnić Odpowiedz Link Zgłoś
acja_izmu Re: Kobieta murzynem tego świata 23.11.03, 12:17 r.richelieu napisała: > hm > nie wiem co powiedzieć > zaraz coś wymyślę > że kilogram żywca kosztuje przeciętnie 3 zł, a prosię około 80zł. Przy wadze > prosięcia góra 15 kg bo potem już jest warchlakiem cena kg prosięcia wynosi > 5,33zł. Prawie 2 razy tyle. > o > ;DD > Oczyma duszy już widzę takiego delikwenta na gorącym uczynku złapanego, to jest w momencie przeprosiaczania/przewarchlaczania - przypuśćmy że połówka z pyskiem załapała się już na warchlaka, a reszta jeszcze prosięciem biega...Ot, dramat...Prosię ze świńskim ryjem... -- Poczciwe dziewczę pracując na poczcie w dziale od paczek gryzło paznokcie z nudów, do tego chudło budząc się jeno na słowo "pudło" Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Kobieta murzynem tego świata 23.11.03, 16:31 a więc proszę ze świńskim ryjem jest gorsze niż nicniepowiedzenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś