alina.walkowiak 28.03.09, 22:39 Czy ktoś wie, na czym dokładnie polega? Poczytałam trochę w internecie, ale tu są same ogólniki, z których w gruncie rzeczy niewiele wynika. Może ktoś podzieli się doświadczeniem, jak taka terapia wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elzbieta007 Re: Terapia psychodynamiczna 28.03.09, 23:00 Jak to psychoterapia, czyli leczenie rozmową. Przytaczanie założeń teoretycznych, na których opiera się ten rodzaj psychoterapii, byłoby utrudnione, więc, upraszczając, celem tej psychoterapii jest rozpoznanie i rozwiązanie przez Ciebie Twoich konfliktów wewnętrznych. Ich źródło najprawdopodobniej leży w dzieciństwie, a skutkują one objawami nerwicowymi. Jeśli masz jakieś bardziej szczegółowe pytania, to napisz mi na priva albo przenieś się inne forum (np.: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48485). Odpowiedz Link Zgłoś
only_isabelle Re: Terapia psychodynamiczna 29.03.09, 09:07 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=73421 Odpowiedz Link Zgłoś
alina.walkowiak Re: Terapia psychodynamiczna 29.03.09, 12:04 Dzięki, zameldowałam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
alina.walkowiak Re: Terapia psychodynamiczna 04.04.09, 10:51 Zapraszasz mnie na forum, przyjmujesz, a później jakaś blokada bez powodu i słowa wyjaśnienia. Wysłałam trzy maile w tej sprawie i zero odzewu. Tak się nie traktuje ludzi. Przykra sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
only_isabelle Re: Terapia psychodynamiczna 04.04.09, 11:40 Alinko, przepraszam, jestem już dostępna, nie wiem co się dzieje, ale mam Ciebie na liście i w poczekalni jednocześnie, spróbuję usunąć Ciebie i znowu wpisać, może to wina systemu, daj znać, jak mi poszło Odpowiedz Link Zgłoś
only_isabelle Re: Terapia psychodynamiczna 04.04.09, 11:42 wpisałam Ciebie na listę i wysłałam ponownie zaproszenie, nie wiem już sama, daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
alina.walkowiak Re: Terapia psychodynamiczna 04.04.09, 13:46 Ufff... co za ulga :) Udało się! Jestem :) Przepraszam, ale najpierw myślałam,ze to problem techniczny, później zwątpiłam. Przez kilka dni nie mogłam wejść pomimo tego, że na innych forach logowałam się bez problemu. Ciesze się, że wszystko w porządku i przepraszam, że źle osądziłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
only_isabelle Re: Terapia psychodynamiczna 04.04.09, 15:00 hej, a ja miałam mały kosmos w domu i brak czasu :-( Odpowiedz Link Zgłoś