Gość: js IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.03, 22:32 Sądzę, że w granicach 21% O2, 78% N, 0,5 CO2, plus jakieś metale ciężkie... Kto się ze mną zgodzi :))))? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: js.. Re: Atmosfera forum. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.03, 22:36 No cięzkie, i czasem więcej niż 0,5 %, prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Atmosfera forum. IP: *.tmxnet.pl / 195.117.238.* 06.12.03, 22:44 jestem tu po raz pierwszy, przeglądam te różne wątki, ale musze powiedzieć, że bardzo mi się tu podoba. Tlenu jednak dałabym więcej:-), tu się dobrze oddycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend to sa dolne stany średnie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 23:10 poczekaj, poczekaj - jeszcze wróci naprawdę fajne ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js. Re: Atmosfera forum. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.03, 22:55 nie wiem. Ale biorąc pod uwagę wirtualność świata...spięcia w komputerach dostarczyłyby ozonu. A jak daleko od powierzchni jesteśmy? Cięzko jest trafic na ozon... poza tym jest trujący. Nie widziałem, przynajmniej nie taki, który byłby ozonem nawet w internecie Brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
yagnieszka Re: Atmosfera forum. 06.12.03, 22:57 Czy smierc Kioto Accord wplynie na procenty tego, czym oddychamy na Forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js. Re: Atmosfera forum. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.03, 22:59 to zależy od objętości, i masy Kioto, umiejscowienia, oraz składu jakościowego ekosystemu. Kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Atmosfera forum. 06.12.03, 22:58 Iiii, to grozi nam efekt cieplarniany, ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś
yagnieszka Re: Atmosfera forum. 06.12.03, 23:05 Chyba zapieprzylam spelling, sorry. Powinno byc Kyoto - miasto w Japonii :) W kontekscie sniegu w ogrodzie i zamarznietego stawu, perspektywa efektu cieplarnianego jakos mnie nie przeraza ale to jest myslenie bardzo lokalne - nie globalne ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Atmosfera forum. 06.12.03, 23:09 Gość portalu: Js. napisał(a): > nie wiem. Ale biorąc pod uwagę wirtualność świata...spięcia w komputerach > dostarczyłyby ozonu. Coś ty, po małej burzy na forum - od ozonu az trzeszczy, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Atmosfera forum. 07.12.03, 11:10 ja nie ;] nie N tylko N2, nie metale ciężkie tylko gazy szlachetne, i jeszcze trochę tlenków lotnych i trochę wodoru i to pomięszanie z poplątaniem - mamy miasto różnorodności :))) Pozdrawiam niedzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js. Re: Atmosfera forum. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 11:15 No fakt, chyba faktycznie N2. Aczkolwiek... jeżeli N uznać za skrót od azotu... Nie, oczywiście shame on me. N2 leży przed tlenem nawet. aix, sorry for mismatch. Odpowiedz Link Zgłoś