wichrowe_wzgorza 11.06.09, 01:35 .. nie mam pytań same przyjdą nie mam odpowiedzi one też SAME z prożni..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solaris_38 Re: p u s t ka 11.06.09, 17:23 przyj do mnie z pustki niepustej pytanie przyjdź do mnie z pustki niepełnej odpowiedz odmień przez przypadki moje istnienie niech się ze światem zmienię nie raniąc przeszłości której miejsce zajmę nie bojąc się oddać miejsca zdarzeń innym gdy przyjdzie czas *** zawsze mnie inspirujesz ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 a błedy mogą decydowac o interpretaji wiec 11.06.09, 17:41 przyjdź do mnie z pustki niepustej pytanie przyjdź do mnie z pustki niepełnej odpowiedź odmień przez przypadki moje istnienie niech się ze światem zmienię nie raniąc przeszłości której miejsce zajmę nie bojąc się oddać miejsca zdarzeń innym gdy przyjdzie czas Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza piekny wiersz o 11.06.09, 21:38 przemijaniu z próżni do prozni o ustępowaniu:) miejsca bez przepychanek Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza o d m i a n a 11.06.09, 20:17 Odmiana rzeczowniki odmieniają się przez przypadki czasowniki przez osoby ludzie odmieniają się: przez przypadki przez osoby przez siebie czasem dla siebie czasem z powodu.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza life 11.06.09, 23:05 tez lubię czytac, co piszesz i jak:) dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
bachulda Re: life 13.06.09, 07:10 nie zrozumie sie" pustki" bez "pustki" <przychodzi do nas < kiedys odejzie? Odpowiedz Link Zgłoś
bszalacha Re: life 13.06.09, 15:43 Głównie "z powodu siebie".Żyjemy dzięki innym.Idż do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 pustka, próżnia... 13.06.09, 14:35 pięknie piszecie :) i wiele prawdy w nich jest... i ciągle pytania, dlaczego? Istnienie – ks. Jan Twardowski Życie to ciągła męka istnienia Idąc w głąb jego tak bez sumienia Drążymy w sobie gwóźdź nieprzeżarty Patrzymy w obraz ten nic nie warty Ciągłe pytania dręczą serc głosy A my na przekór chwytamy losy Jednemu szczęście drugiemu pech Dany jest w darze cudowny blef Lecz cóż to nagle serce zabiło Ostatnim tchnieniem ziemię zabiło Nie warte życie nie warta śmierć Ważne jest tylko to co dziś jest. Odpowiedz Link Zgłoś
taim_terrae Re: p u s t ka 14.06.09, 04:10 ISTNIENIE Mam początek, a nie mam konća Istnieję po dziś dzień W swym świecie bólu i rozpaczy Istnieję nieprzerwanie W nieskończoności bytu isnienia Istnieję!? Ale po co ?! Ach czy nie da się nie istnieć? Nie ! przetrwa umysł, który błądzi po Bezładzie nieskończonego raju? Czym jest nieskończony raj pustki wszechświata ? Istnieję, Trwam... Niczym czas w niczym, bom jest w swej istocie.. Odpowiedz Link Zgłoś
bachulda Re: p u s t ka 14.06.09, 08:36 <Czasem pojawia sie w Nas istnienie jakby bez istnienia. <Taka chwila odretwienia Takie duze NIC.. Odpowiedz Link Zgłoś