c2h5ohhh 14.06.09, 13:08 na czym polega jego (jej?) problem? zwichrowane dzieciństwo? braki emocjonalne czy tylko zwykłe skrzywienie psychiki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco-flanell Re: k-57 14.06.09, 13:42 Jest to badzo chory psychicznie osobnik. On tu kiedys buszowal przed laty, teraz jest nie lepiej a moze nawet gorzej. Nie warto go czytac, bo on jest chory. On klepie bez konca jak mantre to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
babushka :) 14.06.09, 15:25 O jak byloby idealnie, gdyby każdy przyjrzał się wlasnym skrzywieniom, bo zdradzę [w tajemnicy (:D)], że każdy je posiada. Niedostowanie krzywizn i ich różnorodność powoduje ścięcia, hahahaha Skrzyżowania. Nieporozumienia i kłotnie... Można jednak wyjść na prostą...:) Odpowiedz Link Zgłoś
coco-flanell Skrzywienia 14.06.09, 15:30 Ciebie tez pamietam z przed paru lat. jakos tak kumalas sie wtedy z k-57, wtedy uzywal innego nicka. To prawda skrzywienia mamy wszyscy, ale to nie upowaznia nikogo aby wyzywac ludzi i wyzywac sie nad nimi. Moze tobie odpowiada ta wiejszczyzna i powiew swiezego gnoju, ale to raczej nalezysz ty, do tych nielicznych wyjatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
babushka Re: Skrzywienia 14.06.09, 18:37 coco-flanell napisała: > Ciebie tez pamietam z przed paru lat. jakos tak kumalas sie wtedy z > k-57, wtedy uzywal innego nicka. > > To prawda skrzywienia mamy wszyscy, ale to nie upowaznia nikogo aby > wyzywac ludzi i wyzywac sie nad nimi. Moze tobie odpowiada ta > wiejszczyzna i powiew swiezego gnoju, ale to raczej nalezysz ty, do > tych nielicznych wyjatkow. sama lejesz blotem, trudno:) W zyciu bardzo wazne ejst mieć dystans do siebie i tego probuje naumieć niektorych K-57... Dystans do siebie to jest to - i jednoczesnie dystans ku innym i do... Zycze Ci tego. Oraz rozpoznawania prawdziwego źrodla skrzywien:) Odpowiedz Link Zgłoś
coco-flanell Rozbrajajace! 14.06.09, 19:30 Czy to jakis uczony psycholog ci ta madrosc podpowiedzal, podczas konsulatacji, czy sama gdzies to obszarami swojej waskiej inteligencji wynalazlas? Jakiego dystansu uczy cham? I czego w koncu nauczyl ciebie ten osiol? Smutne staje sie to, kiedy chamstwu i wulgarnosci, slabi ludzie ulegaja i popieraja, spokojnie patrzac i zabawiajac sie, kiedy prostak dowala ludziom swoimi wulgaryzmami. Forum jest jak ulica w miescie i napadanie na ludzi nazywa sie bandytyzmem. I tu nie ma wielkiej roznicy, czy napadnie na ciebie zbok w cichym zaulku, czy tu na forum, obrazajac cie i wyzywajac od najgorszych slowami z rynsztoku! To zwykly bandytyzm. I ktos komu schlebia taki rynsztok, pewnie w tym rynsztoku zyje, nie znajac nic lepszego. Proby zabanowania pernamentnego tego zboczka byly juz dawno podejmowane. Lecz z wlasnych informacji wiem,ze jego ruchome IP bylo przez jakis czas trudne do zablokowania. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Rozbrajajace! 14.06.09, 20:39 coco-flanell napisała: > Czy to jakis uczony psycholog ci ta madrosc podpowiedzal, podczas > konsulatacji, czy sama gdzies to obszarami swojej waskiej > inteligencji wynalazlas? Niech to pozostanie tajemnicą :))) > Jakiego dystansu uczy cham? I czego w koncu nauczyl ciebie ten > osiol? Dystansu uczy życie przede wszystkim... Pokora wobhec niego ( pisząc oń mam na myśli życie) > Smutne staje sie to, kiedy chamstwu i wulgarnosci, slabi ludzie > ulegaja i popieraja, spokojnie patrzac i zabawiajac sie, kiedy > prostak dowala ludziom swoimi wulgaryzmami. Owszem, jestem słaba. dlatego nie kpię innych i nie mam śmiałości pouczać innych, ni oceni8ać po pozorach... Znam wielu wyrafinowanych chamów, których nikt z powodu gładkości wyrażania się o chamstwo nie posądzi, a jeszcze przyklaskuje temu chamstwu;) > Forum jest jak ulica w miescie i napadanie na ludzi nazywa sie > bandytyzmem. Ty mnie też napadasz i osądzasz, wczytaj się w to, co piszesz! I tu nie ma wielkiej roznicy, czy napadnie na ciebie > zbok w cichym zaulku, czy tu na forum, obrazajac cie i wyzywajac od > najgorszych slowami z rynsztoku! To zwykly bandytyzm. z rynsztoka:) tak poprawniej.... > I ktos komu schlebia taki rynsztok, pewnie w tym rynsztoku zyje, nie znajac nic lepszego. Prosze o wyjaśnienie?:) Może wiesz coś więcej niż ja, zapewne, skoro tak twierdzisz:) > > Proby zabanowania pernamentnego tego zboczka byly juz dawno > podejmowane. > Lecz z wlasnych informacji wiem,ze jego ruchome IP bylo przez jakis czas trudne do zablokowania. Dziękuję za informacje, nie pracuję w kontrwywiadzie:) Cmok, Flanelko:) < mrug> Odpowiedz Link Zgłoś
coco-flanell Re: Rozbrajajace! 14.06.09, 21:59 wichrowe_wzgorza napisała: > coco-flanell napisała: > > > Czy to jakis uczony psycholog ci ta madrosc podpowiedzal, podczas > > konsulatacji, czy sama gdzies to obszarami swojej waskiej > > inteligencji wynalazlas? > > Niech to pozostanie tajemnicą :))) Rozmiar twojego dildos, moze byc twoja tajemnica, dzis latwo sprawdzic, kto ci mozdzek prasuje.> > > > Jakiego dystansu uczy cham? I czego w koncu nauczyl ciebie ten > > osiol? > > Dystansu uczy życie przede wszystkim... Pokora wobhec niego ( pisząc oń mam na > myśli życie) I tu jest moment wart tej calej dyskusji, oprocz faktu fatalnej skladni gramatycznej, pokory wobec czego? I zadalas sobie choc raz pytanie nad forma w jakiej on to robi? Czy jak ktos obrazalby tutaj na forum twoja siostre, czy dziecko, potracil na ulicy kogos bliskiego, tez bys mowila o pokorze wobec zycia? Tez bys stala bezradnie, jak ciele? Co takiego masz tu do nauczenia? Akceptacji dziczyzny i zwyrodnienia? To moze powiedz od razu, ze tu chodzi o pokore wobec malpy wypuszczonej na wolnosc z ZOO, bo na takim poziomie sie ow samiec znajduje. Problemem tego forum jest, ze wielu boi sie narazic agresji k-57. A wina, ze on tu jeszcze pisze jest Gazety, bo nic z tym nie robi > > Smutne staje sie to, kiedy chamstwu i wulgarnosci, slabi ludzie > > ulegaja i popieraja, spokojnie patrzac i zabawiajac sie, kiedy > > prostak dowala ludziom swoimi wulgaryzmami. > Owszem, jestem słaba. dlatego nie kpię innych i nie mam śmiałości pouczać > innych, ni oceni8ać po pozorach... Znam wielu wyrafinowanych chamów, których > nikt z powodu gładkości wyrażania się o chamstwo nie posądzi, a jeszcze > przyklaskuje temu chamstwu;) Chamstwu nikt nie przyklaskuje, a zglasza, poza tym z chamami malo kto rozmawia i w koncu umieraja tzw. smiercia naturalna,czyli wynosza sie z tego forum, na inne bardziej aktualne dla ich poziomu. > > > > Forum jest jak ulica w miescie i napadanie na ludzi nazywa sie > > bandytyzmem. > > Ty mnie też napadasz i osądzasz, wczytaj się w to, co piszesz! > Napadam na ciebie? Czy mozna napasc na pupilke k-57, przeciez to taki swietny nauczyciel, ponoc nauczyl cie juz dystansu wobec zycia i pokry, ktorym to operujesz jak karate. > Odpowiedz Link Zgłoś
ka-ma-be Re: k-57 14.06.09, 17:43 Myślę, że stanowczo lepiej byłoby dla ciebie, gdybyś przyjrzał się własnym ułomnościom i zwichrowaniu psychicznemu i wreszcie coś z tym zrobił, zamiast zakładać kolejne tematy o przyczynach słabości i problemów innych. Stanowczo lepiej by ci to zrobiło w długofalowej perspektywie... Zaufaj mi i weź się za siebie, bo aż przykro patrzeć jak się męczysz sam ze sobą i miotasz nie wiedząc już co wymyśleć, by tylko zwrócić na siebie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
c2h5ohhh haaallo, tu ziemia! 14.06.09, 23:40 jestem na tym forum od dwóch dni. to mój pierwszy temat. szkoda że od razu dotyczący takiego kretynizmu. troszkę poczytałem, ale taki idiotyzm jak w/w osobnika od razu rzucił się w oczy. z ciekawości więc zapytałem. swoje zwichrowania doskonale znam. czy ja gdzies napisałem że jestem normalny?? Odpowiedz Link Zgłoś
k-58 Re: k-57 14.06.09, 21:04 Wiesz,mnie kiedys tez poraziło chamstwo tego osobnika.Ale odpuscilem sobie.Sa tu tacy ,ktorzy doszukuja sie w jego wypowiedziach"uczenia dystansu do siebie".Ja tam zadnych szczytnych celów nie widze.Widze szaraczka ktory bez tego forum żyć nie może.I tak jak znajduja sie ludzie ktorzy szukaja tu porad,tak samo sa tu tacy ktorzy tych porad uwielbiaja udzielac.I sa tacy ktorzy byc moze tylko w taki sposob jak k-57 moga za posrednictwem tego forum zaistniec.Wiec "daj se na luzik"i olej temat cieplym moczem.Bo napewno nie zmienisz jego zachowania a tylko nakrecasz go do wiekszego udzielania sie:)pozdro;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos_seal [...] 15.06.09, 02:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
k-58 Re: k-57 14.06.09, 22:03 ...... i jeszcze jedno;)Nie interesuj sie cudzymi problemami bo mozesz sie uzaleznic:)czasem wieczorami poczytuje sobie te rozne fora.I wiesz co zauwazylem.Ci ktorzy maja jakis problem opisuja go tu,a inni np.K-57 uzywaja sobie na tych "nieszczesnikach".Szkoda tylko ze taki K-57 czy jakas tam inna Leda nie zauwazaja,ze ci nieszczesnicy znikaja stad i nie wracaja.A oni tu tkwia od lat,uzaleznieni od tego pisania.Potrafia pisac nawet o pierwszej,drugiej,trzeciej w nocy....wszyscy normalni ludzie o tej porze spia.Pewnie nawet po imprezie,nawaleni jak bombowce,po powrocie do domu-zamiast do wyrka,odpalaja kompa i pisza,pisza,pisza......udzielaja porad bo tylko tu moga byc wazni.I tacy madrzy,i och i ach:)spadaj stad kotku i to szybko i nie zawracaj sobie d..y pie...mi.No chyba ze nie masz nic lepszego do roboty niz rozgryzanie psychy jakiegos tam k-57;) Odpowiedz Link Zgłoś
0n-l-0na Re: k-57 14.06.09, 23:23 Jest to ktos pozbawiony empatii. Wyzywa tu swoja agresje i sypie wulgaryzmami. W realu to pewnie jaki psychopata, ktorego wypuscili z wiezienia na permisje, bo styl jezyka ma dresiarza spod budki z piwem. Kto w realu chcialby miec z nim doczynienia? Widac swiat wirtualny jest jedyny gdzie moze zaistniec. Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 [...] 15.06.09, 01:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
c2h5ohhh Re: k-57 15.06.09, 00:26 czytając niektóre komenty aż śmiech bierze. pytałem na serio. kto nie chce niech się nie wypowiada. sądziłem,że lepiej milczeć i uchodzić za kretyna niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
komandos_seal [...] 15.06.09, 01:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromczyni_palantow posłuchajcie sobie trolle forumowe - to o was! 16.06.09, 19:07 teledyski.onet.pl/10172,5071142,teledyski.html posłuchajcie trolle, wiele tu o was... www.opluj.pl to wasza strona palanty wypaczone Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: posłuchajcie sobie trolle forumowe - to o was 16.06.09, 20:07 Komu K57 przeszkadza, to miał rację Odpowiedz Link Zgłoś
bachulda Re: posłuchajcie sobie trolle forumowe - to o was 16.06.09, 21:50 chyba najbardziej osobie,która to stwierdziła.;) Odpowiedz Link Zgłoś
spotkanie_z_diablem Re: posłuchajcie sobie trolle forumowe - to o was 16.06.09, 22:42 pogromczyni_palantow napisała: > teledyski.onet.pl/10172,5071142,teledyski.html > posłuchajcie trolle, wiele tu o was... > > www.opluj.pl > to wasza strona palanty wypaczone a ty pogromczyni jeszcze nie spisz? marsz do łóżeczka, ale już! bo rękawki na pleckach zawiąże, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
pogromczyni_palantow Re: posłuchajcie sobie trolle forumowe - to o was 16.06.09, 23:49 spotkanie_z_diablem napisał: > pogromczyni_palantow napisała: > > > teledyski.onet.pl/10172,5071142,teledyski.html > > posłuchajcie trolle, wiele tu o was... > > > > www.opluj.pl > > to wasza strona palanty wypaczone > > a ty pogromczyni jeszcze nie spisz? marsz do łóżeczka, ale już! bo rękawki na p > leckach zawiąże, hehe... pogromczyni musi być zawsze w pogotowiu, bo licho (czytaj: palanty) nie śpi (nie śpią) hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś