gosiaczek10_8 08.08.09, 02:34 jestem z mężatym facem od roku czasu. Bardzo się w nim zakochałam, on "ponoć" też.Nie wiem co teraz robić? nie chce go zostawiać, ale ten związek chyba też nie ma sensu... co mam robić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: i co teraz?! 08.08.09, 07:48 A co? Pan obiecywał, że TERAZ znalazł tę jedyną w tobie i się rozwiedzie czy też bzykał cię, bo "zona nie rozumie", ale nie rozwiedzie się, bo "dla dobra dzieci muszą być razem"? Który z tych banałów łyknęłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
by_witch Gosiaczek i prosiaczek. 08.08.09, 09:56 Sorry, ale rece opadaja. Mialas jakas matke w domu,ojca, jakas rodzine. Nigdy nikt z rodziny nie powiedziela ze nie wchodzi w cudzy dom z brudnymi butami. Ze facet, ktory zdradza swoja zone to zwykla swinia? Nie zal ci tej kobiety, ktora nic nie wie, a co by sie stalo gdyby sie dowiedziala? I ty sie do tego wszystkiego przyczyniasz. Ale nie martw sie zycie ma to do tego, ze rachunki kiedys beda wyrownane. Wtedy bedziesz wiedziala za co. Odpowiedz Link Zgłoś
zmija_zygzakowata Re: i co teraz?! 08.08.09, 12:07 A jego mąż wie o waszym romansie? Odpowiedz Link Zgłoś
syrena2005 Re: i co teraz?! 08.08.09, 12:18 rzuc go i daj im swiety spokuj. niech facet sobie znajdzie nastpna, a tt szukaj normalnego zwiazku, z ktorgo bedzie cos wynikac. Odpowiedz Link Zgłoś
irisarco witch...bravo 08.08.09, 14:15 by_witch napisała: Ale nie martw sie zycie ma to do tego, ze rachunki kiedys beda > wyrownane. Wtedy bedziesz wiedziala za co. Tak czarownico, trafne, zrozumiesz ty tez rachunek od zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
by_witch Re: witch...bravo 08.08.09, 15:19 irisarco napisała: > > Tak czarownico, trafne, zrozumiesz ty tez rachunek od zycia. ....... Pocieszna jestes. To ty jestes ta pania ktora maz gwalci? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta-tylko Re: witch.. 08.08.09, 18:35 Nie, ona jest ta pania, co nie bedzie lozyc na twojego bachra jak sie okaleczy... Sprawdz statystyki, ile bachorow sie okalcza i zyja 10-15 lat?? Odpowiedz Link Zgłoś
by_witch To jak ja mam to rozumieć? 08.08.09, 19:28 gazeta-tylko napisał: > > Sprawdz statystyki, ile bachorow sie okalcza i zyja 10-15 lat?? ............ To ty się juz tak okaleczył, butelką po wódce,że piszesz to z 'tej drugiej strony'? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta-tylko witch 08.08.09, 20:29 Zrozum to tak Faktura pod twoim adresem juz jest w drodze. To cie nauczy "nie pchac sie z brudnymi buciorami do innych". Odpowiedz Link Zgłoś
by_witch Gazeta. 08.08.09, 20:51 gazeta-tylko napisał: > > Zrozum to tak > > Faktura pod twoim adresem juz jest w drodze. > > To cie nauczy "nie pchac sie z brudnymi buciorami do innych". > ..... Masz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
synvia Re: witch 08.08.09, 21:28 i co to ma wspolnego z tym calym watkiem i tematem? Odpowiedz Link Zgłoś