Gość: fiufiu IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 08:53 Jaką macie opinię na temat tego kremu? Czy pomoże w walce z trądzikiem u 25latki? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J. Re: DERMEDIC Acne expert C IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.01.04, 10:10 nigdy sie nie dowiesz jesli nie sprobujesz ja wlasnie od paru dni go testuje :) i tez jestem ciekawa efektow kupilam go bo nie bylo akurat biodermine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuli Re: DERMEDIC Acne expert C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 22:44 Krem jest bardzo dobry, przede wszystkim wydajny. Jako uzupelnienie polecam Acne G, Mam go od 3 miesięcy i jesczze jest troszke w tubce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: DERMEDIC Acne expert C IP: *.gryfnet.szczecin.pl 04.02.04, 23:51 ja go używam i twierdze ze jest bardzo dobty. ladnie sie wchlania i bardzo dobrze matuje twarz.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: DERMEDIC Acne expert C IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.02.04, 09:12 krem jest super, juz na dnie mi go zostalo, cuzje ze kupie go jeszcze raz w oogle nie czuc ze ma sie jakis krem, skora jest taka jaka powinna byc do kompletu mam zamiar sobie kupic zel do mycia twarzy, jak mi sie moj obecny skonczy szkoda tylko ze nie ma tonika albo mleczka, ktora by wchodzila w sklad tej serii :(((((( a tak trzeba szukac dodatkowo jakiegos super toniku. Odpowiedz Link Zgłoś