Dodaj do ulubionych

Balsam Freemanna z kwasami

08.01.04, 09:34
Jesli nie znacie tego balsamu do ciala, to wyjasniam,ze jest to balsam
malinowy z kwasami owocowymi.Ja go widzialam w duzej butli z
dozownikiem.Niestety niz doczytalam sie ilosci tych kwasow w skladzie, ale i
tak mnie korci zeby wyprobowac. Czy ktoras z Was uzywala tego mazidla.
Ciekawa jestem czy wygladza skore chociaz troche. Czekam na opinie.
pozdrawiam
nana
Obserwuj wątek
    • Gość: Miszel Re: Balsam Freemanna z kwasami IP: *.quintiles.com 08.01.04, 10:34
      Ja używałam. I malinowego z kwasami i wisniowo-morelowego. Oba są świetne!
      Pięknie pachną, dobrze nawilżają, wygładzaja i szybko się wchlaniają.
      Malinowy jest cudny ale ciało po nim smakuje..kwaśno.Więc raczej nie na randkę;-
      )
      • nana76 Re: Balsam Freemanna z kwasami 08.01.04, 10:52
        Dzieki Miszel! To skoro smakuje kwasno, to chyba znaczy,ze troche tam tych
        kwasow wpakowali,nie?
        chyba sie skusze...
        nana
        • delie Re: Balsam Freemanna z kwasami 08.01.04, 11:21
          Hej Nana,
          Ja używałam tego balsamu jakieś 5 lat temu, wtedy gdy jeszcze nie wiedziałam,
          że w kosmetykach są "jakieś" kwasy. Balsam był super, faktycznie wygładzał i
          nawilżał, i stosowałam go w połączeniu z peelingiem do ciała Freemana, ale
          jakim to nie pamiętam-był taki trochę "cukrowy". Raczej nie powinnaś żałować
          zakupu.
          Pa.
          • Gość: mea Re: Balsam Freemanna z kwasami IP: 80.48.229.* 08.01.04, 12:15
            a gdzie można go kupić? pozdroofka.
            • delie Re: Balsam Freemanna z kwasami 08.01.04, 14:42
              W drogerii Forte Farma na Swietokrzyskiej w W-wie, na przeciwko Min. Finansow.
        • Gość: joanna Re: Balsam Freemanna z kwasami IP: *.uml.lodz.pl 23.01.04, 10:17
          Gdzie można kupić taki balsam w Łodzi i ile on kosztuje?
    • Gość: karmel-ek Re: Balsam Freemanna z kwasami IP: 213.17.227.* 08.01.04, 14:54
      Mmmm... jest bardzo smakowity. Wygładza ładnie, ale mi trochę wysuszył skórę.
      Mój faworyt z Freemana to wanilia. Pachnie jak lody.
    • Gość: joanna Re: Balsam Freemanna z kwasami IP: *.uml.lodz.pl 23.01.04, 10:33
      Gdzie można kupić ten balsam w Łodzi i ile kosztuje?
      • Gość: Aska Re: Balsam Freemanna z kwasami IP: *.TKK.net.pl / *.tkk.net.pl 24.01.04, 10:11
        a czy ten balsam rozjasnia przebarwienia na ciele?
    • Gość: J. Re: Balsam Freemanna z kwasami IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.01.04, 12:42
      moze jakies namiary w necie??????
    • Gość: J. Re: Balsam Freemanna z kwasami IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.01.04, 12:54
      chyba o te balsamy wam chodzi??? 1-y raz je widze

www.freemancosmetics.com/handandbody.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka