Gość: e IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 16.01.04, 13:10 Jaka firma produkuje zielony fluid? Kiedyś była taka firma Mariza czy coś w tym stylu, ale np. w Lublinie te fluidy nie są dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e Re: zielony fluid IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 17.01.04, 23:30 właśnie nie korektor tylko fluid, konsystencja taka jak zwykłego fluidu tylko kolor zielony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: zielony fluid IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 23:33 nie wiem czy dobrze kojarze, ale chyba widziałam taki ostatnio Vichy. miałam kiedyś rzeczywiście fluid Oriflame ale nie ma go już w ofercie, a szkoda bo dobry był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dysia Re: zielony fluid IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 18.01.04, 12:00 Ja widzialam niedawno właśnie ten fluid Marizy w drogerii Natura, w Lubartowie koło Lublina. Więc skoro tutaj mają to może w Naturze w Lublinie też będzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: zielony fluid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 12:09 mam tez LRP takie cos.. Odpowiedz Link Zgłoś