hennessy1 19.01.04, 17:07 Napiszcie jak znacie jakiś dobry krem, żel lub inne cudo do biustu. Jeszcze nigdy nie próbowałam tego typu kosmetyków i nie mam pojęcia jakiej firmy wybrać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: giggle Re: Pielęgnacja biustu IP: 62.141.241.* 20.01.04, 07:35 Bardzo dobry i naprawdę niedrogi jest krem do pielęgnacji biustu z serii "Bikini".Kosztuje do 14 zl a efekty sa naprawde widoczne-skóra bardziej napięta a przez to biust podniesiony i jędrny.Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Pielęgnacja biustu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 08:48 yves rocher Fermete Buste.jest super ,lekki kremik, wchlania sie w mgnieniu oka, likwiduje rozstepy (przynajamniej u mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
asia971 Re: Pielęgnacja biustu 20.01.04, 14:22 Ja używałam kilku różnych kremów i przekonałam sie ze te tańsze wiele lepsze od tych drogich: Nie polecam: Oriflame - mała buteleczka, drogi ok. 40 zł.,małe efekty, seria różowa - w aptece też ok 40 zł, efekty są ale też małe, Natomiast polecam: z firmy ATW tubka 150 ml cena 18 zł., seria bikini cena ok. 13-14 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachenka Re: Pielęgnacja biustu IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.04, 23:54 A ja z kolei bardzo polecam żel do pielęgnacji dekoltu, biustu i szyi Oriflame. Dla moich piersi rewelacja! Błyskawicznie się wchłania (jeszcze zanim skończę smarować), a efekty też super: skóra jędrna, gładka, biust podniesiony i już tak nie dynda. Zauważalne nawet przy stosowaniu 1x w tygodniu. Wiem, co piszę, bo biust w rozmiarze F to nie byle co, więc byle co go nie podniesie. Odpowiedz Link Zgłoś