helga22 19.11.09, 07:39 czy ktoś stosował ten krem? A może znacie inny dobry krem na noc dla 35-latki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzialenka_live Re: lirene ideale 35+ na noc 19.11.09, 22:57 Ja miałam, bardzo fajny:) Przyjemna, gęstawa konsystencja, ładny zapach. Rano twarzy wygładzona, wypoczęta. Dla mnie był bardzo dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: lirene ideale 35+ na noc 03.12.09, 08:37 kupiłam ten krem i testuję - jest całkiem niezły :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: lirene ideale 35+ na noc 03.12.09, 10:10 och kremy to jedyne kremy na swiecie ktore mnie uczulaja polecam Olay na noc Odpowiedz Link Zgłoś
zulema ja nie polecam 03.12.09, 17:15 Mam cerę mieszaną, krem ma odpowiednią dla niej konsystencje tj. jest dosc lekki, łatwo się wchłania (dla mnie to akurat nie zaleta ponieważ na noc wole bardziej treściwe kosmetyki). Niestety rano cere miałam przesuszoną, zwłaszcza na policzkach, łuszczyła się nieco. Mogę polecic krem Dermedic Effectival, chyba był najlepszy z tych których używałam, jednak trochę za lekki, ale po doświadczeniach z Ideale-m wróce do Dermedic, ale tym razem wypróbuje Regenist. Odpowiedz Link Zgłoś
lola232 Re: lirene ideale 35+ na noc 14.03.10, 21:28 Używam już drugi słoik kremu. Mam cerę normalną/ mieszaną. Krem super się wchłania. Pozostawia na skórze delikatny film/kołderkę i faktycznie wygładza skórę. Nie wysusza a rano moja cera jest zregnerowana. Ja osobiście polecam Długo szukałam dla mnie odpowiedniego kremu :) Odpowiedz Link Zgłoś