Gość: ona IP: *.krasman.pl / *.krasman.pl 22.01.04, 16:29 Jestem ciekawa czy kiedumówiłyscie sie z chłopakiem przez internet i co było dalej. Ja przyznam sie ze tak zrobiłam, ciekawe doświadczenie ale tylko tyle. PIszcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: Chłopak przez internet?? 22.01.04, 16:46 ja mam co do takiego sposobu poznawania facetów wielki dystans chyba nie umówiłabym się z tak poznanym facetem ale moja koleżanka z pracy właściwie tylko w ten sposób poznaje facetów, a z wybranymi się umawia część znajomości to totalna klęska, a część tylko klęska ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Chłopak przez internet?? IP: 81.210.69.* 23.01.04, 21:04 Ja nie wiem jak jest umawiajac się z chłopakiem przez internet ale prubowałem z kobietą (chyba wiecie dlaczego) to beznadziejnie - lepiej dać se siana Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Chłopak przez internet?? 22.01.04, 17:45 Tu przeczytasz internetowe historie miłosne: stronakobiet.w.interia.pl/love_story/internetowe_pary.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Chłopak przez internet?? IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 17:56 Ja spróbowałam raz i starczy mi z pewnością na całe życie. w pierwszej minucie wiedziałam, że to wielka pomyłka mimo, ze widziałam jego zdjęcie dużo wcześniej. Jego literki były cudowne, ale jak to się okazało nie miały nic wspólnego z rzeczywistością, a żeby tego było mało, facet przyleciał na to spotkanie ze Stanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Chłopak przez internet?? IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 23.01.04, 16:59 Ja mialam podobna sytuacje, poznalam na ircu chlopaka, Polaka, ktory mieszkal w Stanach z rodzina. Mialam wtedy swojego chlopaka w Polsce, ale ta internetowa znajomosc przerodzila sie (tak mis ie wydawalo) w cos wazniejszego. Uzaleznilam sie od rozmow z nim, nie moglam w ogole zaczac dnia bez niego, codziennie czekalam, az zacznie prace... Potem siedzielismy do niewoadomo ktorej w nocy i gadalismy... Nawet dzwonil do mnie i rozmawialismy godzinami. Potem przylecial do Polski na wakacje, spotkalismy sie, spedzilismy razem dwa dni, juz wtedy wiedzialam, ze raczej nic z tego nie bedzie. Bardzo zle to zakonczylam, bo jak odjezdzal, to dalam mu nadzieje, potem powiedzialam mu, co czuje, ale w mailu. Chyna to bardzo przezyla - niestety na pewno go bardzo skrzywdzilam i wciaz o tym mysle, chociaz minely juz chyba 4 lata. NIgdy wiecej sie juz nie spotkalismy... Namawialam go do przyjazdu do Polski, moze sie skusil, nie wiem... Mam nadzieje, ze jest szczesliwy. Wrocilam do mojego chlopaka, ktory bardzo mi w tym wszystkim pomogl, wybaczyl i jestesmy teraz wciaz razem. A moj chlopak jest cudowny, nigdy nie spotkalam kogos, kto tak jak on by rozumial kobiety - kocham go nad zycie, mowie was trafil mi sie skarb prawdziwy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Chłopak przez internet?? IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 17:17 Monika, to dość zabawne, ale czytając to co napisałaś, odniosłam wrażenie, że pisze ten tekst właśnie ów facet i to bezpośrednio do mnie. No cóż, ale co on by robił na forum o tej tematyce, szczególnie zadbany to on nie był :). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Chłopak przez internet?? IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 23.01.04, 18:46 No nie, ja jestem jednak Monika :) Ale jak czytalam twoj list, to myslalam sobie, ze to o mnie zupelnie :))) A ty masz jeszcze wyrzuty sumienia? Boja bardzo, wciaz o tymmysle, zle mi z tym, ze zranilam czlowieka i nic nie moge zrobic, bo nie mam nawet jego adresu teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Chłopak przez internet?? IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 19:35 generalnie nie mam wyrzutów sumienia, ale zdaję sobie sprawę, że nie powinnam tego w taki sposób załatwić. Pozbyłam się wszystkich numerów, adresów i również nie mam z nim żadnego kontaktu. jego praca, moje na niego oczekwanie, wielogodzinne rozmowy przez telefon, czas (wakacje przed czteroma laty) i miejsce, dwa dni spędzone razem i powrót do mojego faceta, wszystko, wszystko pokrywa się z Twoją historią. W sumie dość banalne i powszechne,mimo wszystko takie podobieństwo zdarzeń jest dla mnie niesamowite. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Chłopak przez internet?? IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 26.01.04, 08:11 Powiem ci, ze dla mnie tez jest niesamowite :) zaczelam o tym wszystki myslec przez weekend, jakos tak wrocilo. Ja pozbylam sie wszystkiego, co bylo z nim zwiazane, nie probowalam nawiazac zadnego kontaktu pozniej, teraz mi glupio, bo chcialam go przeprosic, wiem, ze ktos go skrzywdzil wczesniej i mysle, ze to co ja mu zrobilam tez nie bylo latwe... Ale coz... tak wyszlo... Nigdy wiecej juz nie umawialam sie z nikimprzez internet, skonczylam tez raz na zawsze z ircami, chatami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
laurenka4 Re: Chłopak przez internet?? 22.01.04, 18:10 moja koleżanka od października jest szczęśliwą meżatką internetowego amanta. Znali sie rok na żywca, przez net ok 4 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
imoe Re: Chłopak przez internet?? 22.01.04, 19:09 a ja sie spotkalam kiedys z poznanym chlopakiem na gg no i jestesmy razem od prawie 2 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Chłopak przez internet?? IP: *.internet.radom.pl 23.01.04, 14:04 zaczelam rozmwiac z pewnym chlopakiem na ircu,spotkalismy sie po tygodniu,jestesmy ze soba od ponad roku i wiem ze to jest ten jedyny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: Chłopak przez internet?? IP: *.net / *.tv 23.01.04, 15:30 ja sie spotkalam po 2 tygodniach wirtualnej znajomosci, niedlugo bedzie rok jak jestesmy razem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
imolaxyx Re: Chłopak przez internet?? 23.01.04, 15:58 a ja miałam taką przygodę chatowałam sobie z kolesiem,facetem w zasadzie,wywarlismy na siebie niesamowiete wrazenie i po 5 godzinach(samolotem) byłam w jego miescie(w Polsce) i reszty mozecie się tylko domylsec co się działo znajoposc nie przerodziła się w zwiazek,ale sex był jedyny i niepowtarzalny z perspektywy czasu wiem,ze było to szlenstwem,facet mogł byc mordercą,ale nie załuję będąc z nim miałam wrazenie,ze oglądam jakis film cieszyłam się tylko tym,ze facet nie okazał się pryszczatym potworem,tylko prawi 2metrowym przystojniakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shannen Re: Chłopak przez internet?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 19:57 eh,ja tez sie umawialam w czasach studenckich, Poznalam moze z 3 fajnych facetow, jeden nie potrafil z siebie slowa wydusic /pozdrowionka dla zmijka ;) /- co mnie berdzo zaszkoczylo, bo zawsze mial gotowa odpowiedz... A inni...., no coz okazali sie byc inni w rzeczywistosci niz wirtualnie i to na niekorzysc dla rzeczywistosci. Pozniej nie chcialam sie spotykac. Jednak, gdy przeprowadzilam sie do obcego miasta, ex przyjaciolka zaczela "nawalac", ktos zaprosil mnie do kawiarni i od tej pory z nim jestem. Powiem, ze na poczatku nie zrobil na mnie szczegolnego wrazenia, ale ma w sobie to cos, co mnie do niego przyciagalo. Zakochalam sie :, a teraz mieszkamy ze soba juz ponad pol roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Chłopak przez internet?? IP: 217.20.201.* 23.01.04, 20:18 przez internet znalismy sie jakies 3 miesiace, zanim umowilismy sie na zywo. przedtem przegadalismy cale godziny przez telefon. nie wysylalismy sobie zdjec, a przed spotkaniem doszlismy do wniosku, ze w najgorszym razie pojdziemy sie razem upic i na tym skonczy sie znajomosc :-). na powitanie dostalam najwiekszy bukiet kwiatow w zyciu, pozniej przegadalismy niemal cala noc, wypilismy szampana, no i tak jakos potoczylo sie dalej, choc dzielilo nas 1500 km. jestesmy razem od dwoch lat, od poltora roku razem mieszkamy, a od niedawna jestesmy tez malzenstwem i jest super :-). p.s. oprocz meza mam tez krag przyjaciol, ktorych poznalam na czacie. teraz spotykamy sie dosc czesto w realu i sa to swietni ludzie, jednak byli i tacy, z ktorymi na zywo po prostu nie bylo o czym rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
vie_prive2 Re: Chłopak przez internet?? 24.01.04, 14:55 A konkretnie, w moim wypadku chlopak przez irca, bo tam sie spotkalismy, no i gdy pierwszy raz rozmawialismy palnal ni z tego, ni z owego, ze czuje sie, jakbysmy sie znali od lat. Ja zdystansowana, tak sobie gadalismy, dzwonilismy, godzinami, chociaz nawet na ircu to on zbyt rozmowny nie byl. :)) Potem sie spotkalismy w asyscie mojej kolezanki, potem udawalismy, ze to tylko przyjazn przez jakies pol roku. Ale tak jakos jezdzil w odwiedziny 220 km co jakis czas, na kilka godzin. Potem ja do niego przyjechalam, poszlismy do Wilanowa i byl maj... :) No i od 3 lat razem i chcemy doczekac tak razem czasu, gdy bedzie nas stac na mieszkanko w Warszawie. Teraz sie rzecz jasna zastanawiamy, czy doczekamy :)) A jesli chodzi o tego typu znajomosci - regul na szczescie nie ma, sa za to rozni ludzie. Pozdrawiam misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margot Re: Chłopak przez internet?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.04, 15:18 Tak to jak najbardziej możliwe. Spotykałam sie z wieloma spotkanymi za pomocą netu. Mam z tych spotkań jednego znajomego, genialnego kumpla i wspaniałego chłopaka znamy sie już poł roku. Poprzednie spotkania były żałosne jednak tym razem to momentalnie zaiskrzyło choć dodam że z paroma sie spotykałam jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassandra Re: Chłopak przez internet?? IP: *.rybnet.pl / *.rybnet.pl 24.01.04, 16:45 ja sie umówilam i dzis ten chlopak jest sensem mojego zycia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Chłopak przez internet?? IP: *.icpnet.pl 24.01.04, 19:14 Kassandra+ dokladnie mam to samo. jestem z nim od 9 miesiecy, i jestesmy juz zareczeni, i kochamy sie bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate_b Re: Chłopak przez internet?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 18:45 no to ja tu bede weteranem, bo jestem z chlopakiem poznanym na ircu prawie 5 lat :) spotkalismy sie chyba po jednej rozmowie, na szczescie jestesmy z tego samego miasta, wiec nie bylo problemu. za to jak sie pierwszy raz spotkalismy - zupelnie niezobowiazujaco - oboje bylismy w zwiazkach netowych na odleglosc... z tamtych nic nie wyszlo, ale jestesmy razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sia Re: Chłopak przez internet?? IP: *.chicago.lightfirst.net 26.01.04, 04:42 Poznalam wielu chlopakow przez net... Czesc z nich, to rzeczywisce porazki straszeczne, ale czesc z nich calkiem spoko goscie. Mam wielu przyjaciol - sprawdzonych!! Mam tez swoja milosc:) Trzeba z dystansem podejsc do sytuacji, nie obiecywac sobie zbyt wiele na poczatku, obserwowac. W koncu w necie siedza tez normalni ludzie, trzeba tylko umiec ich "wygrzebac"...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miriam Re: Chłopak przez internet?? IP: 192.56.25.* 26.01.04, 11:41 Ja też się pewnego razu umówiłam przez net, nie był to mój pierwszy raz, wiec nie byłam szczególnie napalona na niesmowite przezycie. Dziś jestem żoną tego chłopaka i wiem, ze gdyby nie net to na pewno poznalibyśmy się w inny sposób. Znam wiele par ktore tak się poznały, ale gdyby mnie ktoś zapytał czy warto umawiać się przez net powiedziałabym, ze nie wiem, jest tak smao dużo za i przeciw. Kazda z dziewczyn powinnna sama podjąc decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś