maglow1 26.11.09, 15:27 Czy któraś z Was uzywała tego kremów z tej firmy i może polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bianka111 Re: krem apeczny NUXE 26.11.09, 18:06 Lubie te firme i jej kremy. O calosci ich oferty nie moge sie wypowiadac, bo uzywalam glownie kremow odzywczych do suchej cery, takich jak Nirvanesque Enrichie, Aroma Vaillance Enrichie, oraz maseczek tudziez preparatow pielegnacyjnych do ciala. Wszystkie uzywane produkty sa OK i bardzo je polecam. Innych niestety nie testowalam, ale mysle, ze sa w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: krem apeczny NUXE 26.11.09, 18:27 Uzywałam większości produktów z tej firmy, ale polecam raczej peelingi, kremy do stóp i ewentualnie dłoni. W miarę OK są kremy Etnicelante, Nirvanesque i Marveillance ale też można znalezc cos lepszego w tych cenach. Moja mama (lat 60) miała Nuxuriance i powiedziała, że był słaby.Rzeczywiście kremy są przyjemne, praktycznie wszystkie ładnie pachną, ale mam wrażenie że nic nie robią z twarzą (np Reve de Miel - super zapach ale nic poza tym). Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: krem apeczny NUXE 27.11.09, 13:05 maglow1 napisała: > 30lat, cera mieszana... plusem jedynym jest to że mają fajne zapachy, nic poza tym. Proponowałabym zainwestować w coś wartościowszego. Odpowiedz Link Zgłoś
agas301 Re: krem apeczny NUXE 26.11.09, 20:44 Więc masz podobnie jak ja, etincelante soin peeling ma dobre recenzje nie pomyl z emulsją rozświetlajacą, ale osobiście nie mogę Ci nic powiedzieć, każda cera zresztą inaczej reaguje na dany kosmetyk Odpowiedz Link Zgłoś
maglow1 Re: krem apeczny NUXE 27.11.09, 10:03 dziękuję za wszystkie porady, pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś