asiek_asiekowaty 11.12.09, 16:10 Jestem ciekawa Waszych opinii. Przede wszystkim czy by sie nadawal do stosowania samodzielnie, tzn. od razu ten puder na krem, pod podkladu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda_pl Re: Puder sypki clinique Redness solutions 11.12.09, 17:45 Moja mama nabyła to cudo - jak będę miała okazję wypróbować to dam Ci znać! Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: Puder sypki clinique Redness solutions 11.12.09, 20:37 Przyznam, że sama zastanawiam się nad zakupem. Mam czerwone policzki i generalnie bardzo płytko unaczynioną skórę. Moje doświadczenia z minerałami można określić jako "od nienawiści do zachwytu i tak w kółko". Mam cerę suchą i minerały niestety często to podkreślają. Jak/o ile zakupię i poużywam, dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: Puder sypki clinique Redness solutions 12.12.09, 21:13 N i skonczylo sie na tym, ze ogladajac pudry w Sephorze - zdecydowana kupi ostatecznie jednak Almost cos tam w kompakcie Clinique, a nie ten Redness sypki - podeszla do mnie konsultantka Smashbox i nie dosc, ze ja wzielam podklad Smashboxa, to kolezanka tez. Chodzi o Halo cos tam :P podklad w postaci sprasdowanego pudru, ktory sie scina do postaci sypkiego i naklada pedzlem, to puder mineralny. U mnie ten mineralny z kolei ciut podkresla pory. Ale ogolnie na razie wydaje sie byc ok. Odpowiedz Link Zgłoś
variovorax Re: Puder sypki clinique Redness solutions 12.12.09, 08:54 Dziewczyny, radzę Wam poproscie najpierw o probke tego podkladu. Clinique wyprodukowal serie malych probek tego podkladu, wiec panie z douglasa czy sephory nie beda nawet musialy odsypywac z testera. U mnie ten podlad wygladal pieknie przez 2 godziny - potem zniknal z twarzy. Ale efekt po nalozeniu - bezcenny. Cera swietlista, wygladzona, naturalna. Co do jego wlasciwosci kryjacych (podobno ma kamuflowac zaczerwienienia), to producent chyba troche sie zagolopowal - moich naczynek nie byl w stanie przykryc nalozony solo. Nalozylam go na lekki podklad. Po 2 h nie bylo po nim sladu. Moze znajdziecie sposob zeby przedluzyc jego trwalosc, np. uzywajac wczesniej bazy? Odpowiedz Link Zgłoś