Gość: Wyrmchilde IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.01.04, 20:11 Byłabym wdzięcza, gdybyście mogły mi polecić skuteczny środek na cellulitis, najlepiej w rozsądnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: Skuteczny środek na cellulitis? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 12:47 seria antycellulitowa Ziaji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Skuteczny środek na cellulitis? IP: 213.199.204.* 02.02.04, 14:50 Ja używwam żelu Alga firmy DaxCosmetics, różnicę widzę już po 10 dniach, ale do tego dochodzi też zdrowe odżywianie, nie licz na to że sam krem pomoże, cudów nie ma. Ten żel kosztuje ok 20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejbi Re: Skuteczny środek na cellulitis? IP: *.pbpolsoft.com.pl 02.02.04, 15:01 Ziaja - potwierdzam. Niedroga, ładnie pachnie, dobrze się wchłania, no i efekty są widoczne ( w moim przypadku plus ćwiczenia 2-3 razy w tygodniu). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-kotka Re: a vichy ? 02.02.04, 18:36 blsam - ok. 8 zl, peeling pod pryszni ok 9zl a oliwka do masazu ok 0 zl. Ja uzywam tylko balsamu ale tez sa efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-kotka w poscie poprzednim chodzilo mi o Ziaje. Vichy... 02.02.04, 18:40 jest drogie i zero efektow... Odpowiedz Link Zgłoś
wyrmchilde Dziękuję 17.02.04, 16:17 Dzięki dziewczyny, niestety Ziaja na mnie nie działa, Vichy też nie, wsmarowałam w siebie i jedno, i drugie, a nadal gdzieniegdzie przypominam kalfior, chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Dziękuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 16:36 Ja tez bylam w gronie wątpiących - myslalam ze ZADEN kosmetyk nie jest w stanie sam nic zdzialac...az do momentu, gdy kupilam sobie Shiseido Body Creator..pisze to dla ciekawostki, wiem ze jest to drogi produkt i u mnie tez na 2 opakowniach sie niestety skoczylo:( Produkt przeszedl moje najsmielsze oczekiwania, skora bez grudek, jak po liftingu i luzik w spodniach. PO 2 opakowaniach taaaka widoczna roznica. UWAGA SCEPTYCY!JEDNAK ISTNIEJE CUDOWNY PREPARAT, PRZEKONALAM SIE NA WLASNIEJ SKORZE, SZKODA TYLKO ZE TAK TRZEBA SIE FINANSOWO POŚWIECIC :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda shiseido body?gdzie to kupic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 23:42 Kurcze...po tym co napisalas wnioskuje ze rzeczywiscie musi to byc niezly bajer:) gdzie mozna go kupic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: shiseido body?gdzie to kupic? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 09:11 W lepszych perfumeriach, tam gdzie sa kosmetyki z wyzszych polek. Tyle ze on kosztuje 183 zlote:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolores Re: Skuteczny środek na cellulitis? IP: *.enterpol.pl 18.02.04, 11:22 a ja was milo zaskocze. nabylam mydlo floriny za 1.57 antycell. z algami i po ok miesiacu widze gigantyczna poprawe. nie mialam duzego celuluitu wiec nie wiem jak to sie sprawdzi przy jakis wiekszych objawach. dodatkowo polecam dobry natluszczacz bo florin achoc dobra i tania to nieziemsko wysusza skore. Odpowiedz Link Zgłoś