Dodaj do ulubionych

Skuteczny środek na cellulitis?

IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.01.04, 20:11
Byłabym wdzięcza, gdybyście mogły mi polecić skuteczny środek na cellulitis,
najlepiej w rozsądnej cenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: Skuteczny środek na cellulitis? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 12:47
      seria antycellulitowa Ziaji.
    • Gość: Kate Re: Skuteczny środek na cellulitis? IP: 213.199.204.* 02.02.04, 14:50
      Ja używwam żelu Alga firmy DaxCosmetics, różnicę widzę już po 10 dniach, ale do
      tego dochodzi też zdrowe odżywianie, nie licz na to że sam krem pomoże, cudów
      nie ma. Ten żel kosztuje ok 20 zł
    • Gość: mejbi Re: Skuteczny środek na cellulitis? IP: *.pbpolsoft.com.pl 02.02.04, 15:01
      Ziaja - potwierdzam. Niedroga, ładnie pachnie, dobrze się wchłania, no i efekty
      są widoczne ( w moim przypadku plus ćwiczenia 2-3 razy w tygodniu). Pozdrawiam
    • marshia07 a vichy ? 02.02.04, 17:44
      czy jest skuteczny ? ile kosztuje ?
      • ruda-kotka Re: a vichy ? 02.02.04, 18:36
        blsam - ok. 8 zl, peeling pod pryszni ok 9zl a oliwka do masazu ok 0 zl. Ja
        uzywam tylko balsamu ale tez sa efekty.
        • ruda-kotka w poscie poprzednim chodzilo mi o Ziaje. Vichy... 02.02.04, 18:40
          jest drogie i zero efektow...
          • wyrmchilde Dziękuję 17.02.04, 16:17
            Dzięki dziewczyny, niestety Ziaja na mnie nie działa, Vichy też nie,
            wsmarowałam w siebie i jedno, i drugie, a nadal gdzieniegdzie przypominam
            kalfior, chlip...
            • Gość: Sandra Re: Dziękuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 16:36
              Ja tez bylam w gronie wątpiących - myslalam ze ZADEN kosmetyk nie jest w stanie
              sam nic zdzialac...az do momentu, gdy kupilam sobie Shiseido Body
              Creator..pisze to dla ciekawostki, wiem ze jest to drogi produkt i u mnie tez
              na 2 opakowniach sie niestety skoczylo:(
              Produkt przeszedl moje najsmielsze oczekiwania, skora bez grudek, jak po
              liftingu i luzik w spodniach. PO 2 opakowaniach taaaka widoczna roznica.

UWAGA SCEPTYCY!JEDNAK ISTNIEJE CUDOWNY PREPARAT, PRZEKONALAM SIE NA WLASNIEJ
              SKORZE, SZKODA TYLKO ZE TAK TRZEBA SIE FINANSOWO POŚWIECIC :(
              • Gość: magda shiseido body?gdzie to kupic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 23:42
                Kurcze...po tym co napisalas wnioskuje ze rzeczywiscie musi to byc niezly
                bajer:) gdzie mozna go kupic??
                • Gość: Sandra Re: shiseido body?gdzie to kupic? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 09:11
                  W lepszych perfumeriach, tam gdzie sa kosmetyki z wyzszych polek. Tyle ze on
                  kosztuje 183 zlote:(
    • Gość: dolores Re: Skuteczny środek na cellulitis? IP: *.enterpol.pl 18.02.04, 11:22
      a ja was milo zaskocze. nabylam mydlo floriny za 1.57 antycell. z algami i po
      ok miesiacu widze gigantyczna poprawe. nie mialam duzego celuluitu wiec nie
      wiem jak to sie sprawdzi przy jakis wiekszych objawach. dodatkowo polecam dobry
      natluszczacz bo florin achoc dobra i tania to nieziemsko wysusza skore.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka