Gość: ewa76 IP: *.cm-upc.chello.se 30.01.04, 20:25 mam pytanie do dziewczyn ,ktore znaja ten podklad,czy nadaje sie do tlustej cery?a jak z kryciem? dzieki,pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brzoskwinka22 Re: colour adapt max factor 30.01.04, 20:49 dostalam probke tego podkladu i sie w nim zakochalam!!!! jest swietny! wspaniale matuje, kryje wszystkie przebarwienia. cudo. jutro lece do sklepu go kupic:) a co wy o tym sadzicie? jakie odczucia po uzyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
brunettka Re: colour adapt max factor 30.01.04, 21:14 A ja jestem odmiennego zdania. Kryje słabo, mam wrażenie, że rozprowadzam po twarzy margarynę. A co do tych rzekomych zdolności przystosowywania się do koloru cery, to także gruuuuubo przesadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Re: colour adapt max factor IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.04, 21:48 Podklad lekko matuje, ale u mnie tylko na godzine(cera mieszana),raczej nie kryje, ale wyrownuje koloryt cery. Jest bardzo lekki, raczej transparentny, jezeli czegos takiego szukasz, to bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: colour adapt max factor IP: *.class146.petrotel.pl 30.01.04, 21:59 Użyłam go dopiero raz i wydał mi się fajny. Według mnie kryje- do tej pory używałam przeważniej nie kryjących fluidów i ten jest inny, i na początku odrazu mocno matuje ( w każdym razie przy kremie który ja używam, a tak w połowie dnia musiałam trochę makijaz poprawić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: colour adapt max factor IP: *.chello.pl 30.01.04, 23:59 Jak najbardziej nadaje się do tłustej,mieszanej cery.Fajnie stapia się ze skóra,daje pudrowe wykończenie,raczej nie kryje,nadaje się do idealnych skór,jest dużo lepszy wg mnie niż Cashmere Perfect Loreala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martunia19 Re: colour adapt max factor IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 18.02.04, 20:10 Mam pytanko-a ile ten puder tak naprawdę kosztuje? Bo w sumie wszyscy mówią, ze jest drogi, ale tak naprawde nie wiem, po ile. Podejrzewam że około 40 złotych na pewno... Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: colour adapt max factor IP: *.chello.pl 18.02.04, 20:42 Zdaje się że 59zł. Odpowiedz Link Zgłoś