Dodaj do ulubionych

ILE KOSZTUJE PUDELKO ART-DECO????

IP: *.icpnet.pl 06.02.04, 16:52
chodzi mi o pudelko na cienie i inne kosmetyki chyba tez...
na wizazu dziewczyny polecaja, mysle ze to bylby fajny prezent ( z cieniami w
srodku) ale nie wiem czy sie zmieszcze w budzecie??
w sklepie niezauwazyłam nigdy tego pudelka, mysllam zete cienie trzeba tak
luzem trzymac...
Ładne jest to pudeleczko?? ile ma miejsc na cienie??
dzieki ipozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Karola Re: ILE KOSZTUJE PUDELKO ART-DECO???? IP: *.mpn.pl / 212.122.213.* 06.02.04, 18:43
      Pudełko na cienie dostałam przy okazji zakupu podkładu Art Deco, więc niestety
      nie wiem ile kosztuje, pudeleczko jest czarne z lusterkiem, mieszcza się tam 3
      cienie trzymaja sie one w pudełku na magnes. Mam cienie(te mieniące się)są
      super, i jeden cieć kosztuje 25 zł, trochę dużo, ale te cienie sa barrdzo
      wydajne.
      • Gość: gocha221 Re: ILE KOSZTUJE PUDELKO ART-DECO???? IP: *.icpnet.pl 06.02.04, 18:59
        dzieki, ja tez myslalam o podkladzie ArtDeco, wiec moze też dostane...:-)
        • Gość: Karola Re: ILE KOSZTUJE PUDELKO ART-DECO???? IP: *.mpn.pl / *.man.bydgoszcz.pl 06.02.04, 21:49
          No problem, fluid Art Deco jest rewelacyjny i kosztuje 70 zl,lekki, a zarazem
          dobrze kryjący male mankamenty ,ja przymierzam sie tez do zakupu bazy pod
          podklad tej firmy.
          • Gość: gocha221 Re: ILE KOSZTUJE PUDELKO ART-DECO???? IP: *.icpnet.pl 06.02.04, 22:20
            o bazie tez myslalam:-), ta pod cienie jest rewelacyjna, wiec może ta też.
            a ktory masz dokładnie podkład?? Bo jest ich kilka, ostatnio tak tylko rzuciłam
            okiem na nie, bardziej mnie ta biala baza zainteresowala). Chciałabym własnie
            cos lekkiego, a zarazem choc troche kryjacego!!
            • Gość: Karola Re: ILE KOSZTUJE PUDELKO ART-DECO???? IP: *.mpn.pl / *.man.bydgoszcz.pl 07.02.04, 12:35
              Mam Natural Finish Foundation, na opakowaniu jest napisane, ze daje efekt
              długotrwałego nawilżenia z lekkim matowym wykończeniem i można rzec , że tak
              jest.MAm kolor nr 36 i jestem z niego zadowolona. Ile kosztuje baza pod cienie?
              Gdyż tak jak pisałam wcześniej cienie sa super, ale ja mam tendencje do
              świecenia sie naturalnym jest, ze wytrzymuja one długo, no ale nie najdłużej.
              Pozdr:-)
              • Gość: gocha221 Re: ILE KOSZTUJE PUDELKO ART-DECO???? IP: *.icpnet.pl 07.02.04, 12:42
                hej! baza pod cienie jest rewelacyjna, kosztuje ok 35zl( ja zaplacilam dokladnie
                34zl), jest jej tylko 5ml ale jest b. wydajna, uzywasz jej tylko odrobinke.
                mnie cienie schodzily juz po godzinie, lepsze po dwóch. Teraz cienie Inglota
                trzymaja sie praktycznie calydzien.
                Ostanio nawet po poludniu w nich usnelam i jak sie obudzilam to były w dobrym
                stanie:-) pudeleczko jest troche nieporeczne, nie ma zadnego aplikatora.
                • Gość: Karola Re: ILE KOSZTUJE PUDELKO ART-DECO???? IP: *.mpn.pl / 212.122.213.* 07.02.04, 15:37
                  dzięki wielkie:-)
    • Gość: Moniśka Re: ILE KOSZTUJE PUDELKO ART-DECO???? IP: *.gorzow.mm.pl 07.02.04, 16:37
      Bedę niebawem w W-wie, proszę powiedzcie, gdzie szukać sklepów ART-DECO.
      Może jakieś Centrum?
      "Choruję" na bazę pod cienie, mam nadzieję, ze wreszcie uda mi się ja zdobyć,
      za Waszą pomocą. Pozdrawiam:)
      • Gość: gocha221 Re: ILE KOSZTUJE PUDELKO ART-DECO???? IP: *.icpnet.pl 07.02.04, 17:34
        no ja akurat jestem z Poznania!!:-)
        moja baze kupiłam w małej perfumerii, w perfumeriach empiku są kosmetyki
        ArtDeco, tylko akurat baze widzialam tam raz. chyba sie szybko sprzedaja, trudno
        sie dziwic
        probuj tez w Douglasie, tez jest tam art Deco
        moze w sephorze.....
      • Gość: Karola Re: ILE KOSZTUJE PUDELKO ART-DECO???? IP: *.mpn.pl / *.man.bydgoszcz.pl 08.02.04, 13:23
        A ja jestem z Bydgoszczy i w moim mieście produkty ArtDeco są w także
        Douglasie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka