Dodaj do ulubionych

Blondynki jakiej farby używacie ???????

IP: *.tkb.net.pl 09.02.04, 22:38
Jestem ciemny blond i chciałabym nadać moim włosom piękny świetlisty jasny
blond, ale nie taki w odcieniu wielkanocnego kurczaka :(!Dlatego wszystkie
blond piękności poradzcie mi dobrą farbkę, bo na eksperymenty nie mam ochoty,
czasu ani KASY!!! Której farby używacie i dlaczego ???? Która była najgorszym
niewypałem ????
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa76 Re: Blondynki jakiej farby używacie ??????? IP: *.cm-upc.chello.se 14.02.04, 18:19
      ja uzywam poly blond i jestem bardzo zadowolona z efektow.polecam
      • roxi_hart Re: Blondynki jakiej farby używacie ??????? 14.02.04, 18:27
        Ja polecam farbe Natea - nigdy nie wyszedl mi zolty kolor i Belle Color - przewaznie uzywam odcieni popielatych a te niestety szybko zolkna. Marzy mi sie blond bezowy, taki wpadajacy w karmel, toffi, ale jak do tej pory nie znalazlam. Chyba wizyta u fryzjera bedzie konieczna.
    • Gość: magda Re: Blondynki jakiej farby używacie ??????? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 15.02.04, 10:00
      WIESZ POWIEM CI SZCZERZE ŻE DAJ SOBIE SPOKUJ Z FARBA NA CAŁEJ GŁOWIE.JA TAK
      ZROBIŁAM I ZAŁUJE WIESZ SUPER SPRAWA TO POPROSTU BALEJAŻ W KOLORACH
      BLOND.ZASTANÓW SIE POWAZNIE NAD FARBA NA CAŁE WŁOSY ,EFEKTOWNIEJSZE SA BALEJAŻE
      I TAK NIENISZCZA WŁOSÓW . PS.NIEWIEM JAK SIE POPRAWNIE PISZE BALEJAŻ
      • Gość: Sandra Re: Blondynki jakiej farby używacie ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 10:40
        hmm, tobie chodzi chyba o domowe farbowanie..ja tez do pewnego czasu sama
        robilam sobie kolor, az do momentu gdy w salonie uzyli farb Matrixa na moje
        wlosy. I efekt- sliczne, jasne, switliste kolorki. I doradzam ci balejaz.
        Zdrowiej wyglada i bardziej naturalnie.
    • aksamitka7 Re: Blondynki jakiej farby używacie ??????? 15.02.04, 11:04
      Ja używam L'Oreala Recital Preference. Jednak czasem sięgnę po inną farbę -
      Belle Color, Lumię.
      Która farba blond Waszym zdaniem najmniej niszczy włosy? Bo po którejś z
      wymienionych przeze mnie zaczęły bardzo łamać mi się włosy....
      • Gość: sanna Re: Blondynki jakiej farby używacie ??????? IP: *.net.autocom.pl 15.02.04, 11:49
        teraz uzywam popieli z z PALETE, co prawda troche niszczy wlosy ale akurat te
        odcienie maja swietne, wczesniej uzywalam loreala ale tam kazdy blond jest
        zlocisty z czasem zolknie, zalezy jaki dokladnie chcesz miec odcien. dodatkowo
        stale uzywam szmponu welli regenal, siwetnie spopiela nawet przyzolcony blond
        • Gość: magda Re: Blondynki jakiej farby używacie ??????? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 15.02.04, 13:08
          wiesz ja używam tych samych produktów co ty ale w ty miesiącu zamiast farby
          palety kupiłam jakąs nowośc garnier!!cena 10 zł-takie małe pudełko-wiesz ta
          popiel jest wiele lepsza i sie niespukuje chodzi mi o popiel
          • mag-da-lena Re: Blondynki jakiej farby używacie ??????? 15.02.04, 13:33
            A ja przez 2 lata bylam blondynka. Nie musze chyba wspominac jak to zniszczylo
            moje wloski. Z razji tego, ze moje naturalny kolor jest dosc ciemny, musialam
            uzywac rozjasniacza. Co miesiac robienie odrostow. Teraz mysle sobie ile
            wydalam na to pieniedzy. Uzywalam rozjasniacza Wella Extra (ok. 30 zl.).
            Jednak milo jest byc blondynka. Kiedys pewnie wroce to tego kolorku, ale bede
            raczej robila balejaz bo wyglada naturalniej.
          • Gość: sanna Re: Blondynki jakiej farby używacie ??????? IP: *.net.autocom.pl 15.02.04, 14:06
            a jak dokladnie nazywa sie ta farba garniera i jaki nr lub odcien
            pozdraiwam

sanna
            • Gość: magda Re: Blondynki jakiej farby używacie ??????? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 15.02.04, 20:56
              wiesz zapomniałam ale poznam ją po opakowaniu jak będe w sklepie to ci
              dokładnie podam.ale co do koloru to jest to super jasny bląd popielaty-czysta
              rewelacja.to jakas nowośc popytaj po sklepach napewno znajdziesz,ja jutro tez
              popatrze
              • Gość: kuku Re: Blondynki jakiej farby używacie ??????? IP: *.gabo.pl 15.02.04, 22:56
                natea -nutrise nr 111,sliczny kolorek. 101 prawie jak jajko
                • Gość: magda Re: Blondynki jakiej farby używacie ??????? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 16.02.04, 07:59
                  te farby natega były kiedys fajne używałam długo!!ale odtąd co z zrobili nutris
                  to szkoda nawt pisac jaka kicha !!!!!!czasem nieprubujcie szkoda kasy
                  • ainer1 farby Matrix - do Sandry i nie tylko 21.02.04, 19:10
                    Witam!

Ja tez mialam zrobiony w salonie balejaz farbami Matrix, po raz pierwszy po
                    balejazu nie bolala mnie glowa i nic nie smierdzialo (po welli czy l'oreal
                    professinal - dla mnie jednak zapach jest smierdzacy na glowie pzrez kilka godizn)
                    Balejaz mialam robiony w Chorzowie, dokad w najblizszym czasie jednak nie moge
                    sie wybrac, gdzie znajde salon z tymi farbami w Warszawie?

Renia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka