stokrota17 10.02.04, 14:54 Trądzik mnie złapał nie wiem co z tym fantez zrobić? znacie jakieś maseczki albo inne NATURALNE formy walki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ab1960 Re: Trądzzzik... 10.02.04, 15:50 piszesz o NATURALNYCH sposobach walki więc pozwolę sobie polecić kosmetyki ATW, na bazie homeopatycznych wyciągów. Skuteczne i bezpieczne. Są sklepy w całej Poslce, napisz do mnie to udzielę informacji na ten temat a jeżeli chcesz poradzę jak pielęgnować skórę .mój e-mail"ab1960@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Trądzzzik... IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 10.02.04, 15:59 Ja mam jedna rade - idz do dermatologa! To jedyny sposob na pozbycie sie tradziku, na dluzsza mete ani kosmetyki ani naturalne metody tutaj nei pomoga! Po prostu znajdz dobrego lekarza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczona Re: Trądzzzik... IP: *.acn.pl 10.02.04, 17:15 Łatwo powiedzieć - znajdź dobrgo dermatologa - to wcale nie jest takie proste, nawet w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Trądzzzik... IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 11.02.04, 08:00 ja znalazlam za pierwszym podejsciem - we wroclawiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: Trądzzzik... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 11.02.04, 20:03 To miałas szczęscie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuda Re: Trądzzzik... IP: *.chello.pl 11.02.04, 20:10 hm, alez to ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapobiegliwa Re: Trądzzzik... IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 12:38 Czasem na trądzik działa ograniczenie ostrych przypraw np pieprzu czy soli. Czasem nawet ketchapu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Trądzzzik... IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 12:44 uuuuu trądzik trudna sprawa najlepiej idz sobie do dermatologa bo on da ci fachową poradę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: Trądzzzik... IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 12:46 Z tym dertmtologoem to nie najlepszy pomysł. Weźmie kupe kasy a tobie i tak miewiele pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Trądzzzik... IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 11.02.04, 17:04 te wszystkie kosmetyki i tak kosztuja drozej niz wizyta u dermatologa! Mnie dermatolog wyleczyl raz na zawsze! I juz nie pamietam kiedy kupilam jakis kosmetyk przeciwtradzikowy. Przeciez one wszystkie dzialaja tylko na niewielkie zmiany tradzikowe, na wieksze problemy pomoze tylko lekarz i odpowiednia kuracja! Ja np jestem wielka fanka peelingow kwasami i funduje je sobie u dermatologa co pol roku - i w ogole nie zal mi na to kasy! A na kazdy, nawet najtanszy kosmetyk przeciwtradzikowy, juz bym sie nie zdecydowala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acia-chan Re: Trądzzzik... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.04, 22:34 Hey Monika! Czy mogłabys podać jakieś namiary na tego dermatologa we Wrocławiu??? Byłabym Ci bardzo wdzięczna:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miniszon Re: Trądzzzik... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 19:48 Trądzik jest raczej normalny w tym wieku i nie ma sie czym przejmować. Poczekaj a sam zniknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszata Re: Trądzzzik... IP: *.a.jawnet.pl 11.02.04, 19:54 Proponuję skontaktować się z dermatologiem oraz kosmetyczką, ponieważ nie ma idealnego sposobu dla wszystkich. Różni ludzie, różne potrzeby... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Trądzzzik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 20:05 Nigdy w życiu nie idź do kosmetyczki ona najcześciej tylko pogorszy sprawe. Idź do dermatologa!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAteuSz Re: Trądzzzik... IP: *.giszowiec.sti.net.pl / *.crowley.pl 11.02.04, 19:58 hmmm... Niewiem jak Ci pomóc, ponieważ jestem chłopakiem, a chłopacy nie znają się tak na urodzie, trądziku itd... Radze Ci jednak użyć jakiejś maseczki, ale jakiej to już nie do mnie.:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boy Re: Trądzzzik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 20:01 Lekarz to najlepsze rozwiązanie. Nie ma innego tak skutecznego i szybkiego sposobu pozbycia sie trądzika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryś pytasz eksperta IP: *.crowley.pl 11.02.04, 20:49 hhyyhy ile ja juz walcze z tym pieroństwem :P ale przede wszystkim zero mydła, tylko jakies przeznaczone do tego kosmetyki /np.garnier czysta skóra, albo seria z ziaji, clean and clear/, mało ostrych przypraw/moze to przesad babciów ale w to wierze/ mozna pic rumianek i drożdże z mlekiem-przyspieszaja przemiane materii. :) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: Trądzzzik... IP: *.giszowiec.sti.net.pl / *.crowley.pl 11.02.04, 21:28 Hm... Wiesz jak ja miałam tradzik to przestałam jeść ostre zeczy. I pomogło. Nie wiem może jakaś maseczka ci pomoze lecz nie mam pojecia jaka:P Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: Trądzzzik... 11.02.04, 21:34 :Wejdż najpierw na stronkę o TRĄDZIE : www2.pwsz.krosno.pl/~henroz/PRYSZCZE2002.htm Każdy szanujący się trądzikowiec powinien znać ten adres jak pacierz czyli na pamięć!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acia-chan do MONIKI!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.04, 18:47 witaj! czy mogłabyś mi podać namiary na swojego dermatologa??? z góry dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: do MONIKI!!! IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 13.02.04, 08:04 Sorry za opoznienie, ale nie bylo mnie tutaj troszke. No wiec ja bylam u p. Malgprzaty Balgaj, pomogla mi naparwde bardzo. Oto informacje na temat calego centrum (przyjmuja tam jeszcze inni lekarze): www.derma-puls.com.pl/ Naprawde polecam - juz sam zaklad jest bardzo ladny i nowoczesny, dla mnie wazne bylo takze, ze jest bardzo czysty. Polecam bardzo! No i dziewczyny nie bujscie sie zdecydowac sie na ktorys z peelingow kwasami, easy peel czyni naprawde cuda! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrota17 Re: Trądzzzik... 13.02.04, 19:22 Serdecznie dziękuje WSZYSTKIM za pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Trądzzzik... IP: w3cache.* / *.2-0.pl 14.02.04, 15:15 podałam na forum sprawdzony tonik od dermatologa-poszukaj pod takim nagłówkiem istnieje.tam masz porade moja na temat twojego problemu Odpowiedz Link Zgłoś