Dodaj do ulubionych

Trądzzzik...

10.02.04, 14:54
Trądzik mnie złapał nie wiem co z tym fantez zrobić? znacie jakieś maseczki
albo inne NATURALNE formy walki???
Obserwuj wątek
    • ab1960 Re: Trądzzzik... 10.02.04, 15:50
      piszesz o NATURALNYCH sposobach walki więc pozwolę sobie polecić kosmetyki
      ATW, na bazie homeopatycznych wyciągów. Skuteczne i bezpieczne. Są sklepy w
      całej Poslce, napisz do mnie to udzielę informacji na ten temat a jeżeli
      chcesz poradzę jak pielęgnować skórę .mój e-mail"ab1960@gazeta.pl
    • Gość: Monika Re: Trądzzzik... IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 10.02.04, 15:59
      Ja mam jedna rade - idz do dermatologa!
      To jedyny sposob na pozbycie sie tradziku, na dluzsza mete ani kosmetyki ani
      naturalne metody tutaj nei pomoga!
      Po prostu znajdz dobrego lekarza!!!!!
      • Gość: doświadczona Re: Trądzzzik... IP: *.acn.pl 10.02.04, 17:15
        Łatwo powiedzieć - znajdź dobrgo dermatologa - to wcale nie jest takie proste,
        nawet w Warszawie.
        • Gość: monika Re: Trądzzzik... IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 11.02.04, 08:00
          ja znalazlam za pierwszym podejsciem - we wroclawiu!
          • Gość: gruba Re: Trądzzzik... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 11.02.04, 20:03
            To miałas szczęscie :/
            • Gość: chuda Re: Trądzzzik... IP: *.chello.pl 11.02.04, 20:10
              hm, alez to ciekawe...
    • Gość: Zapobiegliwa Re: Trądzzzik... IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 12:38
      Czasem na trądzik działa ograniczenie ostrych przypraw np pieprzu czy soli.
      Czasem nawet ketchapu
    • Gość: mała Re: Trądzzzik... IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 12:44
      uuuuu trądzik trudna sprawa najlepiej idz sobie do dermatologa bo on da ci
      fachową poradę
    • Gość: Mysza Re: Trądzzzik... IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 12:46
      Z tym dertmtologoem to nie najlepszy pomysł. Weźmie kupe kasy a tobie i tak
      miewiele pomoże.
      • Gość: Monika Re: Trądzzzik... IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 11.02.04, 17:04
        te wszystkie kosmetyki i tak kosztuja drozej niz wizyta u dermatologa!
        Mnie dermatolog wyleczyl raz na zawsze! I juz nie pamietam kiedy kupilam jakis
        kosmetyk przeciwtradzikowy.
        Przeciez one wszystkie dzialaja tylko na niewielkie zmiany tradzikowe, na
        wieksze problemy pomoze tylko lekarz i odpowiednia kuracja!
        Ja np jestem wielka fanka peelingow kwasami i funduje je sobie u dermatologa co
        pol roku - i w ogole nie zal mi na to kasy!
        A na kazdy, nawet najtanszy kosmetyk przeciwtradzikowy, juz bym sie nie
        zdecydowala!
        • Gość: acia-chan Re: Trądzzzik... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.04, 22:34
          Hey Monika!
          Czy mogłabys podać jakieś namiary na tego dermatologa we Wrocławiu??? Byłabym
          Ci bardzo wdzięczna:)
          Pozdrawiam

• Gość: Miniszon Re: Trądzzzik... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 19:48
      Trądzik jest raczej normalny w tym wieku i nie ma sie czym przejmować. Poczekaj
      a sam zniknie!
    • Gość: myszata Re: Trądzzzik... IP: *.a.jawnet.pl 11.02.04, 19:54
      Proponuję skontaktować się z dermatologiem oraz kosmetyczką, ponieważ nie ma
      idealnego sposobu dla wszystkich. Różni ludzie, różne potrzeby... ;-)
      • Gość: Hania Re: Trądzzzik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 20:05
        Nigdy w życiu nie idź do kosmetyczki ona najcześciej tylko pogorszy sprawe.
        Idź do dermatologa!!!!!!!!!!
    • Gość: mAteuSz Re: Trądzzzik... IP: *.giszowiec.sti.net.pl / *.crowley.pl 11.02.04, 19:58
      hmmm...
      Niewiem jak Ci pomóc, ponieważ jestem chłopakiem, a chłopacy nie znają się tak
      na urodzie, trądziku itd...
      Radze Ci jednak użyć jakiejś maseczki, ale jakiej to już nie do mnie.:P
    • Gość: Boy Re: Trądzzzik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 20:01
      Lekarz to najlepsze rozwiązanie. Nie ma innego tak skutecznego i szybkiego
      sposobu pozbycia sie trądzika.
    • Gość: Maryś pytasz eksperta IP: *.crowley.pl 11.02.04, 20:49
      hhyyhy ile ja juz walcze z tym pieroństwem :P ale przede wszystkim zero mydła,
      tylko jakies przeznaczone do tego kosmetyki /np.garnier czysta skóra, albo
      seria z ziaji, clean and clear/, mało ostrych przypraw/moze to przesad babciów
      ale w to wierze/ mozna pic rumianek i drożdże z mlekiem-przyspieszaja przemiane
      materii. :) powodzenia
    • Gość: Mada Re: Trądzzzik... IP: *.giszowiec.sti.net.pl / *.crowley.pl 11.02.04, 21:28
      Hm... Wiesz jak ja miałam tradzik to przestałam jeść ostre zeczy. I pomogło.
      Nie wiem może jakaś maseczka ci pomoze lecz nie mam pojecia jaka:P
    • beba2 Re: Trądzzzik... 11.02.04, 21:34
      :Wejdż najpierw na stronkę o TRĄDZIE :
      www2.pwsz.krosno.pl/~henroz/PRYSZCZE2002.htm
      Każdy szanujący się trądzikowiec powinien znać ten adres jak pacierz czyli na
      pamięć!Pozdrawiam
      • Gość: acia-chan do MONIKI!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.04, 18:47
        witaj!
        czy mogłabyś mi podać namiary na swojego dermatologa???
        z góry dzięki:)
        • Gość: Monika Re: do MONIKI!!! IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 13.02.04, 08:04
          Sorry za opoznienie, ale nie bylo mnie tutaj troszke.
          No wiec ja bylam u p. Malgprzaty Balgaj, pomogla mi naparwde bardzo.
          Oto informacje na temat calego centrum (przyjmuja tam jeszcze inni lekarze):
          www.derma-puls.com.pl/
          Naprawde polecam - juz sam zaklad jest bardzo ladny i nowoczesny, dla mnie
          wazne bylo takze, ze jest bardzo czysty. Polecam bardzo!
          No i dziewczyny nie bujscie sie zdecydowac sie na ktorys z peelingow kwasami,
          easy peel czyni naprawde cuda!
    • stokrota17 Re: Trądzzzik... 13.02.04, 19:22
      Serdecznie dziękuje WSZYSTKIM
    • stokrota17 Re: Trądzzzik... 13.02.04, 19:22
      Serdecznie dziękuje WSZYSTKIM za pomoc. Pozdrawiam
    • Gość: magda Re: Trądzzzik... IP: w3cache.* / *.2-0.pl 14.02.04, 15:15
      podałam na forum sprawdzony tonik od dermatologa-poszukaj pod takim nagłówkiem
      istnieje.tam masz porade moja na temat twojego problemu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka