dostaneszalu 03.02.10, 12:09 Jem juz drugi miesiac i wydaje mi sie ,ze bardzo nawilża skórę.. TYlko cena troche przeraza, bo koszt - to 50-60 zł, ale dla urody warto:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alanis11 Re: Oil Femin - polecam 03.02.10, 13:26 Kupowałam kiedys ale zaprzestałam chyba dlatego że nie czułam działania... Odpowiedz Link Zgłoś
kinga.only Re: Oil Femin - polecam 16.03.10, 19:42 na efekty przy kazdym preparacie trzeba poczekac troche, conajmniej kilka tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga.only Re: Oil Femin - polecam 16.03.10, 20:30 sprawdzilam cene, nie jest wcale az tak drogo, bo kosztuje ok 42 zlotych, to pewnie zalezy tez od apteki, bo rzeczywiscie w innej bylo drozej Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Oil Femin - polecam 16.03.10, 20:39 Możesz kupić te same składniki (olej z wiesiołka, ogórecznika i lnu oraz tran) taniej w dużo większych opakowaniach Odpowiedz Link Zgłoś
kinga.only Re: Oil Femin - polecam 21.03.10, 23:49 Sprawdź przy tym, czy możesz wszystkie te tabletki brać razem, bo czasami leki, a nawet suplementy mogą mieć zmienione (oslabione lub nasilone) dzialanie jeśli przyjmowane sa razem. Odpowiedz Link Zgłoś