Dodaj do ulubionych

Rewelacja Eris: seria 35+

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 02:07
Właśnie napoczęłam próbkę kremu na noc! Cudo! Delikatnie pachnie i świetnie
nawilża, nieznacznie napinąjac skórę. Dziekuję pani Doktor!!! Albo zrobię to
prywatnie...
Obserwuj wątek
    • Gość: marcia Re: Rewelacja Eris: seria 35+ IP: *.u.mcnet.pl 13.02.02, 09:42
      Ja kupiłam wczoraj Forte 25+ i też uważam, że to rewelacja.
      Zdecydowanie warta swojej niezbyt niskiej ceny.
      • Gość: koralik Re: Rewelacja Eris: seria 35+ IP: 195.95.19.* 13.02.02, 10:13
        a co takiego wspanialego jest w tej serii 25+?
        pozdrawiam, Koralik
        • Gość: Anka Re: Rewelacja Eris: seria 35+ IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 11:06
          Miałam próbki; krem matujący z serii 25+ - super matuje i nawilża skórę, inne
          też dobre. Nie mam wyrobionego zdania, bo po 1 użyciu trudno coś stwierdzić.
          Podoba mi się cały program, opisy kosmetyków i opakowania, choć zapach mógłby
          być lepszy.
          Lubię jednak bardzo Eris i uważam, że produkują kosmetyki bardzo wysokiej
          jakości, ponoć w Kanadzie sprzedają się rewelacyjnie (siostra mojego szefa tam
          mieszka i tak twierdzi).
        • Gość: marcia Re: Rewelacja Eris: seria 35+ IP: *.u.mcnet.pl 13.02.02, 11:13
          Ja kupiłam krem nawilżająco matujący.
          Jak na razie jestem bardzo zadowolona, ponieważ inne kremy, których używałam
          (Thermal S Mat i Hydrance Lagere) za bardzo wysuszały mi skórę.
          Ten matuje, ale przyjemnie nawilża. Wydaje mi się, że skóra jest mniej
          ściągnięta.
          A zapach - rzecz gustu, mi się bardzo podoba.
          Kupiłam wczoraj w Super Pharm w Galerii Mokotów. W prezencie dokładają maseczkę
          Forte Inter.
          • Gość: Marta Re: Rewelacja Eris: seria 35+ IP: 10.128.131.* 13.02.02, 15:24
            Ja również mam krem nawilżająco-matujący Eris +25,żel pod oczy i kupię sobie
            jeszcze biokrem dotleniający na noc.Super.Są lekkie, dobrze się wchłaniają i
            cudnie pachną.
    • Gość: Anka Re: Rewelacja Eris: seria 35+ oraz 25+ IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 09:10
      Dziewczyny,

miałam też próbkę kremu 35+ na noc (naprawczo-coś tam); super!!!!
      Chyba kupię coś z serii 25+ jeszcze dziś; ponoć niektóre sklepy dodają gratis
      lub za parę złotych kosmetyk z serii Forte 30, by wyprzedać zapasy.

Jestem zachwycona Forte 25+, mam całą gamę Lancome, ale wiecie co? Eris jest
      chyba lepszy (przynajmniej sądząc po próbkach) a przy tym kilka razy tańszy.
      Uważam, że warto wydać 40 zł na krem.
      • Gość: Mała Re: Rewelacja Eris: seria 35+ oraz 25+ IP: *.bremultibank.com.pl 14.02.02, 09:26
        Mam do Was małe pytanko. Przymierzałam się już kilka razy do kosmetyków Erisa
        ale nie tylko mi nie służyły ale wręcz szkodziły (pieczenie, zaczerwieniona
        cera). Co dziwniejsze uczucie takie miałam po kosmetykach z serii dla cery
        wrażliwej (Pharma ... - seria czerwona). Przyznaję, iż po przykrych
        doświadczeniach z tą serią zniechęciłam się do całej firmy. Może któraś z Was
        używała zarówno preparatów z serii tych bardziej leczniczych jak i z serii
        forte i może je porównać. Nie mam jakiejś szczególnej cery, po prostu mam nieco
        widoczne naczynka na policzkach i chciałam je trochę rozjaśnić - kupiłam więc
        cały zestaw kosmetyków z w/w linii (tonik, mleczko, krem i maseczkę) i wszystko
        poszło w śmieci. Ekspedientka w drogerii powiedziała mi, że Eris jest
        rzeczywiście taką firmą, która cieszy się zupełnie skrajnymi opiniami Klientek.
        Czy Któraś z Was może to potwierdzić ?
        • Gość: aNKA Re: Rewelacja Eris: seria 35+ oraz 25+ IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 10:34
          Witam,

miałam też ze 2 rzeczy z linii Pharmaceris na naczynka, tonik był bardzo dobry,
          a po maseczce faktycznie żadnego rezultatu! Dam ją kuzynce,bo ona z kolei jest
          zachwycona tą serią.
          Kupiłam kiedyś całą serię 24H, wszystko super oprócz maseczki, która mnie
          uczuliła (dałam siostrze mężą, jest zadowolona).

Tak więc faktycznie trzeba popróbować, bo każdy reaguje inaczej na Erisa.
          Ale teraz raczej kupię krem na noc z Forte 25+, dostałam od Erisa komplet
          próbek i bardzo spodobały mi się nowe produkty!
          • Gość: marcia Re: Rewelacja Eris: seria 35+ oraz 25+ IP: *.u.mcnet.pl 14.02.02, 11:16
            A gdzie dostałaś ten komplet próbek?
            • Gość: Anka Re: Rewelacja Eris: seria 35+ oraz 25+ IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 11:28
              Eris mi przysłał pocztą, wystarczy wysłać maila (mam nadzieję, że każdemu
              wysyłają).

• Gość: marcia Re: Rewelacja Eris: seria 35+ oraz 25+ IP: *.u.mcnet.pl 14.02.02, 15:25
                Ale należysz do klubu Forte, czy nie?
                Może wysyłają tylko do członków klubu.
    • Gość: kb Re: Rewelacja Eris: seria 35+ IP: 206.215.223.* 15.02.02, 01:08
      czy ktos wie, w jaki sposon mozna dotrzec do kosmetykow Eris w stanach? Moze
      jakis adres internetowy???? Bardzo prosze o pomoc!!
      • Gość: Mimi Re: Rewelacja Eris: seria 35+ IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 07:43
        Zastanawiam się nad kupieniem Eris 25+,ale mam pewne obawy.Mam bardzo wrażliwą
        cerę i dotychczas używałam jedynie kosmetyków do takiej cery.Czuję jednak,że
        czegoś brakuje mojej skórze.Poradźcie mi czy zdecydować się na Eris 25+.
        • Gość: Anka Próbki, USA i cera wrażliwa - odpowiedzi IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 08:12
          1. wysłałam po prostu maila z prośbą o próbki, i dostałam (nie jestem w klubie
          forte)
          2. co do Stanów, to radzę wejść na stronę www.eris.pl, są podani dystrybutorzy
          na świecie
          3. ja też mam wrażliwą, odwiodioną skórę, i sądząc z próbek, kremy są super!
          • Gość: MauaM Re: Próbki, USA i cera wrażliwa - odpowiedzi IP: *.MAN.atcom.net.pl 19.02.02, 11:46
            Ja też wysłałam mail z prośbą o próbki mniej więcej tydzień temu. Jak długo
            trwało zanim Ty znalazłaś w skrzynce list z próbkami Erisu?
            Dzięki
            • Gość: Anka Re: Próbki, USA i cera wrażliwa - odpowiedzi IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 12:02
              Ja dostałam próbki po 1-2 tygodniach; ale te z nowych serii są też dostępne w
              sklepach (dostałam ze 4).
        • Gość: Marta Re: Rewelacja Eris: seria 35+-do Mimi IP: 10.128.131.* 15.02.02, 12:19
          Ja też mam bardzo wrażliwą cerę.Na wiele kosmetyków reaguje pieczeniem i
          zaczerwienieniem. Ale ta seria Eris +25 jest super i z cerą się nic nie
          dzieje.Myślę więc że również możesz jej używać bez obaw.
          • mimi6 Re: Rewelacja Eris: seria 35+-do Mimi 15.02.02, 12:33
            Dziękuję za dopowiedzi.
            O ile wiem tych kremów jest kilka-naw.-mat.,dotl.i detoks.Który mi polecacie?
            • Gość: Anka Re: Rewelacja Eris: seria 35+-do Mimi IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 12:39
              Ja najchętniej wzięłabym: biodotleniający (na noc), matujcy na dzień..
            • Gość: Marta Re: Rewelacja Eris: seria 35+-do Mimi IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 15.02.02, 17:49
              Na noc jest jedynie biokrem dotleniający,więc nie ma wyboru.Natomiast na dzień-
              myślę że tu zależy od twojego rodzaju cery.Jeżeli masz cerę tłustą czy mieszaną-
              weź nawilżająco-mat. ja go używam i jest super-dobrze nawilża, matuje(nie
              wysuszając naskórka)szybko się wchłania.Jeżeli masz cerę normalną lub suchą kup
              sobie nawilżająco-detoksykujący lub przeciwzmarszczkowy(ma zapobiegać tworzeniu
              się zmarszczek).
              • Gość: Mimi Re: Rewelacja Eris: seria 35+-do Mimi IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 18:50
                Już kupiłam.Za parę dni napiszę o efektach , a przede wszystkim o tym czy mnie
                nie uczulił albo podrażnił,bo to jest właśnie mój problem.
                Dotychczas używałam kosmetyków AVene,które mnie nie uczulały,ale też nie
                poprawiały wygladu cery.Mam cerę szarą ,zmęczoną,świecącą się,a przy tym ,jak
                mówi kosmetyczka słabo nawilżoną.
                Z tego ,co piszecie wynika,że kremy Eris Forte są dobre i bezpieczne więc
                postanowiłam wypróbować.

Napiszcie jeszcze czy też po niektórych kremach macie podrażnianą cerę.Ja
                wyrzuciłam już chyba kilkanaście różnych kremów.
                Napiszcie jakich nie możecie używać,bo ja np.kupiłam kiedyś krem matujący
                Dermiki i po kilku zastosowaniach miałam na twarzy czerwone plamy.
                Dobranie kremu to naprawdę trudna sprawa.
                • Gość: elve Re: Rewelacja Eris: seria 35+-do Mimi IP: *.netland.gda.pl 15.02.02, 19:52
                  ile kosztuje ten nawilżająco-matujący +25? Proszę Was, dziewczyny, o
                  odpowiedź...
                  • Gość: Marta Re: Rewelacja Eris: seria 35+-do Elve IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 15.02.02, 21:05
                    Ok 48-50 zł w zależności od drogerii.
                    • Gość: okęciak Re: Rewelacja Eris: seria 35+-do Elve IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 14:13
                      na wszystkich produktach z tych serii sa ceny sugerowane tak wiec ceny beda
                      takie same we wszystkich drogeriach
                      • Gość: Marta Re: Rewelacja Eris: seria 35+-do Elve IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 17.02.02, 15:44
                        To dlaczego np. w Superpharm są tańsze o złotówkę niż w sklepie firmowym Erisu
                        na Puławskiej?
                        • kasiulek Forte 25+ 19.02.02, 12:48
                          Dziewczyny, a czy krem pod oczy jest dobry?
                          A czy ta maseczka antystresowa to nie jest przypadkiem to samo, co maseczka z
                          poprzedniej serii Forte 30?
                          Bardzo prosze o komentarze.
                          • Gość: Anka Re: Forte 25+ IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 14:13
                            Nie wiem jak maseczka, ale krem pod oczy jest bardzo dobry (sądząc po próbce).
                            Naprawdę zwalcza cienie i worki.
                            • nushka Re: Forte 25+ 21.02.02, 15:19
                              Maseczka antystresowa jest IDENTYCZNA z tą z serii Forte 30. Taką informację
                              uzyskałam w serwisie Eris-a. Ja też planuję kupić coś z tej serii, ale najpierw
                              wypróbuję - czekam na próbki z Eris-a.
                            • Gość: elve Re: Forte 25+ IP: *.netland.gda.pl 28.02.02, 18:45
                              Gość portalu: Anka napisał(a):

> Nie wiem jak maseczka, ale krem pod oczy jest bardzo dobry (sądząc po próbce).
                              > Naprawdę zwalcza cienie i worki.

mi nie bardzo pomogl. Natomiast swietny jest ten na noc. Cudo!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka