Dodaj do ulubionych

Lista DOBRYCH dermatologow

IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 16.02.04, 13:27
Ten temat bardzo czesto powraca, zreszta kazda z nas wie, jak trudno jest
znalezc naprawde dobrego lekarza, ktory ufolni nas wreszcie od problemow ze
skora.
Podzielmy sie wiec sprawdzonymi adresami.
Wlasciwie to dobrze bedzie tez pisac o tych, do ktorych za nic nie powinno
sie chodzic!

Moj typ: p. Malgorzata Balgaj z Wroclawia, link do trony jej gabinetu:
www.derma-puls.com.pl/
Naprawde polecam, wyleczyla mnie z powracajacego tradziku!
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Z Re: Lista DOBRYCH dermatologow IP: *.chello.pl 16.02.04, 13:44
      Nie polecam doktor Chlebus W Warszawie --leczyła mnie Roaccutanem ,koszmar
      totalny a ze skutków ubocznych leczę się do dziś!!!!!!!!!!!!
      • Gość: margott Re: Lista DOBRYCH dermatologow IP: *.acn.pl 16.02.04, 15:52
        Mój typ na najlepszego dermatologa to Doktor Obałek z Warszawy!!!
        • Gość: Lidka Do Margott - gdzie jest teraz dr Obałek??? IP: 81.210.125.* 20.02.04, 12:15
          Droga Margott, kiedyś dr Obałek mnie wyleczył z alergii, a wzruszył mnie
          podwójnie, bo zgodził się leczyć również jamnika mojej znajomej, który był
          alergikiem!!! Niestety straciłam namiar na dra Obałka, czy możesz mnie
          poratować i podać jego aktualny adres+tel?
          serdeczne dzięki!!
          • Gość: Margott Re: Do Lidki- gdzie jest teraz dr Obałek??? IP: *.acn.pl 20.02.04, 16:17
            już podaję adres: Elektoralna 8/10 m 19 tel 620-27-33 a z tym jamnikiem to
            śmieszna sprawa ale widac ze zna się nie tylko na leczeniu ludzi :-)))
            • Gość: Lidka Do Margott IP: 81.210.125.* 22.02.04, 01:09
              Bardzo, BARDZO dziękuję za namiar na doktora:-)))
              • mika_1 Krakow 22.02.04, 07:13
                Zgadzam sie - dr Beata Markiewicz
                Derm Medik, ul. Zwierzyniecka 29,
                tel. 431 16 09
      • Gość: Trishna Re: Lista DOBRYCH dermatologow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.04, 10:35
        A ja polecam drChlebus, mnie wyleczyła, niestety tłumy i chaos w gabinecie mogą
        odstraszać
    • Gość: abc Re: Do Moniki z Wrocławia IP: *.akacje.pl / 81.219.11.* 16.02.04, 16:21
      A czym cię wyleczyła ta pani doktor z powracającym trądzikiem? Ups, chyba z
      powracającego trądziku. Czyżby odkryła jakiś nieznany większości specyfik?
      • Gość: Monika Re: Do Moniki z Wrocławia IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 16.02.04, 16:57
        Jestem z Krakowa :)

Wyleczyla mnie glownie peelingami: easy peelem i yellow peelem + leczenie
        farmakologiczne. Tradzik zniknal po paru dniach i nie wraca! Moja skora wyglada
        naparwde dobrze.
        Jestem im wdzieczna za cale leczenie i szybkosc kuracji!
        • groszek19 Re: Do Moniki z Wrocławia 16.02.04, 17:01
          Nie polecam dr Brajczewskiej, wykończyła mój żołądek końską dawką antybiotyków.
          Minęły dwa lata a mój organizm jeszcze nie odżył. W szpitalu, gdzie trafiłam po
          zatruciu lekami powiedziano, że nie jestem pierwszą osobą od tej pani.
    • Gość: mila Re: Lista DOBRYCH dermatologow IP: *.icpnet.pl 16.02.04, 17:11
      polecam dr n.med. Małgorzatę Aleksiewicz Sowińską z Poznania. Kiedyś
      przyjmowała na Przybyszewskiego w szpitalu. Na oddziale dermatologii jest też
      niezła dr n. med. Dembińska. Obie dużo mi pomogły.
      • Gość: Zofia.P Re: Lista DOBRYCH dermatologow IP: *.acn.pl 18.02.04, 19:24
        Podciągam wątek do góry gdyż sama szukam jakiegos dobrego dermatologa najlepiej
        z Warszawy. Czekam na wasze opinie!!
        • Gość: Anna Re: Lista DOBRYCH dermatologow IP: 217.153.22.* 23.02.04, 11:01
          Dołączam się do prośby.
          Trądzik leczę od 11 lat z miernym rezultatem.
          Pozdrawiam
    • littlefrog Re: Lista DOBRYCH dermatologow 18.02.04, 20:00
      Dr Dabrowska z Luxmedu w Wawie.Pogromczyni mojego tradziku:)A przy okazji
      bardzo sympatyczna!
      • Gość: Aniaa Re: Lista DOBRYCH dermatologow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 20:07
        A znacie jakiegos dobrego dermatologa z KRAKOWA???
        Plisss pomozcie
        • Gość: renia Re: Lista DOBRYCH dermatologow- KRAKOW IP: *.tele2.pl 18.02.04, 21:31
          polecam p. Beate Jasinska z przychodni Scan Med. Leczy mnie od dluzszego czasu
          (wyleczyla mi tradzik, teraz zwalcza alergie i atopowe zapalenie skory) i
          jestem z niej b. zadowolona. Kompetenta, mila i co najwazniejsze- ma trafne
          diagnozy:)
          www.scanmed.pl
        • Gość: magg Re: Lista DOBRYCH dermatologow IP: w3cache.* / *.2-0.pl 19.02.04, 21:14
          w krakowie-przychodnia na ul.szwedzkiej .dr.molik-polecam
      • belcia77 Re: Lista DOBRYCH dermatologow 19.02.04, 19:09
        przestrzegam przed pania Dabrowska- jest niezaprzeczalnie bardzo, bardzo miła
        ale mam watpliwosci co do kompetencji. W grudniu przed .switami bylam u tej
        pani bowiem pod łopatka pojawila mi sie taka nieciekawa plama, ktora mnie
        bardzo zaniepokoiłaale panie doktor powiedziela ze jest to zwykle otarciei
        zalicla masc bepanten. na siwta wyjechalam do rodziców i jakiz było moje
        zdziwienie gdy na całym brzuchu i piersiach pojawila sie okropna rózowa
        wysypkai dopiero po swietach udalo mi sie dostac do dermatologa , który od razu
        zdiagnozowal łupiez rozowy Giberta i tylko zapytal gdzie pojawiła sie pierwsza
        blaszka i kiedy? bardzo byl zdziwiony ze lekarz dermatolog nie mogł
        zdiagnozowac poprawnie, zwłaszcza powiedziec ze to było otarcie co nie trzeba w
        ogole byc lekarzem zeby stwierdzic ze to jest cos innego...niewiem czy gdyby p.
        Dabrowska poprawnie zdiagnozowała to wysypka miala by miejsce , czy
        łagodniejszy przebieg ale napewno zaoszczedzilo by mi duzo stresówm i
        niepewnosci zwłaszcza ze jestem teraz w 9 miesiacu ciazy...
        najg0orsze jest to za po tej wizycie mam ograniczone zaufanie do lekarzy a do
        tej pani napweno sie juz nie wybiore!!!
    • Gość: kasia do Moniki IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 21:41
      Napisz proszę ile płaciłaś za peelingi? mnie inetresuje Blue Peel, wiem, że
      kosztuje ok 1tys.zl. Ale ostatnio ktos napisał, że płacił 300zł.!
      • Gość: Zofia.P a może ktos z Warszawy?? IP: *.acn.pl 18.02.04, 21:50
        Naprawdę nie ma dobrych dermatologów w Warszawie??? Bardzo prosze o pomoc!!
        • Gość: katrina KRAKÓW IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 23:12
          lek. med. Małgorzata Politowska
          Derm Medik, ul. Zwierzyniecka 29,
          tel. 431 16 09

Moje naczynko potraktowane prądem (ale bez nakłuwania!) wyraźnie się
          zminiejszyło! I w ogóle jest świetna, myślę że z trądzikiem tez sobie poradzi.
    • Gość: lala Re: Lista DOBRYCH dermatologow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 23:12
      bardzo polecam doktor Marie Noszczyk, gabinet MELITUS na Gwiażdzisiej na
      żoliborzu ale nie pamiętam numeru budynku tel. 833 74 38- jest naprawde super i
      profesjonalan, miła, dokładna
      • Gość: Gosia Re: Lista DOBRYCH dermatologow IP: *.chello.pl 18.02.04, 23:54
        Przyłączam się patrzcie strona internetowa www.melitus.pl
      • Gość: pixi Re: Lista DOBRYCH dermatologow IP: 195.94.222.* 19.02.04, 09:29
        Dr. Noszczyk jest bardzo miła, ale przepisana przez nia kuracja p/trądzikowa
        była dla mnie zupełnie nieskuteczna.
    • beba2 Re: Lista DOBRYCH dermatologow Kraków 19.02.04, 09:48
      Ja też wiem od mamy o dr Politowskiej.Miewa ona dyżury w aptece w Geant i
      potrafi idealnie dobrać kosmetyki(apteczne-lecznicze) do danego problemu
      skóry.W Derm-Medicu pracuje też świetna dr Beata Markiewicz.
    • Gość: agda Re: Lista DOBRYCH dermatologow IP: 212.244.249.* 19.02.04, 13:19
      a w Łodzi?
    • kurczeno LUBLIN?? 19.02.04, 21:38
      Dobry dermatolog pilnie potrzebny właśnie w Lublinie, a może o dobrej
      kosmetyczce komuś się o uszy obiło przy okazji.

• Gość: mała Re: LUBLIN?? IP: *.zim.pcz.czest.pl 27.02.04, 09:33
        podciagam watek-szukam dermatologa w Lublinie!!!!!!
        • mysliciel662 Re: LUBLIN?? 10.05.17, 11:07
          Doktor Borowiec w Lublinie, polecam. Jest bardzo dobrym specjalistą.
    • Gość: KAsia Re: Lista DOBRYCH dermatologow IP: 62.148.87.* 21.02.04, 12:02
      prof. Żaba, z Poznania.
      Jest najlepszy!
      Kolejki są do niego przeogromne, w poczeklani
      pacjenci z całej Polski, ale warto czekać.
      Skuteczny, kompetentny, niezwykle spokojny.
      Wysłucha, doradzi, ma niezwykłą wiedzę i doświadczenie.

• mamabruna Re: Lista DOBRYCH dermatologow 23.02.04, 12:43
        Słyszałam o prof. Żabie wiele dobrego. Czy moglabyś podać jakiś namiar na prof?
        ja jakiś czas odwiedzałam dr. Janicka na ul. Lelewela (Poznań)- chodziłam kilka
        razy, efektów żadnych, ale wydaje mi się, że miała fachowe podejście i po
        prostu zabrakło mi cierpliwości. No i to godzinne wyczekiwanie w poczekalini,
        nie jest dla mnie, nie mam czasu na marnowanie pół dnia w poczekalni.
        • Gość: KAsia Re: Lista DOBRYCH dermatologow IP: 62.148.87.* 27.02.04, 10:26
          pewne wiadomości znajdziesz na stronie internetowej : www.dermatologia.pl,
          a poza tym: prof. dr hab. med. Ryszard Żaba
          Poznań ul. Gajowa 3 (koło starego ZOO) tel. (061) 84 17 173
          jesli nie jesteś z Poznania to powiem Ci, że z dworca PKP nie jest daleko, ja
          idę piechotką 10 minut (kieruję się najpierw na hotel mercure a potem skrecam w
          lewo)
          :)
    • margo.p Lista DOBRYCH dermatologow 26.03.04, 20:57
      A może znacie kogoś dobrego w Opolu lub okolicy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka