bubster 22.02.04, 13:40 dziewczyny, jakie macie zdanie o tej serii kosmetyków firmy Eris? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sandra Re: seria Lirene IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 14:04 Ja mam zel p/prysznic antycellulit, watpie w jego usuwanie cellulitu, ale jest super, pieknie pachnie, wygladza itp. Poza tym mam serum i zel antycellulit, ale ladnie sie wchlaniaja, ale mam za krotko aby ocenic. Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: seria Lirene 22.02.04, 19:23 ja mam krem do biustu, ale niestety też zbyt krótko, by ocenić Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: seria Lirene 22.02.04, 20:12 ja mam balsam nawilżający do suchej skóry - skóra jest po nim gładka, dobrze odżywiona, nie łuszczy się i nei pierzchnie, a mojej skórze naprawdę trudno dogodzić używam od 1,5 tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: seria Lirene IP: *.4kroki.pl 22.02.04, 21:06 Też mam ten balsam, ale nie jestem za bardzo z niego zadowolona. Skóra po użyciu długo się lepi, poza tym ma bardzo intensywny zapach, zbliżony do cytrynowego, który bardzo mi przeszkadza. Generalnie na 3+. Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: seria Lirene 23.02.04, 10:22 Gość portalu: basia napisał(a): > Też mam ten balsam, ale nie jestem za bardzo z niego zadowolona. Skóra po > użyciu długo się lepi, balsam przeznaczony jest do skóry sychej, może Twoja nie jest sucha i dlatego balsam tak długo się wchłania? u mnie problem z długim lepieniem się skóry nie istnieje, Lirene wchłania się błyskawicznie > poza tym ma bardzo intensywny zapach, zbliżony do cytrynowego, który bardzo mi przeszkadza zapach faktycznie mógłby być subtleniejszy, całe szczęście, że dość szybko ulatnia się ze skóry BTW mnie ten zapach bardzo przypomina serię Private Spa Estee Lauder Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: seria Lirene IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.04, 07:28 Uzywam od trzech miesiecy mniej wiecej serii antycellulitowej - peeling pod prysznic, zel na dzien i serum na noc. Najlepszy moim zdaniem jest peeling, po prostu rewelacja. Serum i zel sa ok, bardzo dobrze sie wchlaniaja, nie jest to Clarins czy Shisheido zeby widac bylo spektakularne efekty w postaci ubytku centymetrow, ale pomagaja w dobrym utrzymaniu stanu skory, co przy atrakcyjnej cenie jest wystarczajace. Odchudzam sie od czerwca, wiec dbam tez o to zeby skora nie ucierpiala, stosuje "plodozmian", stosuje rozne produkty, m.in. Nivelazione (ostatnio nie moge cos kupic). Ale Liren wydaje sie z tych tanszych kosmetykow jednym z najlepszych wyborow. Odpowiedz Link Zgłoś
agunia38 Re: seria Lirene 23.02.04, 11:07 przyłączam się do zachwytów nad peelingiem. dla mnie im grubszy i ostrzejszy, tym lepiej, a ten jest własnie taki solidny i ostry:))) żele (na dzien i na noc) antycellulitisowe mają fajny cytrusowy zapach i dobrze się wchłaniają. fajny tez jets krem do stóp z mocznikiem, bardzo zmiekcza skórę. żel do higieny intymnej to ten sam, co przedtem, tylko pod nazwą "lirene". w sumie - fajna seria za nieduże pieniadze:) Odpowiedz Link Zgłoś