Gość: Dorota IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 24.02.04, 12:53 Pilnie poszukuje fajnego zakładu fryzjerskiego z przyzwoitymi cenami-Gdańsk Zaspa Przymorze Głowny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaira Re: Fryzjer-Gdańsk 24.02.04, 17:32 niezmiennie polecam Panią Jolę Ofmańską w Wellkomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Fryzjer-Gdańsk IP: *.dywizjon.net / *.dywizjon.net 24.02.04, 20:54 hej.Ja osobiście polecam ci fryzjerke, ma wlasny salon, i jestem milo zaskoczona, bo wypróbowałam ja na chybił trafił.Miałam blon włosy, chciałam cos zmienic, zrobila mi cudny balejaz.Mowie ci w zyciu nie mialam tak dobrze wlosow zrobionych.Salon jest na Zaspie w Okolicy Dywizjonu ulicy.Podam ci telefon 512-10-50.Ta kobietka sama prowadzi swoj salon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Fryzjer-Gdańsk IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 25.02.04, 08:14 Dzięki serdeczne a możesz powiedzieć jak nazywa się ten salon pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Fryzjer-Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 13:10 najlepszy salon jaki jest w trójmiescie to salon w hotelu haffner w sopocie, dziewczyny sa po szkoleniach za granica, traktuja cie jak vipa i sa rewelacyjne (zwlaszcza kolor).i nie ma takiej tandetnej masowki jak w salonach dorota. daja jeszcze do tego duze znizki do korzytsania ze spa hotelowego(basen,sauna, masaze,kosmetyczka) supeeer! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Fryzjer-Gdańsk IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 26.02.04, 14:13 zapewne ceny nie dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Fryzjer-Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 14:47 ceny sa owszem w miare wysokie, ale po pierwsze na dzień dobry dostaniesz znizke 10-15 procent na zachete, a po drugie przy koloryzacji masz robiony na glowie zabieg rekonstrukcji w gratisie - wlosy sa super zdrowiusienkie spróbuj, polecam p. Julitę napisz jak bylo, wiem ze konsultacje i dobór fryzury jest gratis, mozesz pojsc najwyzej na konsultacje, daja duzo próbek Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.i Fryzjer-Gdańsk 26.02.04, 21:03 Salon ktory ma profesjonalna obsluge to na pewno w Hotelu Haffner Studio Effect. Pracuja tam wyszkolone na najwyzszym poziomie stylistki fryzur. Ja osobiscie polecam p.Karoline. Jest bardzo trendy!!! A ponadto dostajesz rabat 15% na kazda usluge wykonana w tym salonie. Karolina jest rowniez makijazystka a wiec przy konsultacji ktora jest rowniez bezplatna podpowie co poprawic w swoim wizerunku. Swietnie strzyze, farbuje wlosy i dodatkowo robi super makijaze. Ceny nie sa wygorowane!!! Naprawde polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Fryzjer-Gdańsk IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 10:06 a jakie tam są ceny np. za strzyżenie, modelowanie, farbowanie, balejaż itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Fryzjer-Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 14:11 za ok. 200 zł bedziesz miala balejage, farba mniej, warto jest bardzo komfortowo i profesjonalnie jak sprobujesz to opisz jak bylo pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Fryzjer-Gdańsk IP: *.dywizjon.net / *.dywizjon.net 24.02.04, 20:59 Zapomniałam ci napisać, byś prosiła Monikę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierna klientka!! Re: Fryzjer-Gdańsk IP: *.multicon.pl / *.karwiny.multicon.pl 27.02.04, 22:08 ja osobiscie też chodze juz długo do p.Julity do salonu w Hotelu Haffner i nie zmienila bym jej na nikogo innego po mimo tego że ceny nie są najniższe ale moje włosy w końcu zdrowe po mimo tego że je rozjaśniam i zawsze zrobione super.POLECAM!!!!!!!!!!!!! jest niesamowita!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXIMUS Re: Fryzjer-Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 23:57 Witam wszystkie kochane Klientki i Klientów naszej Firmy. Drogie Panie i Panowie, od 01.03. nasza firma zmienia swoją siedzibę!!!! Nie będziemy już pracować na Morenie, a na ulicy Słowackiego.Nowe miejsce, nowe wyzwania!!!! Liczymy na Każdą z Was i każdego z Was !!!! Nasze telefony to 0601552323 i stacjonarny 5204200 (od 1.03). Każda Pani lub Pan, gdy trafi do nas z tą wydrukowaną informacją, dostaje na wejściu 10% upusty!!!!!!!!!Zapraszamy!!! Serdecznie pozdrawiam Wszystkich Fanów i Wszystkie Fanki MAXIMUSA!!!! Właścicielka Katarzyna Jabłońska CZEKAMY NA WAS!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś