Gość: Klara IP: *.wmid.amu.edu.pl 24.02.04, 22:11 Czy mogę prosić o podpowiedzienie gdzie w Poznaniu mogę nabyć glinki tej firmy, ze szczególnym uwzględnieniem glinki zielonej bio-citron?? Dziekuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lahliq Re: Glinki Argiletz w Poznaniu?? 25.02.04, 10:25 Na pewno w aptece przy Rynku Jeżyckim. Cena ok. 5-6 zł. I mieli właśnie tylko zieloną. Ale popytaj w aptece blisko Ciebie, może jest szansa na zamówienie. Ja ostatnio dość dużo rzeczy w ten sposób kupuję, apteki są fatalnie zaoptarzone zwłaszcza w kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambiance Re: Glinki Argiletz w Poznaniu?? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 11:31 Prawdopodobnie także w zielarni na skrzyżowaniu Mickiewicza i Dąbrowskiego. Kupowałam tam czerwoną jakiś miesiąc temu. Zdaje się, że inne też mieli. Zajrzyj - być może będą mieli tę, o którą pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOROTA Re: Glinki Argiletz w Poznaniu?? IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 25.02.04, 14:09 Dziewczyny co to ta glinka maszeczka? Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Glinki Argiletz w Poznaniu?? 25.02.04, 14:19 Wejdź na ten link, tam są opisane produkty Argiletz. :) www.esentia.pl/servlet/SNFSearch W każdym razie glinki to ostatni maseczkowy hit i słusznie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Glinki Argiletz w Poznaniu?? 25.02.04, 16:54 ja widzialm w budce zielarskiej przy Rondzie Staroleka, byly rozne glinki w tubach argiletza po 21 zl. Ja za to szukam szamponu Argiletz z zielona glinka i nigdzie nie moge znalesc.... Widzialyscie gdzies?? a moze znacie jakies adresy zielarni w Poznaniu?? jutro pojde do tej na Dabrowskiego, moze bedzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Glinki Argiletz w Poznaniu?? 25.02.04, 17:49 Tam na Dąbrowskiego była tylko zielona glinka... Ale skopro już cos z tej firmy biorą to sa większe szanse na zamówienie innych produktów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq I jeszcze - szampon 27.02.04, 11:53 Gdyby sie nie udało, to spróbuj na esentii... Tam mają, ale ja mam z nimi róxnę przejscia, gdy zaczęłam zamawiacx to pierwsze paczki były espresowo a później coraz gorzej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goszka Re: I jeszcze - szampon IP: *.chello.pl 09.03.04, 19:27 Poznań ul.Św.Marcin 24 paw.23 "Ziołomed"-to sklep który zaopatruje się u głównego dystrybutora atakujcie,to zamówią co potrzebne.Esentia nie jest zła może trzeba czasem poczekać,ale za to pełna informacja ,cały asortyment świetnie opisany i fotografie, a przy tym ciekawe promocje-WARTO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Glinki Argiletz w Poznaniu?? IP: *.icpnet.pl 25.02.04, 18:08 W sklrpie zielarsko medycznym w Tesco na Szymanowskiego mają rózne glinki Argiletz. W tubce po 21 zł, a sproszkowane 10g kosztuje 4,75zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Glinki Argiletz w Poznaniu?? IP: *.crowley.pl 26.02.04, 10:45 Dzięki wszystkim za odpowiedź. Znalazłam glinki w zielarskim na Wronieckiej przy Straym Rynku, jednak mieli tylko pakowania po 10 g. Nie było też tej zielonej bio-citron. Ale może poszukam w tych miejscach, które wskazałyście, albo poproszę o sprowadzenie, jak doradzała Lahliq. Dzięki i pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Jeszcze jedno pytanie:))) IP: *.pl 26.02.04, 10:48 Na ile razy stracza glinka w tubce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goszka Re: Jeszcze jedno pytanie:))) IP: *.chello.pl 09.03.04, 19:45 tubka 100 gr. wystarcza na ok. dziesięć razy Odpowiedz Link Zgłoś