Dodaj do ulubionych

Piękny BIUST

16.02.02, 15:27
Cześć. Tego tematu dawno nie było. Większość z nas chciałaby ,aby nasz biust
był jędrny,bez rozstępów. Jak tam wasze doświadczenia w tym względzie. Kiedyś
był wspaniały krem do pielęgnacji biustu Vichy, ale przestali go produkować,
czyżby był szkodliwy. Lierac w moim przypadku się nie sprawdził.Jeśli któras z
was może coś polecić proszę o podpowiedzi kosmetyczne.
Obserwuj wątek
    • Gość: kamila Re: Piękny BIUST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 09:22
      Własnie używam kremu Kolastyna. Jest nie drogi, na razie nie znam efektów,
      skórę co prawda wygładza, ale czy ujędrni okaże się za jakiś czas. Kosmetyków z
      górnej półki nie używałam, ale jesli ktoś mógłby się pochwalić jakims
      spektakularnym efektem, może się skuszę.
      • helena25 Re: Piękny BIUST 18.02.02, 10:55
        Z racji ladnego, ale sporego biusu uzywalam profilaktycznie:
        Eris - ciezka konsystencja, lepi sie i kiepsko wchlania
        Gaelinic - niezly, lekka zelowa konsystencja, bardzo wydajny
        Sza - nietlusty balsam, ale efekt zaden
        Alquvimia - olejek aromaterapeutyczny - moze i niezly, ale olejek, jak olejek -
        dramatyczna niewygoda stosowania
        Aktualnie pokusilam sie o RevitaLift Slim jako maseczke do twarzy, dekoltu i
        biustu, ale tylko sporadycznie. Jedyny wart polecenia jest Gealinic, ale jezeli
        ktos trafil na cos rewelacyjnego, to chcetnie sie dowiem.
        Pozdrawiam
        H.
    • Gość: kaha Re: Piękny BIUST IP: 194.175.243.* 18.02.02, 11:00
      Właśnie... pojawił się u mnie ten problem, bo ostatnio schudłam 20 kg i moje
      piersi jakby troszkę posmutniały...
      Nadal są duże - miseczka C/D, ale zdecydowanie straciły na jędrnosci. Kiedy się
      położę na plecach to opadają bezwładnie na boki.. :(((
      Co mam zrobić laseczki? Ćwiczę, smaruję ale efekty marne. Czy jestem w stanie w
      ogóle coś zmienić bez ingerencji skalpela?
      • Gość: Helena Re: Piękny BIUST IP: 213.134.140.* 18.02.02, 12:25
        Szczerze... Bez skalpela cudow nie ma. Zalezy jak ostatnio schudlas i ile masz
        lat. Trzeba dac skorze sie obkurczyc, wspomagac preparatami ujedrniajacymi i
        czekac. Szkoda, ze nie moge Cie pocieszyc, ale nie istnieja cudowne preparaty
        polepszajace ksztalt biustu.
        Pozdrawiam
        H.
    • Gość: Kasia Re: Piękny BIUST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 18:17
      wlasna glowa recze za ampulki lieraca "Phyto - costam." sa naprawde
      rewelacyjne, choc cena nie nalezy do najprzystepniejszych... ja mam biust 75 C
      w porywach do D i naprawde bylo widac roznice! kuracja zawiera chyba 30
      ampulek, powinno sie ja powtarzac 3 razy w roku, jesli dobrze pamietam. POLECAM.

Pozdr.
      K.
      • Gość: kaha Re: Piękny BIUST IP: 194.175.243.* 19.02.02, 08:14
        Kasiu - ile mniej więcej kosztują te ampułki?
        • Gość: Kasia Re: Piękny BIUST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 18:08
          cos okolo 200 zl. moze troszke mniej... starczaja chyba na mniej wiecej
          miesiac. ale za to efekt jest naprwde rewelacyjny!

K.
    • Gość: kb Re: Piękny BIUST IP: *.rasserver.net 18.02.02, 19:05
      Ja również przetestowałam dużo preparatów tego typu, polecam wam dwa moje
      faworyty : Krem do biustu Yves Rocher z serii Bioptimale, poleciałam go
      koleżance również była nim zachwycona. Krem ten nie jest tłusty, może tylko
      zapach nie będzie wszytskim odpowiadał. Używałam go podczas diety i mimo, że
      wchudłam dużo kondycja biustu była nadal dobra i rozmiar wciąż ten sam czyli
      75 C, drugi to neidawno odkryty Żel do biustu z serii AA Body firmy Oceanic,
      wchłania się błyskawicznie, można go więc używać dwa razy dziennie,zapach
      bardzo przyjemny i działanie również widoczne. Natomaist nie polecam kremu z
      serii Eris, oraz Żelu z firmy Dermika z serii Dermika 2001.
    • Gość: dafne Re: Piękny BIUST IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 19.02.02, 21:45
      Niezawodne na piękny biust jest traktowanie go zimną woda i pieszczotami:)))
      Polecam również żel z serii AA firmy Oceanic.I dobrze dobraną bieliznę!!!Bo
      ona głównie służy przecież do utrzymania biustu w dobrej formie dłuuugoooo.
      • Gość: Słońce Re: Piękny BIUST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 23:42
        Wyciągam tego trupa z szafy, bo mam konkretne pytanie...
        Czy któraś z was używała może preparatu w sprayu YSL - podobno działa jak
        niewidoczny biustonosz, a piersi są wyraźnie sprężystsze i unosza się ;-0...
        A może ktoś próbował Thalgo, albo Bust up Biothermu... mam zamiar sobie coś
        sprawić, dlatego proszę o pomoc
        pozdrawiam serdecznie
        • Gość: Helena Re: Piękny BIUST IP: *.waw.cdp.pl 01.03.02, 09:27
          O YSL slyszalam, ale nigdy sie nie pokusilam.... moze warto??? Ciekawe tylko
          czy efekt jest rowniez jak biustonosza - po wlonieciu sie preparatu, albo
          prysznicu wszystko wraca do poprzedniego stanu??? Czy tez stopniowo sie
          utrwala??
          Pozdrawiam
          H.
          • Gość: daggy Re: Piękny BIUST IP: 192.168.0.* 01.03.02, 14:17
            Ja używałam YSL - miał działać jak biustonosz, a afekt miał się stopniowo
            utrwalać. Zdecydowanie odradzam - nie było ŻADNEGO efektu. Juź lepszy jest
            polecany wcześniej Lierac w ampułkach, chociaż koszmarnie brudził bieliznę.
            Pozdrawiam
            • Gość: kb Re: Piękny BIUST IP: 206.215.231.* 01.03.02, 15:45
              Używałam YSL, zapomnijcie o efekcie biustonosza, to zupełnie nie możliwe,
              żaden krem nie zastąpi prawdziwego biustonosza, ja również odradzam, skóra
              była miła, ale taki efekt można osiągnąć używając wielu tańszych
              odpowiedników, moje ulubione już tu podawałam, natomaist na YSL szkoda tylu
              pieniędzy.
      • Gość: ha Re: Piękny BIUST IP: 195.205.48.* 07.03.02, 16:14
        Polecono mi kiedyśkrem do pielęgnacji biustu z wyciągami homeopatycznymi firmy
        A.T.W.Dziś ja polecam go innym.Wchania się b. dobrze bardzo poprawia kondycję
        skóry.Jest bezpieczny mogą go stosować kobiety w ciąży i karmiące. Cena 17.85
        zł.
        • Gość: Słońce Re: do ha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 21:46
          Dziękuję. Mam pytanie, gdzie mogę to kupić? I jeszce jedno - czy naprawdę są
          widoczne efekty?
          pzdr
          • Gość: Asia Re: do ha IP: *.mpips.gov.pl 04.07.02, 12:25
            Kosmetyki ATW mozna kupic sklepie firmowym, ktory jest w Alejach
            Jerozolimskich, za Dworcem Centralnym, na tej scianie, gdzie jest siedziba
            polkomtela idzie sie dalej w strone ochoty i tam w takim starym budunku, gdzie
            jest tez fitness club, znajduje sie wyzej wspomniany sklep
            pozdrawiam
            • Gość: silie Re: YR IP: *.jmk.lodz.pl 04.07.02, 13:07
              Podobno baaaardzo dobry jest specyfik YR "Bioptimale". Słyszałam (nie od
              sprzedawczyni), że ujędrnia nie tylko w nazwie;)
              pzdr,s.
              • Gość: gAndzia Re: YR IP: *.se.com.pl 04.07.02, 13:10
                A ja jestem b.b.b.zadowolona z YSL! Kremów do biustu uzywam pasjami, nie tyle z
                potrzeby, bo bisut mam nieduży i kształtny, co profilaktycznie i lubię:))) tego
                YSL kupiłam w duty free, bo u nas faktycznie jest przydrogi, i naprawdę widzę
                efekt, i krótkoterminowy tego niby "stanika", i trwalszy, bo cycki jędrne że
                hoho:)))
                poza nim pasowął mi tylko mustela z apteki dla kobiet w ciąży - ten chyba nie
                jest drogi.
                • Gość: Asia Re: YR IP: *.mpips.gov.pl 04.07.02, 13:19
                  ja tez uzywam obecnie Mustela, jesli chodzi o jedrnosc to chyba niewiele
                  dziala, ale rozstepy sa z dnia na dzien coraz mniej widoczne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka