Dodaj do ulubionych

Dobry szampon nadajacy objetosc

IP: *.wp-sa.pl 27.02.04, 12:32
Czy mozecie cos polecic dla cienkich wlosow, zeby bylo ich wiecej? Moze cos
jeszcze oprocz szamponu... czy ktos probowal tego preapratu Volume w sprayu
herbal essences?
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: Dobry szampon nadajacy objetosc IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 12:36
      z szamponów miałam Shamtu, z odżywek Pantene zwiększający objętość włosów i
      nic, nie widziałam żadnych rezultatów. ostatnio używam serum dodającego
      objętości włosom cienkim Avonu i jestem zadowolona, przez conajmniej 2 dni
      włosy są puszyste i jest ich optycznie więcej (a mam długie i przetłuszczające
      się). mam zamiar kupić odżywkę i szampon z tej serii, więc jakby ktoś już
      używał, to czekam na opinie.
    • Gość: Lenka Re: Dobry szampon nadajacy objetosc IP: *.chello.pl 27.02.04, 12:44
      Szampon profesjonalny Welli z serii Back to Basics- Wild Berry.
      Kosztuje 33zł,350ml.
      Bardzo wydajny,gęsty,wystarczy niewielka ilość,bardzo dobrze się pieni,w
      widoczny sposób zwiększa objętość włosów(przynajmniej moich),ma cudowny zapach.
    • Gość: primcia Re: Dobry szampon nadajacy objetosc IP: *.chello.pl 27.02.04, 12:53
      Ja uzywalam sporo szamponow i odzywek dodajacych objetosci (Clairol, Pantene,
      Avon, Elseve, St.Ives, YR) i moge polecic serum i odzywke Avon - naprawde
      dzialaja i super pachna. Natomiast szampon z tej serii byl okropny, najgorszy
      szampon, jaki mialam - wlosy strasznie sie przetluszczaly, wlasciwie tuz po
      umyciu i wysuszeniu juz byly tluste.
    • Gość: mika0 Re: Dobry szampon nadajacy objetosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 14:16
      tylko i wyłacznie linia Volissima Joico - bomba, nic lepszego na rynku nie ma
    • malcia12 Re: Dobry szampon nadajacy objetosc 27.02.04, 14:30
      Ja używam szamponu dodającego objętości Avonu i jestem z niego b. zadowolona.
      Mam grzywę jak lew. Serum średnio mi służy,chyba, że zmieszam je z odżywką (z
      lawędą i miodem - też z Avonu) a potem spłukuję i jest OK
    • Gość: julcia Re: Dobry szampon nadajacy objetosc IP: *.multicon.pl / *.karwiny.multicon.pl 27.02.04, 22:26
      jedyne co moze ci pomodz to tylko JOICO z seri Volissima jest to profesionalny
      szampon tylko go kupisz w salonach fryzjerskich ja znam dwa salony ktore to
      maja w warszawie na walicow19 i w sopocie w Hotelu haffner
      • Gość: ania do JULCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 02:42
        Julcia, widzę, że z Gdyni jesteś, w dodatku z mojej dzielnicy ;) miło, miło ..
        Karwiny pozdrawiają =)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka