Gość: mimi IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 13:47 Czy któraś z Was go wyprobowała.Zastanawiam się nad jego kupnem,bo puder w pędzlu to naprawdę wygoda.Dotychczas nie kupowałam kosmetyków tej firmy dlatego nie wiem czy warto wydawać aż 70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Puder w pędzlu Bourjois IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 08:43 Ja kupiłam puder w kamieniu z nowej kolekcji Bourjois. Zastanawiałam się nad tym w pędzlu, bo ślicznie pachnie, jest wygodny itd. ale bałam się, że pędzel mnie podrażni (nawet Chanel musiałam oddać, bo moja skóra chyba nie toleruje włosia). Ale jeśli nie masz super wrażliwej skóry, to polecam. Kosmetyki Bourjois są świetnie i super wydajne. Mam cień do powiem od ponad roku, a wygląda jak nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Puder w pędzlu Bourjois IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 10:51 Dziękuję za informację.Mam wrażliwą cerę,ale dotychczas używałam pędzla do pudru i nic się nie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janiko Re: Puder w pędzlu Bourjois IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 18:57 Ja wprawdzie nie o pudrze (jak go kupisz, to koniecznie napisz jaki jest!), ale o różach Bourjois - kupiłam piekny, brzoskwiniowy ok. rok temu i ...wciąż jest, i jest, nie kruszy się, trzyma się łanie na twarzy, a pudełeczko jest miłe i wygodne.Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Puder w pędzlu Bourjois IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:36 Kupiłam ten puder i już go wypróbowałam.Uważam że jest dobry. Lekko rozświetla i oczywiście matowi twarz.Ma przy tym bardzo przyjemny zapach- delikatny nie za mocno perfumowy.No i co najważniejsze wygodny w użyciu. Cena trochę wysoka,bo 80 zł,ale myślę,że taki puder starcza na długo. Odpowiedz Link Zgłoś