Gość: Kate IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 19:08 WITAM!!!BARDZO SA DLA MNIE WAZNE MOJE WLOSY.CHCIALABYM WIEDZIEC JAKI JEST NAJLEPSZY SZAMPON NA WLOSY SZYBKO PRZETLUSZCZAJACE SIE...NIECH MI KTOS POMOZE!!!!!!PROSZE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO WLOSOW.... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 11:41 wypróbuj sobie szampony do włosów przetłuszczających się z Farmony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szo Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO WLOSOW.... IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 05.03.04, 11:57 niezly jest tez szampon do wlosow tlustych Vischy Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO WLOSOW.... 05.03.04, 12:27 jesli masz rzeczywiście problem....to nie ma extra szamjponu tylko częste mycie wypróbowałam vichy, svr, lhp, i nici........... oj jakiś virus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO WLOSOW.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 18:36 BARDZO DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE LISTY...POSLUCHAM NA PEWNO!!!JESZCZE RAZ DZIEKUJE! Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO WLOSOW.... 07.03.04, 18:43 ja ostatnio używam Timotei, niebieski chlodzacy. Ogólnie to szampony timotei zawsze wydawaly mi sie kiepskie, ale ten faktycznie spowalnia prztluszcanie sie wlosow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bell Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO WLOSOW.... IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 07.03.04, 19:09 Dobry jest szampon Ziaji plantacea czrna rzepa do włosów przetłuszczających się. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO WLOSOW.... 07.03.04, 21:11 I co z tego, że ja na przykład zaproponuję Ci szampon jak i tak go nie kupisz bo znowu wypróbujesz te reklamowane w tv.Ile ich już miałaś ,,z którego byłaś zadowolona.?? Jest taki szampon ,ale nie chcę tu reklamować ..... Gość portalu: Kate napisał(a): > WITAM!!!BARDZO SA DLA MNIE WAZNE MOJE WLOSY.CHCIALABYM WIEDZIEC JAKI JEST > NAJLEPSZY SZAMPON NA WLOSY SZYBKO PRZETLUSZCZAJACE SIE...NIECH MI KTOS > POMOZE!!!!!!PROSZE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO WLOSOW.... 07.03.04, 21:20 Ziaja Plantica V - proteiny ryżowe( ok.4-5 zł).Jedyny,który sprawił,że myję włosy co drugi dzień,a nie codziennie.Uwielbiam go.A nie wspomnę ile kasy wydałam na apteczne ( i nie tylko) specyfiki w cenach "kosmicznych" nie przystających do ich bardzo "ziemskiej" jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO WLOSOW.... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 10:41 Farmona ani Ziaja nie są reklamowane w TV ;) i uważaj, bo tu niedawno była nagonka na osobę, która polecała kosmetyki dostępne w sprzedaży bezpośredniej. Odpowiedz Link Zgłoś