Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZY SZAMPON DO WLOSOW....

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 19:08
WITAM!!!BARDZO SA DLA MNIE WAZNE MOJE WLOSY.CHCIALABYM WIEDZIEC JAKI JEST
NAJLEPSZY SZAMPON NA WLOSY SZYBKO PRZETLUSZCZAJACE SIE...NIECH MI KTOS
POMOZE!!!!!!PROSZE!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO WLOSOW.... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 11:41
      wypróbuj sobie szampony do włosów przetłuszczających się z Farmony.
      • Gość: Szo Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO WLOSOW.... IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 05.03.04, 11:57
        niezly jest tez szampon do wlosow tlustych Vischy
        • skay5 Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO WLOSOW.... 05.03.04, 12:27
          jesli masz rzeczywiście problem....to nie ma extra szamjponu tylko częste mycie
          wypróbowałam vichy, svr, lhp, i nici...........
          oj jakiś virus
    • Gość: Kate Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO WLOSOW.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 18:36
      BARDZO DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE LISTY...POSLUCHAM NA PEWNO!!!JESZCZE RAZ DZIEKUJE!
      • gocha221 Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO WLOSOW.... 07.03.04, 18:43
        ja ostatnio używam Timotei, niebieski chlodzacy.
        Ogólnie to szampony timotei zawsze wydawaly mi sie kiepskie, ale ten faktycznie
        spowalnia prztluszcanie sie wlosow.
        • Gość: bell Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO WLOSOW.... IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 07.03.04, 19:09
          Dobry jest szampon Ziaji plantacea czrna rzepa do włosów przetłuszczających się.
    • vitalia Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO WLOSOW.... 07.03.04, 21:11
      I co z tego, że ja na przykład zaproponuję Ci szampon jak i tak go nie kupisz
      bo znowu wypróbujesz te reklamowane w tv.Ile ich już miałaś ,,z którego byłaś
      zadowolona.?? Jest taki szampon ,ale nie chcę tu reklamować ..... Gość
      portalu: Kate napisał(a):

> WITAM!!!BARDZO SA DLA MNIE WAZNE MOJE WLOSY.CHCIALABYM WIEDZIEC JAKI JEST
      > NAJLEPSZY SZAMPON NA WLOSY SZYBKO PRZETLUSZCZAJACE SIE...NIECH MI KTOS
      > POMOZE!!!!!!PROSZE!!!!!
      • beba2 Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO WLOSOW.... 07.03.04, 21:20
        Ziaja Plantica V - proteiny ryżowe( ok.4-5 zł).Jedyny,który sprawił,że myję
        włosy co drugi dzień,a nie codziennie.Uwielbiam go.A nie wspomnę ile kasy
        wydałam na apteczne ( i nie tylko) specyfiki w cenach "kosmicznych" nie
        przystających do ich bardzo "ziemskiej" jakości.
      • Gość: justa Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO WLOSOW.... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 10:41
        Farmona ani Ziaja nie są reklamowane w TV ;) i uważaj, bo tu niedawno była
        nagonka na osobę, która polecała kosmetyki dostępne w sprzedaży bezpośredniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka