Gość: FROGGY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 09:13 CZYM RÓŻNI SIĘ STARSZA WERSJA PODKŁADY REVLON OD TEJ NOWSZEJ ?CZY JEST JAKAŚ RÓZNICA W CENIE? DZIĘKI POZDRAWIAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jez Re: COLORSTAY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.04, 09:21 Wersja starsza jest przeznaczona do cery tłustej i mieszanej i ma silne własciwości matujące. Jest to bardzo trwały podkład, który zastyga na twarzy w przeciągu minutu od nałożenia. Sama go uzywam i jestem nim zachwycona. Natomiast wersja nowsza daje efekt półmatu, jest mniej kryjąca ale równie dobra. Cena mniej więcej taka sama około 70-72 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: COLORSTAY IP: *.chello.pl 06.03.04, 12:03 Dawno temu używałam strszej wersji,w tej chwili mam nową. Ze starszego Colorstaya byłam niezadowolona-trudne do wyboru kolory,kolor później ciemniał na twarzy,łatwo o efekt maski,trzeba go było szybko rozprowadzić. Nowa wersja jest wg mnie lepsza,lżejsza,ma lepszy wybór odcieni(mam 05),łatwo go rozprowadzić,nie ma efektu maski,jest mniej kryjący od starego,daje efekt półmatu,no i butelka jest z pompka co ułatwia nakładanie. Odpowiedz Link Zgłoś
brita1 Re: COLORSTAY 08.03.04, 14:35 Wchodzę tu w celu ostrzeżenia. Jestem stałą klientką Revlonu i po raz kolejny kupiłam starszą wersję podkładu. Nie wiem, co z nim zrobili, ale śmierdział alkoholem i dostałam wysypki na buzi. Reklamowałam i okazało się,, że kazdy na półce tak cuchnie. Wydaje się, jakby tam czegoś dolano. Wymieniałam na inną firmę, chociaż z bólem serca, bo go uwielbiałam. Może trafię kiedyś na świeży i poczciwy. Odpowiedz Link Zgłoś