Dodaj do ulubionych

Mleczno-waniliowe zapachy ??

IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.04, 20:49
Szukam zapachu, ktory bylby taki cieply, mleczny, nie chemiczny, dobrze
otulajacy cialo. Taki apetyczny, slodki jak czekolada mleczna, albo jak
jogurt truskawkowy, albo jak mleko + cukier + cynamon. Czy oprocz Angel
Muglera, ktory jest dla mnie ciut za agresywny, jest jakis inny
zapach "jadalny" ?
Obserwuj wątek
    • lola211 Re: Mleczno-waniliowe zapachy ?? 13.03.04, 20:56
      Mysle, ze najszybciej pomoga ci na tym forum
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15707
      • Gość: Dag Re: Mleczno-waniliowe zapachy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 23:14
        Hmm, spróbuj mleczko Sephora Brown, albo cos z Yves Rocher, z serii owocowej
        • Gość: daisy Re: Mleczno-waniliowe zapachy ?? IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.04, 23:16
          Dzieki Dag ;)

ps. nie lubie jesli pisze na tym forum (Uroda) a ktos mnie odsyla na inne
          (prywatne) forum...
          • queen.nevermore Re: Mleczno-waniliowe zapachy ?? 13.03.04, 23:25
            Nowa woda toaletowa Hanae Mori. Pachnie właśnie waniliowo - miodowo, tak jak
            opisujesz. Pojawiło się ich kilka, mają różne kolory - ta jest beżowa, pudełko
            w motylki.
            • Gość: daisy Re: Mleczno-waniliowe zapachy ?? IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.04, 23:29
              Ojj dziekuje tylko pierwszy raz slysze o takiej marce. Gdzie to jest do
              kupienia ? Jeszcze raz dzieki ;)
          • lola211 Re: Mleczno-waniliowe zapachy ?? 13.03.04, 23:46
            Przepraszam, myslałam ze zalezy ci na radach osób, które naprawde znaja sie na
            zapachach.Twoja wola, jesli nie chcesz skorzystac.
            • Gość: daisy Re: Mleczno-waniliowe zapachy ?? IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.04, 00:52
              Dzieki Lola i ja sie wcale nie gniewam :) Ale zeby tam wejsc trzeba sie logowac
              a nie chce zakladac stalego konta. pozdrawiam ;)
    • Gość: S. Re: Mleczno-waniliowe zapachy ?? IP: *.widzew.net / *.widzew.net 13.03.04, 23:43
      Jeżeli chodzi o waniliowy to np.Casmir Choparda(nie duszący,ciepły zapach),może
      Sensi Armaniego jest właśnie taki mleczny,ciepły.Pozdrawiam
      • Gość: K. Re: Mleczno-waniliowe zapachy ?? IP: *.mtvk.pl 14.03.04, 19:11
        Co jak co, ale wg mnie Sensi nie ma nic wspolnego z mlekiem czy czekolada. Ale
        rzeczywiscie jest cieply, to fakt.
        Polecam kosmetyki z serii Sephora Brown, te naprawde pachna cieplutko, slodko,
        czekoladowo-waniliowo :)
    • magda.morgisz Re: Mleczno-waniliowe zapachy ?? 14.03.04, 11:01
      Addict Diora. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Pozdrawiam,
      MM
    • Gość: gocha221 Re: Mleczno-waniliowe zapachy ?? IP: *.icpnet.pl 14.03.04, 19:21
      jest taki zapach marki Diesel, maja chyba czerwone i biale wody 9 teraz tez
      zielone) i ta biala( lub czerwona-nie pamietam) pachnie moim zdaniem jak lody
      waniliowe, delikatnie, nie jest zbyt agresywna czy mdla...
      moze to Ci sie spodoba
    • Gość: agawka Re: Mleczno-waniliowe zapachy ?? IP: *.wh12.tu / *.wh12.tu-dresden.de 14.03.04, 21:20
      Nie wiem czy jest to zapach, ktorego szukasz, ale? Jest cieply, przyjemny:
      pizmo, a dokladniej: "White musk" firmy "The body shop".
    • Gość: kragmel Re: Mleczno-waniliowe zapachy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 12:49
      może les belles de ricci żółte, piernikowe jakby są. baby doll YSL pachnie imho
      jak cukierki i wata cukrowa. mniam. mniam.
    • Gość: gosia Re: Mleczno-waniliowe zapachy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 13:32
      niuchnij sobię Noa Cacharel'a, jak dla mnie to zapach mleczno-waniliowy
    • dori7 Simply Clinique 16.03.04, 18:13
      ale opinie na jego temat sa podzielone. Pachnie troszke mlekiem sojowym,
      troszka kaszka dla niemowlat, troszke przyprawami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka