Gość: Aga IP: *.e-wroc.com 15.03.04, 22:30 Co robić aby włosy nie żółkły? Błagam polećcie jakies skuteczne sposoby i oczywiście preparaty, które pomogą mi pozbyć się tego żółtego koloru. Wielkie dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: Żółte WŁOSY 15.03.04, 22:39 szampon regenal wella, rossman też ma taki szampon, i l'oreal profesjonalny dużo było o tym na forum- poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
joasia39 Re: Żółte WŁOSY 16.03.04, 11:55 l'oreal professionnel silver - fioletowy jak atrament :), ale swietny w dzialaniu. Gdy uzywalam serii do wlosow blond zolty kolorek niestety pozostawal bez zmian, a po Silver rezultat super. Im czesciej stosujesz, tym sa "jasniejsze", a potem wracam do normalnego szamponu. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zusa_jesienna Re: Żółte WŁOSY 16.03.04, 12:32 Poprzedniczki podaly juz wspaniale sposoby - szampony, choc ten od Rossmanna nie jest specjalnie dobry. Polecam pianke do ukladania wlosow: Londa trend COLOR STYLING MOUSSE, odcien nr 69, platinum. Ratowala mnie zawsze, po "wspanialych" wizytach u fryzjerow. Jedyny problem - trudno ja dostac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś