14.07.10, 23:15
sobie kupilam, taki do masazy, 1,6 kg. Ma ktoras z was takie cudo zeby miec
piekny plaski brzuszek i talie. Dzis cwiczylam 15 minut, ludzie jak mnie kosci
bola od tego, ale to nic, wazne zeby efekty byly. Nie wiem jak dlugo powinnam
cwiczyc, czy pol godziny dziennie wystarczy?
Obserwuj wątek
    • grzeszna_marta Re: Hula hoop 15.07.10, 09:34
      >sobie kupilam, taki do masazy, 1,6 kg.
      o a tego jeszcze nie widziałam co to za cudo ? dasz radę utrzymac
      te 1,6 kg ? jak to hula wyglada ?
      • cezary.malgorzata Re: Hula hoop 15.07.10, 11:17
        Hue hue też się zaopatrzyłam, ale aż tak nie poszalałam - wzięłam 1,25 kg z
        masażerami węglowymi, jinpoli. Kręciłam już pięć razy, czuć jak kulki ugniatają
        sadełko :-)
        Proponuję Ci na razie - dopóki się nie przyzwyczaisz - zakładać coś grubszego na
        talię, nawet pasek wycięty ze starej koszulki na drugą koszulkę bo nabawisz się
        siniaków. Albo kupić pas neoprenowy. W HH ważna jest systematyczność, nie
        długość kręcenia. Ja robię na razie po 10 minut dziennie. I czuję każdy kawałek
        brzucha i nie wiem czemu ale udek :-)
        pozdrawiam i życzę wytrwałości
        • maghdalena33 Re: Hula hoop 15.07.10, 13:00
          Gdzie dziewczyny można kupić takie cudo?
          • wedding_planner1 Re: Hula hoop 15.07.10, 13:06
            zaintrygowałyście mnie :) znalazłam jakies na allegro i chyba też sobie
            zamówie :)
            • cezary.malgorzata Re: Hula hoop 15.07.10, 13:22
              Oryginalne HH to te z firmy Jinpoli, dystrybutorem na Polskę jest firma jmj
              sport. Mają swoją stronkę i sprzedają też poprzez allegro.
              pozdrawiam
              • wedding_planner1 Re: Hula hoop 15.07.10, 13:32
                no własnie patrzyłam na ten sam co Ty masz, 1,25 kg z jakimiś kulkami.
                • green-chmurka Re: Hula hoop 15.07.10, 14:55
                  Ja wczoraj dopadlam i cwiczylam 20 minut, chyba za duzo, mam 2 siniaczki i czuje
                  jakbym z 5 godzin sport robila. Mysle ze to bedzie najlepszy sport na te tluste
                  boczki.
          • green-chmurka Re: Hula hoop 15.07.10, 15:02
            Pewnie na Allegro dostaniesz.
      • green-chmurka Re: Hula hoop 15.07.10, 14:57
        cgi.ebay.de/Hula-Hoop-Reifen-double-Massage-abnehmen-/350372675983?cmd=ViewItem&pt=Bauch_R%C3%BCckentrainer&hash=item5193d6c18f
        • green-chmurka Re: Hula hoop 15.07.10, 14:59
          Ja mam ten, dzis zaloze ze dwie koszulki i chocbym miala miec siniaki to oponka
          z brzuszka musi zejsc.
          • fitty Re: Hula hoop 15.07.10, 15:31
            mam super hula hoop z masazerem
            www.sport-shop.pl/urzadzenie-hula-hop-z-masazem-95cm-p-4307.html, kupilam
            z siostra niezly fun, duzo wyglupow:))
    • chorwatka13 Re: Hula hoop 15.07.10, 15:28
      ja też mam hula-hop, co prawda nie takie do masażu, tylko takie dla dzieci
      kupione w smyku za 5zł ale jestem z niego bardzo zadowolona i kręcę :):)
      • green-chmurka Re: Hula hoop 15.07.10, 15:33
        Ja tez mam takie dla dzieci ale to mi z tego tlustego brzucha spada, a to z
        masazami to trzyma sie jak przyssane.
    • pani.cogito Re: Hula hoop 15.07.10, 16:03
      Dziś kości bolą, jutro będziesz miała siniaki, ale nie zrażaj się,
      po tygodniu ciało się przyzwyczai. Stopniowo, za każdym razem
      dodając np. 5 minut dojdź do 30-40 minut i będzie dobrze. Mnie hula
      hop bardzo ładnie wzmocniło mięśnie skośne. Powodzenia i baw się
      dobrze!
    • green-chmurka Re: Hula hoop 15.07.10, 16:34
      Tylko sie zastanawiam czy nie kupilam sobie za ciezkiego tego hula, bo ja jestem
      w sumie szczupla, tylko chcialam sobie ten lekko odstajacy brzusio umiesnic no i
      talie uwydatnic. Moj hula wazy 1,6 kg.
      • cezary.malgorzata Re: Hula hoop 15.07.10, 16:56
        Chyba troszkę za ciężkie, te moje lekko obija a mam jakieś 10 kg do zrzutu. Jak
        masz tylko mały brzuszek to sobie kości poobijasz :-) kup lżejsze a to sprzedaj
        bardziej potrzebującym...
        • ap85 Re: Hula hoop 15.07.10, 19:23
          a ja straciłam wenę do kręcenia :(
          • green-chmurka Re: Hula hoop 15.07.10, 20:17
            oj niedobrze, teraz ci brzuch urosnie.
      • pani.cogito Re: Hula hoop 16.07.10, 00:06
        Nie jest zbyt ciężkie. Moje stare, 1,4 wydaje mi się teraz lekkie w
        porównaniu z nowszym 1,8. Moim zdaniem śmiało możesz zostawić. Jeśli
        chcesz lżejsze dla porównania, dokup sobie tanie zabawkowe i obciąż
        ryżem.
        • fitty Re: Hula hoop 21.07.10, 11:21
          Proponuje jednak kupic profesjonalne fitnessowe :)) kosztuje tylko 20 zł !!! :)
          • cezary.malgorzata Re: Hula hoop 22.07.10, 08:55
            Uprzejmie donoszę: po ładnych kilku dniach hulania waga stoi w miejscu ale talia
            ładnie się zapada :-) Być może tu nie chodzi o gubienie kilogramów a
            wyrzeźbienie odpowiednich partii ciała.
            Ja nabieram kształtu gitary ;-)
            • green-chmurka Re: Hula hoop 22.07.10, 12:11
              No teraz po tym co napisalas to bede 2 razy na dzien hulac.
    • an-nna Re: Hula hoop 22.07.10, 21:47
      Witam serdecznie mi Hula Hop przyszło wczoraj poczta nie sądziłam, że taki
      sprzęt jest aż tak popularny bo trafiłam na nie przypadkowo i natychmiast się
      napaliłam na nie a to z tego względu, że za młodu kręciłam godzinami zwykłym
      przed TV w ramach ćwiczeń odchudzających i działało a jak zobaczyłam ten
      specyfik uznałam że musi być rewelacyjne tak więc zamówiłam i jestem zachwycona
      póki co ugniataniem ciałka wczoraj kręciłam 20min co równa się kilku siniakom a
      dziś godzinę i myślałam, że pdane z bólu ale się nie poddaje i teraz codziennie
      godzina :) Dziewczyny piszmy ile nam ubywa cm w trakcie kręcenie i traktujmy
      to forum jak mobilizacje do składania raportów :) na forum kobieta tez mam
      nadziję zachece pare z nas Pozdrawiam :)
      • green-chmurka Re: Hula hoop 22.07.10, 22:45
        O ludzie kochani, godzine krecilas, ja krece na razie po 20 minut. Siniaki mi
        juz zeszly i teraz jest lepiej. Ja chcialam ten moj sprzedac i nowy kupic bo
        myslalam ze za ciezki mam, ale postanowilam sie nie poddawac i krece dalej tym
        ciezkim. A ile wazy ten twoj hula hop.
        • an-nna Re: Hula hoop 22.07.10, 23:24
          Godzinę bo doszłam do wniosku cze jak już kupiłam to dam z siebie w wszystko 15
          min tak mnie siniaki bolały ze myślałam, że nie dotrwam ale się zawzięłam
          włączyłam film i przyzwyczaiłam się do bólu :/ ale dałam rade
          koło mam to:
          allegro.pl/item1151159576_kolo_hula_hop_charcoal_hoop_z_magnesem_weglowym.html
          i podoba mi się niesamowicie i planuje codziennie godzinę wykręcić i będę się
          mierzyć centymetrem w ramach motywacji a mam co zrzucać ,,,
          obecnie osiniaczone mam wszytko brzuch plecy boczki i uda a łydki również od
          spadającego co jakiś czas koła :) ale sama tego chciałam :)jestem zafascynowana
          tym sprzętem:)
          • green-chmurka Re: Hula hoop 22.07.10, 23:39
            Ja mam tez podobne, tez podwojne. Zakladaj do krecenia jakis grubszy sweterek
            pod spod. Twoje wazy 1.20, z czasem jak sie cialo przyzwyczai bedziesz musiala
            kupic takie 1.6. Ale poki co krecimy, bedziemy miec piekna talie.
            • an-nna Re: Hula hoop 22.07.10, 23:46
              myślę, że cięższe nie koniecznie mi będzie potrzebne nawet jak się ciałko
              przyzwyczai bo ja tez ćwiczę poza tym kołem, zależało mi bardzo na ujędrnieniu
              brzucha i bioderek i poprawieniu ukrwienia a jak mi parę cm tym sposobem zleci
              to rewelacja bo zaraz po kręceniu 2 razy w tygodniu robię maskę na ciało i to po
              tym kręceniu to totalny strzał w dziesiątkę :) prawdę mówiąc wybrałam to koło ze
              względów estetycznych i z powodu 2 rzędów kulek bo tez się nie mogłam zdecydować :)
    • green-chmurka Re: Hula hoop 17.08.10, 20:00
      Hej dziewczyny, krecicie jeszcze, bo ja tak, nie wiem czy od tego ze nie jem
      wieczorem weglowodanow, a moze to i to krecenie, ale brzuszek mi sie ladny
      zrobil, juz tak nie odstaje. Ja krece dalej, codziennie.
      • cezary.malgorzata Re: Hula hoop 17.08.10, 20:15
        Jasne, że tak! To teraz taka codzienność jak mycie zębów :-) Pozbyłam się
        problemów z odstającym po posiłkach brzuchem, wszystko ładnie się spłaszczyło,
        talia trzyma fason... HH wciąga :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka