Dodaj do ulubionych

Dobrze kryjący i NIEDROGI podkład.

20.03.04, 10:29
Poszukuję takiego, może być któryś z polskich :)dziękuję propozycje Magda
Obserwuj wątek
    • 18lipiec polecam 20.03.04, 11:22
      Vipera Matt& Moistre. Dobrze matuje , dobrze nawilża, dobrze kryje. Ja mam
      śniadą karnacje i używam miodowego odcienia. Kosztuje 11 zł. Możesz go sobie tu
      obejrzeć

esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=24905&session=9807fb3dc4137e03
      • roksana11 Re: polecam 20.03.04, 14:44
        Ten podkład z Vipery jest beznadziejny, jak wogóle można go komuś polecać. Może
        i matuje ale tylko 2 godz, później twarz świeci się jak pochodnia. Co z tego że
        jest tani, kosztuje 11, ale nadaje się jedynie do cery bezproblemowej, suchej,
        a już na pewno nie mieszanej czy też tłustej. Jeżeli nałożysz ten podkład
        będziesz musiała użyć później dobrego korektora, zaznaczam dobrego, tak aby
        pokrył wszelkie niedoskonałości i na to puder sypki. To jest zaleta takich
        tanich polskich podkładów.
        Ja osobiście polecam Ci Perfect Wear z Avonu, na lato ten podkład jest
        odpowiedni bo nie wysusza, kryje super, a twarz wygląda naturalnie bez użycia
        jakiegokolwiek korektora. Matuje też na długi czas i co najważniejsze nie
        brudzi ubrań. Kupuję po cenie promocyjnej 35 zł z katalogu. Jeśli nie jesteś do
        niego przekonana kup od konsultantki próbki z odpowiednim dla Twojej cery
        kolorem (3,90 od dobrej znajomej konsultantki, lub 5 zł od tej która chce
        zarobić 1,10:-) Pozdr.
        • Gość: 18lipiec Re: polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 12:17
          Może jest beznadziejny dla ciebie, dla kogoś innego może być super. Ja nie wiem
          jak możesz polecać te dosłownie! - sraczkowate podkłady Avonu?
          • kasia.lomanczyk Re: polecam 21.03.04, 13:37
            Ja miałam ten podkład i był to faktycznie jedyny podkład z Avonu który NAPRAWDĘ
            dobrze krył. Trzeba mieć trochę wprawy w jego rozprowadzaniu, ale ogólnie jest
            dobry - dobrze kryje i nie jest tłusty. Nie można go używać na kremy matujące,
            bo źle się wtedy rozprowadza. Uważam że to niezły podkład za niewysoką cenę.
            Maga, a czemu nie kupisz Facefinity Maxa Factora? Moim zdaniem jest naprawdę
            mocno kryjący, a do tego dobrze się trzyma. Na Allegro można go kupić dość
            niedrogo.
    • Gość: Nikita Re: Dobrze kryjący i NIEDROGI podkład. IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 20.03.04, 19:25
      Niestety, co do tego podkładu Avonu nie jestem przekonana. Kolory są raczej za
      ciemne, a twarz po wymalowaniu wygląda jak maska. Podkład ten źle kryje i
      zostawia plamy. Byłam nim rozczarowana. Uwielbiam za to podkład Vichy ( 60 zł )
      ale rewela. Warto poskładac pieniądze na lepszy podkład, bo jego jakość
      niestety od razu widać na twarzy. On jest płótnem do wykonania makijażu i musi
      być nieskazitelny.
      • Gość: gargamella Re: Dobrze kryjący i NIEDROGI podkład. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.04, 19:59
        jak sie nazywa dokladnie ten podklad vichy ??
        • Gość: Nikita Re: Dobrze kryjący i NIEDROGI podkład. IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 20.03.04, 20:12
          Podkład nazywa się Aera Teint Vichy. Jest w dwóch odmianach: dla cery normalnej
          i tłustej i dla cery suchej. Polecam z czystym sumieniem. Żadko kupije drogie
          kosmetyki, ale dla tego podkładu robię wyjątek. Bardzo dobrze kryje, a przy tym
          wygląda naturalnie.
    • anula36 Re: Dobrze kryjący i NIEDROGI podkład. 21.03.04, 14:05
      Podzielam opinie,ze lepiej uskladac na dobry, nawet drozszy podklad, zwlaszcza
      jesli sie nie ma idealnej cery.Ale jesli "padniesz" w polowie oszczedzania to
      zupelnie niezly jest Margaret Astor "Perfect Balance" ok. 35 zl,do skory
      miesznanej, ale raczejnie za bardzo tlustej w srodkowej czesci, dobrze kryje
      nierownosci, male przebarwienia i rozszerzone pory.Jedyny minus - troche trudno
      sie rozprowadza, bo jest raczej gesty,trzeba troche wprawy.
      • servena Re: Dobrze kryjący i NIEDROGI podkład. 22.03.04, 09:52
        Bardzo dobrze kryje Lasting Performance Max Factor. Dla mnie - aż za bardzo.
        Trwały jak diabli, ale nie polecam dojrzałym cerom, bo włazi w zmarszczki i je
        bardzo podkreśla.
        • Gość: kasik:) Re: Dobrze kryjący i NIEDROGI podkład. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 10:33
          w jakiej cenie jest ten podklad i dla jakiej cery jest dobry?
    • pocahontas24 Re: Dobrze kryjący i NIEDROGI podkład. 22.03.04, 11:50
      Mam cere mieszana ale kupuje podklady do tlustej.Od 2 lat uzywam podkladu
      matujacego z firmy Manhattan.Dla mnie super.Beztluszczowy,z witamina A i E z
      filtrem.Dobrze kryje.Jest wydajny.Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka