Dodaj do ulubionych

Dermesa-gdzie kupic

IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 18:36
Przeczytalam dzis na wizazu o plynie na pekajaca skore. Czy to mozna kupic w aptece (ja nie spotkalam) czy w drogerii. Prosze podajcie producenta bo tylko w taki sposob apteka moze mi to sprowadzic.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • beba2 Re: Dermesa-gdzie kupic 26.03.04, 22:51
      Podciągam,bo jak na razie w Krakowie nie znalazłam.
      • ta Re: Dermesa-gdzie kupic 26.03.04, 23:28
        Re: Gdzie mogę kupić DERMESE w wawie?
        anitka32 23.03.2004 22:18 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Witam, na innym forum też szukają tego produktu. Ja mam przed soba ulotkę tej
        firmy, więc podrzucam dane. Pewnie jak zgłosicie do swojej apteki to ściągną
        szybko. Moja koleżanka miała podobny problem i następnego dnia już jej
        ściągneli do apteki. To się nazywa dokładnie Dermesa - płyn na pękającą skórę
        stóp i rąk, a firma ma dość malowniczą nazwę :) "Dębowe Wzgórze" ,Wieliszew,
        Modlińska 161, tel./fax (022) 782-23-20 -reszta to jak stosować i na co to
        dokładnie jest. Mam nadzieję, że pomogłam. P.S. stosuje już od kilku dni i
        działa rewelka- polecam!

• beba2 Re: Dermesa-gdzie kupic 27.03.04, 01:12
          Dzięki wielkie!
          • darek217 Re: Dermesa-gdzie kupic 28.03.04, 19:50
            Dermesa jest na Puławskiej 229 Wawie i chyba w aptece na Skoczylasa.
    • Gość: Doda Re: Dermesa-gdzie kupic IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 10:12
      Możesz spróbować od producenta, bo też przesyła wiem bo sama wysłałam
      zamówienie- bo we Wrocławiu nie mogłam dostać. Zebrałyśmy się we 3 bo koszt
      przesyłki jest dośc wysoki (koło 12 zł), więc rozłożyłyśmy go na 3 :) i
      następnego dnia dostałam przesyłkę. Działa tak jak opisują na wizażu - tak więc
      mile się rozczarowałam - bo sceptycznie byłam nastawiona na kolejne "nowości"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka