sugarhoney 27.03.04, 11:32 Jak się wam podoba?? Szukałam na wizażu, ale tylko o toniku była jedna recenzja... może któraś z was używała czegoś z tej serii?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivvcia Re: Seria Rosarium Dermiki 27.03.04, 12:35 to seria dla kobiet po 40, moja mama miala krem i bardzo sobie go chwalila. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: Seria Rosarium Dermiki 28.03.04, 19:49 Wiem. Zasadniczo mam wszystkie informacje, jakich dostarcza producent, ale czasem to co w katalogach i na ulotkach to jedno, a to co w praktyce to drugie. Tak sie składa że teraz dorabiam sobie w sklepie kosmetycznym i klientki pytały mnie o opinię o tych produktach. Mogłam im tylko powiedzieć to co wiem, a chciałabym coś wiecej, przytoczyć jakieś opinie od kogoś, kto stosował już jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
sorbet Tonik 27.03.04, 14:46 Używam tonika. Fajna sprawa, zwłaszcza po goleniu :-) i na oczy. Żaluję, że nie jest w sprayu, jak np. woda termalna i można by wszędzie go nosić. Zapach b.delikatny, trochę jak przegotowane warzywa:-) ale dobrze, bo szybko ulatnia. Tonik bardzo szybko wchłaniany rzez waciki, więc wylewam na dłoni jak wodę po goleniu :-) Cena zabójcza (50zl, 150ml - połowa chyba kosztuje obciachowa butelka) więc kupuję kilka jak jest przecena w GC. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: Tonik 27.03.04, 14:57 Właśnie chciałam o ten tonik zapytać... kusi mnie od jakiegoś czasu, faktycznie cena jakas dziwna - tam jest chyba nawet 100 ml pojemności (tak mi się wydaje...) To ja chyba też poczekam aż w Galerii będą jakies obnizki 20%... Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Seria Rosarium Dermiki 28.03.04, 22:08 mocno niepraktyczne opakowania - szklane (szczególnie rewelacyjny pomysł dla toniku), kremy trzeba wydłubywac szpatułką z opakowania, krem pod oczy ma opakowanie miniaturowe bardzo ;) seria łagodna, produkty dosc zróżnicowane: tonik - nic specjalnego, ladnie pachnie ale za taką kase to śmeiszne olejek w spray'u (w pedet.pl jest w promocji teraz - tak OT) ma nieporeczna butelke (jak sie potlukła to był ból...), ładnie pachnie, wydajny, nietłusty, skóra po nim przyjemna w dotyku, moze być zbyt "boagaty" dla normalnej skory krem-maska pod oczy - bardzo fajny, dobrze sie wchlania, nie walkuje sie, nie podraznia, malo wydajny, trzeba wydlubywac z mini-pudeleczka, mozna normalnie uzywac a nie jako maske krem na dzien - delikatny, nie podraznia, leeki i przyjemny w nakladaniu, dobrze sie wchlania, nawilza krem na noc - podobny do tego an dzien, troche "gorszy" krem-maska na dzien - nie da sie stosowac jako krem, zbyt tresciwy, walkuje sie, generalnie produkt malo udany uff... ale sie rozpisalam, mam nadzieje ze sie na coś przyda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: Seria Rosarium Dermiki 29.03.04, 11:00 Bardzo ci dziękuję, własnie o coś takiego mi chodziło:))) Odpowiedz Link Zgłoś