Dodaj do ulubionych

ile kosztują kwasy

19.09.10, 15:35
ile kosztuja kwasy na twarz? i ile zabiegow trzeba zaliczyć żeby był efekt? wyszły mi plamy na twarzy i doradzono mi zabieg kwasami.może ktoś wie ile kosztuje taka przyjemnośc w KrK?dzieki za info
Obserwuj wątek
    • zaziza Re: ile kosztują kwasy 19.09.10, 17:28
      > ile kosztuja kwasy na twarz?

Jakies 8,45zl za 10 g kwasu migdalowego. Starczy ci na 10 zabiegow.
    • issey_miyake Re: ile kosztują kwasy 19.09.10, 19:42
      niunia0929 napisała:

> ile kosztuja kwasy na twarz?

Zależy jakie kwasy robisz - medyczne, kosmetyczne - ceny mogą zaczynać się od 100zł kończąc na 500zł. Najlepiej przejrzyj cenniki na stronach internetowych w celu wyszukania najdogodniejszej ceny.

> i ile zabiegow trzeba zaliczyć żeby był efekt?

zależy jaki masz problem na skórze, zależy od przeprowadzenia zabiegów i od jakości kwasów. Po niektórych zabiegach efekty są po pierwszym razie, po innych po 4-5 zabiegu.

>wyszły mi plamy na twarzy i doradzono mi zabieg kwasami.

gdzie te plamy wyszły? ile ich jest? dobrze byś stosowała coś jeszcze samodzielnie w domowej pielęgnacji + gabinetowa pielęgnacja + wysoka ochrona spf

• niunia0929 Re: ile kosztują kwasy 19.09.10, 21:07
        Jedna plama pokazała sie na policzku a pozostałe nad górną wargą.Nie wygląda to jeszcze najgorzej ale chyba musze coś zacząc z tym robić.Polecono mi kosmetyczke,która po zabiegu kwasami daje kosmetyki do pielęgnacji twarzy.Niestety nie wiem jaki to moze być koszt :(
        Aha...dodam tylko,że od 10 lat zażywam hormony i mam zamiar z nimi skończyc w przyszłym miesiącu.Na solarium nie chodze a podczas opalania na słońcu użwałam SPF 50
    • niunia0929 Re: ile kosztują kwasy 23.09.10, 07:52
      Pytalam wczoraj u kosmetyczki o cene-1 zabieg 130złx8 zabiegow.Czy to aby nie za drogo?
      • issey_miyake Re: ile kosztują kwasy 23.09.10, 14:57
        niunia0929 napisała:

> Pytalam wczoraj u kosmetyczki o cene-1 zabieg 130złx8 zabiegow.Czy to aby nie z
        > a drogo?

nie, takie są ceny
    • paulinaa Re: ile kosztują kwasy 23.09.10, 15:06
      w poznaniu 70-160zł za zabieg, myśle, ze w krakowie ceny podobne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka