Dodaj do ulubionych

Niekompetencja zmienić admina!

31.03.04, 09:29
Witam!

Admin tego forum usuwa moje kulturalne i rzeczowe wypowiedzi pozostawiając
ordynarne ataki personalne przeciwko mnie.

Ataki te zawierają treści obraźliwe.

Admin forum Uroda zatem dopuszcza się działalności przestępczej.

Będzie to przedmiotem mojej skargi do Władz portalu Gazeta.pl i żądania
ukarania admina.

Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach...  Katalog Oriflame
Pozdrawiam i zapraszam!
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia.lomanczyk Re: Niekompetencja zmienić admina! IP: 213.199.221.* 31.03.04, 09:44
      Machnij też od razu liścik do Dżordża Dablju Busza. Trzeba chłopu trochę
      rozrywki po tych zmaganiach w Iraku.... ;)
      Szylider, jesteś CHORY PSYCHICZNIE!!! Nie wydaje Ci się, że skoro Twoje posty
      zostały usunięte, to znaczy że coś z nimi było nie tak? Nie bierzesz pod uwagę
      tej maleńkiej opcji, że może jednak NIE MASZ racji? Odrobina autorefleksji nie
      boli! Zresztą proszę bardzo, ośmiesz się protestami do adminów i wszystkich
      świętych, może Cię całkiem zabanują i będzie spokój.
      Typowa akwizytorszczyzna, wyrzucają go a on wraca z uporem maniaka. Zrozum
      człowieku, NIKT CIĘ TU NIE CHCE!!!
      Spokojnie, zaraz Cię tu rozszarpią, a potem wyrzucą. Jestem tego pewna. Więc
      lepiej sam się wynoś od razu.
      • Gość: Obserwator Re: Niekompetencja zmienić admina! IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.04, 20:49
        TO palant skończony.Załamał sie bo mu nie idżie biznes i nie wie co
        robi .Podobno koś mu sprawe jakąś zakłada czy coś takiego.
        • 1szylider Uważaj chłoptasiu! 01.04.04, 09:00
          Gość portalu: Obserwator napisał(a):

> TO palant skończony.Załamał sie bo mu nie idżie biznes i nie wie co
          > robi .Podobno koś mu sprawe jakąś zakłada czy coś takiego.

Witam!

Abym ja Tobie nie założył sprawy za Twoje pomówienia...

Bo wtedy będziesz piał zgoła inaczej!

Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach...  Katalog Oriflame
          Pozdrawiam i zapraszam!
    • Gość: kasia.lomanczyk Re: Niekompetencja zmienić admina! IP: 213.199.221.* 31.03.04, 09:46
      A tak przy okazji, to na jakiej podstawie zmienić admina? Bo TOBIE się on nie
      podoba? Też mi się autorytet znalazł... Jesteś śmieszny. Może jeszcze Ty
      miałbyś tu być adminem, co?
      Spływaj do siebie przestawiać swoich "liderów", bo tu nikt się nie ustawi
      karnie w szeregu na Twoje wrzaski.
      • charade Re: Niekompetencja zmienić admina! 31.03.04, 09:49
        Szylinder, moje zdanie jest takie, że albo jesteś celowym podpuszczaczem
        internetowym, albo jesteś chory psychicznie.
        • madbach Re: Niekompetencja zmienic admina! 31.03.04, 09:59
          raczej to drugie:) klasyczna mania przesladowcza + mizoginizm.ale jemu juz nic
          nie pomoze, choroba jest juz w stadium koncowym....Moze to syn Leppera????
          • Gość: kasia.lomanczyk Re: Niekompetencja zmienic admina! IP: 213.199.221.* 31.03.04, 10:10
            E, on mi stylem bardziej Giertycha przypomina.
            W ogóle to chyba jest bardzo nieszczęśliwy, bo myślał że wpadnie na to forum
            i "poprzestawia baby", zresztą nawet gdzieś na swoim forum pisał że "pokazał
            prawdziwego samca" bueheheheheheheeeeeee :) A tu klapa, nikt go nie słucha,
            baby zamiast słuchać z rozwartymi dzióbkami jeszcze się zbuntowały, admin go
            kasuje, Sodoma i Gomora normalnie ;) Musiał sobie uknuć do tego jakąś teorię
            spiskową, bowiem gdyby przyjął do wiadomości że po prostu jest świrem z którym
            nikt nie chce gadać, to musiałby chyba znaleźć najbliższe drzewo i się
            powiesić... Bo przecież sprzedaż bezpośrednia to całe jego żyyycie!!! :)
            Jeszcze wrzodów biedak dostanie z tych nerwów. :(
            • madbach Re: hi hi hi 31.03.04, 10:18
            • madbach Re: Niekompetencja zmienic admina! 31.03.04, 10:20
              a moze by go w koncu olac? na zasadzie :pies szczeka a karawana idzie dalej???
              przecziez ignorowanie bardziej go zaboli niz nasze reakcje. co Wy na to? bo tak
              naprawde szkoda czasu i energii na swira. ja zaczynam moja juz od teraz
              oszczedzac. przyjemniejsze jest gadanie o kosmetykach:)
              • Gość: kasia.lomanczyk Re: Niekompetencja zmienic admina! IP: 213.199.221.* 31.03.04, 10:22
                W sumie dobry pomysł, mnie już też przestaje to bawić.
    • Gość: Obserwator Re: Niekompetencja zmienić admina! IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.04, 09:59
      Witam Pana Szylidera
      Jak tam sznowne zdrówko? nie najlepiej chyba co?? No to jak da się pan zaprosić
      do naszego słynnego kurortu SREBRZYSKO,?? tam pan odzyska równowagę psychiczną
      i pielęgniarki ładne.,,,,Pozdrawiam serdecznie i zdrówka życzę..
      • dziuunia ZJEDNOCZONE SIŁY TRÓJMIEJSKIE PRZECIW SZYLIDEROWI! 31.03.04, 10:15
        Dobre z tym Srebrzyskiem:)))
        ZJEDNOCZONE SIŁY TRÓJMIEJSKIE PRZECIWKO SZYLIDEROWI!!!
        No spisek na całego;)
        • Gość: kasia.lomanczyk Re: ZJEDNOCZONE SIŁY TRÓJMIEJSKIE PRZECIW SZYLIDE IP: 213.199.221.* 31.03.04, 10:19
          Tajest! Samiec Twój wróg! ;)
          Wiecie co, ja się zastanawiam, co by była za ironia losu, gdyby się okazało, że
          plum-plum też jest z Trójmiasta ;) Szylider by chyba zmarł z wściekłości... ;)
          Ja myślę że on nas będzie tropił do utraty sił, jeszcze gotów tu faktycznie
          przybyć ;)
          • june.miller Re: ZJEDNOCZONE SIŁY TRÓJMIEJSKIE PRZECIW SZYLIDE 31.03.04, 11:26
            Zorganizujemy komitet powitalny, biorę się za malowanie transparentów :)
            • balbina_alexandra Re: ZJEDNOCZONE SIŁY TRÓJMIEJSKIE PRZECIW SZYLIDE 31.03.04, 12:24
              Chyba się dołączę... i ja jestem z Gdańska...
              A tak na poważnie - na początku jego sekciarsko nawiedzone teksty, mnie zdrowo
              bawiły, nie ukrywam, ale teraz już drażnią mnie tak bardzo że ciężko mi się
              hamować... Czy nikt nie jest w mocy, żeby go tak zbanować na stałe?
              • Gość: kasia.lomanczyk Re: ZJEDNOCZONE SIŁY TRÓJMIEJSKIE PRZECIW SZYLIDE IP: 213.199.221.* 31.03.04, 12:39
                Jest. Trzeba pisać na abuse@gazeta.pl albo na "Forum o forum".
                • Gość: koko głupi facet IP: *.pl / 212.244.43.* 31.03.04, 13:43
                  panie szylider?
                  uzywasz pan kremów pod oczy fluyidów i cieni do powioek, ze tak je
                  zachwalasz?????????????????????????????????
                  • Gość: Mimi proponuje nie reagowac na komentarze pana S. IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 16:04
              • lady Re: ZJEDNOCZONE SIŁY TRÓJMIEJSKIE PRZECIW SZYLIDE 31.03.04, 16:13
                balbina_alexandra napisała:

> Chyba się dołączę... i ja jestem z Gdańska...

To pozdrówcie go od L. z Grodu Kraka. Już załuję, zę mnie taki ubaw ominie. A
                może jednak wezme wolne i dojadę? Hmm...
    • Gość: blender Brauna Re: Niekompetencja zmienić admina! IP: *.ipt.aol.com 31.03.04, 16:17
      "działalnośc przestępcza" ??? -
      za duzo sie pan truskawko naczytal biednych kryminalow, juz raz panu mowilam,
      jest pan po prostu zaplesnialym jablkiem, a czas na nie juz dawno minal,
      tak wiec zegnam, prosze tylko zamknac drzwi za soba, bo smrodek leci.

Nie, ja z reguly nie korzystam z brzydkich sformulowan, tylko raz!
      • Gość: blender Brauna Re: Niekompetencja zmienić admina! IP: *.ipt.aol.com 31.03.04, 16:19
        Zapomnialam dodac,
        to bylam ja, stara spamerka firmy Braun z Nowego Jorku, pod przebraniem kasi L.
    • Gość: nenne Re: Niekompetencja zmienić admina! IP: *.icpnet.pl 31.03.04, 17:16
      Rzadko wypowiadam się na forum w sprawach niezwiązanych z jego tematem
      przewodnim. Jednak tutaj musze stanowczo zaprotestowac przeciw agresywnym i
      utrzymanym w tonie nagonki wypowiedziom uzytkownika 1szylider. Zwracam się z
      prośbą o zablokowanie jego wypowiedzi.
      Co do administrowania forum przez plum-plum, uważam że admin spełnia swoja rolę
      dobrze i zażalenia 1szylider są nieuzasadnione.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka